Z nicoho nic sa mi maze IE cache. Nic som nenastavoval v poslednej dobe. Jednoducho dobrowsujem a po chvili vidim na disku viac miesta, pozrem do cache ie a ta je prazdnaNie ze by to bol nejaky extra problem ale iste spomalenie to ma za vplyv. Mam nastavene ze sa maju sity kontrolovat pri kazdej navsteve na nove veci, system winxp, ie6.0.
Jo a este jedna vec. Mam to nastavene klasicky na documents&settings\user\local settings\temporary internet files ale zaroven sa mi z nicoho nic umiestnuje prazdny folder aj do tempu (ani jeden z tych adresarov nejde zmazat akoby sa pouzivali obidva naraz).
Stretli ste sa niekto s tym? Ako to vyriesit aby sa ta cache mazala iba na moj podnet
EDIT: este doplnim ze v nastaveniach ie mam odskrtnute aby sa mi cache nemazala po ukonceni prehliadaca. Nedavno som menil antivirak z nortona na mcafee ale tym by to nemalo byt. Jo a ta cache sa mi vymaze sama od seba po nejakej chvili. Po pravde ma to zacina dost srat lebo mi ide net pomalsie ked sa mi stale ukladaju tie iste veci do cachky znova a znova![]()