Tak som po čase zbuchol do kopy Vmod na tento moj shit. Modol som klasicky vcore (z 1.5V na 1.75V) a vmem (z 2.5V na 2.75V) ale to nieje všetko! DDR pamäte majú dvojité napájanie a táto karta neumožňuje toto napätie meniť, lebo ho berie priamo z dosky (3.3V). Tak som spravil zásadný krok: na agp porte karty som prerušil napájanie 3.3V (6 pinov) a vyrobil som nový napájač s obvodom AMS1084 ktorý vytvára regulovateľné napätie 3.4 - 3.9V (regulujem trimrom) a nastavil som 3.6V. tým sa vlastne zvýšilo napájanie celej karty ale išlo mi hlavne o pamäte. Štandardne idú na 250MHz (500DDR) a ich pretaktovateľnosť je skoro vždy 0%, niekedy ich treba ešte o 5MHz podtaktovať, aby sa nerozpadával obraz. A teraz som dosiahol výsledok 281MHz (562DDR) . Tak isto mi beží aj jadro na 281MHz, tomu sa nejako nechce moc ísť hore, kedysi išlo ale dnes má už svoje odrenderované
na iných R8500 nebol až taký problém pretaktovať pamäte ale napíšte tí, čo ste kedy mali (alebo ešte máte) Manli 8500LE black že ako vám išli pamäte...