Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Deamon Tools

Standardní Deamon Tools

Zdravim ludia.

Mam winXP a dt 3.46. Moj problem spociva v tom, ze ked chcem cez deamona instalovat nieco co ma viac cd ako 1 nepodari sa mi to. Normalne instalujem z prveho, potom si vypyta dalsie, chvilu sa instaluje a namiesto toho aby si to vypitalo dalsie cd alebo skoncilo instalaciu jednocho si vypyta opät prve (chybova hlaska vlozte cd labeled) a instalacia skonci rollbackom... Pokial vlozim pozadovane cd taktiez instalacia skonci.

Problem sa nevyskytuje ked sa image vypali na cd a instaluje sa priamo z cd.

Stretli ste sa s tym niekto? Ako sa to da vyriesit? (reinstal xp nepripada momentalne do uvahy)

Standardní

Asi ti moc neporadím, ale s takovým to problémem jsem se ještě nesetkal. Zkus jiné verze Daemon tools jinak mě nic nenapadá čím by to mohlo být. ahoj jfk
    Amd Athlon XP 1700+/2400+ 1,675 vc, Epox 8RDA3/Nforce2/768 mb ram ,HDD Seagate 80 gb,Powercolor Radeon 9500/9700 270/270-370/270,ZK Audigy, repro Genius 5.1,Lcd Ag Neovo F-417/17/,CD Teax 40x,DVD-R Toshiba 5112,3Dmark03 - 5039 bodů

Standardní

Citace Původně odeslal jfk
    Asi ti moc neporadím, ale s takovým to problémem jsem se ještě nesetkal. Zkus jiné verze Daemon tools jinak mě nic nenapadá čím by to mohlo být. ahoj jfk
    Predtym som mal nejaku 3.3x a robilo to, skusil som hodit najnovsiu a nepodarilo sa. Zrejme mi fakt pomoze reinstall lebo sa mi uz vsetko se*re v systeme (najnovsie mi nejde notepad )

Standardní

Take pouzivam daemon tools, tvoje problemy mozna nejak souvisi s tim programem, ktery instalujes, mozna to nak nerozchodi, ze prepnes cd.

Zkusil bych mozna vytvorit vice virtualnich cdromek, ja mam v,w,x,y,z )))) a kazde instalacni "cd" vlozit do jineho pismenka.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání