Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Kde najdu "Internet options"?

Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Standardní Kde najdu "Internet options"?

Nainstaloval jsem si nove W98 a nemam tam "Internet options" O den driv jsem totez delal na jinym pocitaci a tam nabehly samy od sebe. Tady jsem na tenhle nazev prohledal celej HD a nenasel nic, co by naznacovalo, kde to hledat. Mam to normalne jako ikonku v dolni liste i na desktopu a moc mit to tu chybi.

Tusi nekdo, kde se mohla stat chyba?

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

jestli se nepletu, tak internet options u w98 by meli byt v Ovladacich panelech. tam si hledal?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní Re: Kde najdu "Internet options"?

Citace Původně odeslal mikus
    Nainstaloval jsem si nove W98 a nemam tam "Internet options" O den driv jsem totez delal na jinym pocitaci a tam nabehly samy od sebe. Tady jsem na tenhle nazev prohledal celej HD a nenasel nic, co by naznacovalo, kde to hledat. Mam to normalne jako ikonku v dolni liste i na desktopu a moc mit to tu chybi.

Tusi nekdo, kde se mohla stat chyba?
    v control paneli samozrejme je, a mal by byt aj po kliknuti na OrigIkonku explorera na ploche v kontextovom menu na vlastnosti

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

hmmm ale ted zrovna sem instaloval modem kamaradovi na w98 a neni to tam.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    Neviem ako u teba, ale ja v ovládacom paneli Internet Options mám. A je to aj v MSIE v menu Tools - Internet Options.
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    na "OrigIkonke" to urcite JE, viem, 98/98se pouzivam

Vliv
    282

Standardní

To je prave to, vzdycky jsem to tam mel a i na druhym kompu to tam mam. Tady jsem si ted cerstve tech 98 nainstaloval a ani stopy po tom. Normalne se do toho clovek dostane i z prohlizece, tady to ale taky nenachazim.

Delam vzdycky individualni instalaci, ne tu prednastavenou "doporucenou", ale i to jsem prohledaval, jestli jsem neco nezapomel a nenachazim nic. Nenapada nekoho konkretne, jestli jsem tady prece jen nemoh neco prehlidnout?

Mam tu jen cosi, co se jemnuje "Internet", ma to jinou ikonku (maly "e" - maly nejen z abecedy, ale i rozmerem - jako od IE s kladivkem), kdyz to otevru, tak je to podobny okynko, ma titulek "Internet properties", ale ty jednotlivy karticky vypadaj uplne jinak. A chybi mi tu moznost ustanovit si standardni a dalsi spojeni a s tim spojeny automaticky prihlasovani do Netu stejne jako automaticky odpojovani, nastavovani protokolu atd. A taky nastavovani cookies - tady mam jen 3 moznosti: Dovolit vsechno, pokazdy potvrdit nebo vsechno zakazat. Proste neco, co jsem na W98, ac uz se s nim dost intenzivne zabejvam pres 2 roky, jeste nevidel.

A vubec se mi to chova nejak divne. Obzvlast tady na OC mi to ted pri kazdym pokusu vratit se sipkou prohlizece hlasi, ze stranka vyprsela, na apdejt Woken se nedostanu, hlasi mi to
    An error has occured in the script on this page
    Line: 76
    Char: 2
    Error: Syntax error
    Code: 0
    Do you want to continue running on this page?
    Yes * No
    coz mi kdysi kdosi vysvetlil, ze to chodi, kdyz chybej cookies, ale ty mam ted - jestli muzu verit tomu, co mi to nastaveni nakeca - na plno otevreny.

Standardní

Akú tam máš verziu MSIE? Skúšal si dať tam verziu 6 SP1?
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

Ale hned po instalacii windowsov98 je nainstalovana STARA verzia IExplorera. V cistzch win98 je to 4.01 a v 98se je to 5.0. Teda bz bolo v kaydom pripade dobre nahodit novu veryiu explorera, a to konkretne 5.5 SP3 alebo rovno 6ku so SP1.
    Po ich instalacii sa ti explorer nahra urcite vsade (plocha, control panel, file types...)

alebo pouzit operu 7.50, prip. iny browser

Standardní

An error has occured in the script on this page
    Line: 76
    Char: 2
    Error: Syntax error
    Code: 0
    Do you want to continue running on this page?
    Yes * No
    toto je prave koly starej verzii IE, (predpokladam, ze su tu nepodporovane nejake nove vymozitelnosti)

Vliv
    282

Standardní

Mrknu se na to, toho co po formatu musim nainstalovat, je nejmin na 2 dny prace, mozna, ze jsem tohle zapomel (ted jsem na tom druhym PC, kde - klepu na drevo - zatim vsechno bezi; vice mene, 2 - 3 x denne reset byl nutnej vzdycky a co vim od kamosu, je u kazdyho )

Standardní

Citace Původně odeslal mikus
    ...vice mene, 2 - 3 x denne reset byl nutnej vzdycky a co vim od kamosu, je u kazdyho )
    tak to urcite nie, teda u mna. Sice teraz takmer stale bezim na XP, ale predtym som fachal iba na 98se a no problem, bez resetov.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání