Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: disk jakého výrobce a velikosti???

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní disk jakého výrobce a velikosti???

ahoj chlapáci,
    koukám, že nákupní poradna nefunguje, jak by měla a nemůžu čekat až si mého přízpěvku někdo všimne, proto to musím hodit i sem...
    Zajímal by mě váš názor na značky jednotlivých disků.
    disk jakého výrobce a velikost je dle vás NEJ??
    Uvažuji o koupi nového disku PATA (v závisloti na MB) o velikosti 160 - 200 Gb s 8mb cache.
    Cena je u všech značek téměř stejná... ještě by mě zajímalo, což jsem trošku nepobra, jak je to s tím upravováním registrů. To jako, že mi operační system (WinME,WinXP) bude vidět disk o velikosti max. 127Gb Nebo to záleží na desce? Prosím neházejte mi sem odkazy někam jinam, všechno jsem již snad četl, ale 100% moudrý z toho fakt nejsem... Díky za všechny názory
    Jen jsem zvědavej kdy mi to někdo zamkne... A o bych byl zvědavej kde jinde bych se na to honem zeptal...

Member Avatar uživatele OCZ
    Věk
    38
    Vliv
    0

Standardní

Hitachi Deskstar 7K250 160GB 8MB a s winama nemam problem ,myslim ze to resil SP1

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Tom
    Vliv
    286

Standardní

sofokless: Proto ze ti nikdo neodpovedel v nakupni poradne den po tve otazce nemusis zakladat dalsi dred kdyz k reseni tehle problemu je prave nakupni poradna

BTW: Ten tvuj post v nakupni poradne sem cetl a zdalo se mi uplne zbytecne odpovidat pokud si procetl vsechny dulezite dredy a odkazy na testy v nich. Po jejich precteni bys mel byt v obraze A ptat se co je treba udelat ve woknech kdyz mas vetsi nez 128GB disk je jasne z duleziteho dredu ktery se tim zabyva . U Win2k musis mit minimalne SP3 + uprava registru(nekdy funguje bez upravy ) a u WinXP musis mit SP1 + uprava registru (nekdy opet facha bez upravy)...

A pokud tu chces delat bordel nadale, vez ze te nemine nejaky novy rank

Pokud to potrebujes probrat trochu vice sem kdyspozici na ICQ ci pres SZ, klidne se ozvi .)

LOCK
    Phenom II X4 960T @ 4 GHz 1,425V 5th and 6th core functional, Arctic Cooling Freezer 13 Pro, Asus M4A785TD-V EVO, 16GB DDR3-1600 Kingston HyperX, Sapphire HD 7950 Vapor-X OC (1140/6400 MHz) , Kingston HyperX SSD - 120GB, SAMSUNG 1TB Spin Point F3, WD 20EARX 2TB, WD 15EARS 1,5TB, Dell U2412M, Seasonic M12II-620 620W, ASUS Xonar D1 soundcard + CREATIVE GigaWorks T3, LOGITECH Z-5500(placed in front of TV), Razer DeathAdder Left-Hand, Logitech Illuminated Keyboard CZ, rSeat EVO V3 RB + Logitech G27

HONDA Accord Type-S (2,4 DOHC VTEC)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání