Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Reklamace vadných pixelů

Standardní Reklamace vadných pixelů

Zakoupil jsem "digitál" Olympus C 310 a jsem s ním velmi spokojen, ale po 3 dnech používání se ukázal jeden vadný pixel.
    Měl bych dotaz zda je stanovená nějaká podmínka kolik vadných pixelů musí být na LCD displeji digitálního fotoaparátu pro oprávněnou reklamaci. Slyšel jsem, že prý 1-3 body nejsou důvodem pro reklamaci.
    MB EP-8KRA2+ | CPU Athlon 1700XP+ | RAM 512 MB DDRAM | HDD Seagate 80 GB, 7200 rpm, 8 MB | VGA ATI 3D Radeon 9100 Series | DVD - Pioneer DVR-111D | TOWER, 300W | 15\" Fujitsu ICL

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Zalezi na tom, co deklaruje vyrobce. IMO i jeden pixel je duvod ke sleve. Zbozi nenni bezvadny, ale primarni funkci to jinak neovlivnuje.

BTW ty fotis pres display ? pro me by tam vybec zadnej bejt nemusel (max nejakej low power monochom na konfiguraci). Lepsi je fotit pres hledacek. Baterky pak aspon vydrzej na par fotek.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

ja taky fotim pres hledacek..mam ale zrcadlovku
    jinak jeden bod bude na reklamaci malo..ale terba bdues mit stesti a zase zmizi..me tak zmizel na mojem notasu
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní

ja jsem pred rokem a pul koupil Ipaq 5450 display 320*240 a byly na nem 3 vadny pixely a nechteli mi to vymenit.

hadal jsem se s nima 2 tydny, pak podlehli a dali jinej (viz muj obrazek)
    Všeho chuť

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání