Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: V3 3000 a Tvout

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní V3 3000 a Tvout

Zitra bych mel tady mit V3 AGP 32MB s tvoutem ale jak koukam kde se da nic o rozchazeni TV jsem nenasel.

Valí tvout v pohode? Valí nějak klonování obrazu? Nejaky doporuceny ovladace?

Díkec za odpovědi a srry že jsem taková 3dfx LAMA

Member Avatar uživatele _Tomas
    Vliv
    279

Standardní

Voodoo3 s 32MB to slysim poprve..... nahod foto, jestli muzes....
    Core i5 3570K @ 4,3GHz + AC Freezer i30 | Gigabyte Z77X-D3H | 2x 4GB ADATA XPG V2 1600MHz DDR3 | EVGA nVidia GeForce GTX680 SC 2GB | SSD Kingston HyperX 3K 128GB | 2TB WD Caviar Black | Corsair GS 800W |LCD FS 23" | Logitech Performance MX | Pioneer VSX521 + Jamo D165 |
    Synology DS212j | 2x 2TB WD Caviar Black |
    Ford Focus ST 2.5 225HP/320Nm @ +- 250HP/330Nm

Standardní

ta otazka ma jednu vadu a to tech 32mb zadna v3 nemela 32mb
    jediny v3 co meli vic nez 16mb byli quantum a to je jaksi jinej pripad (to by te ta karta stala tak 20-30k
    zivot je pes, trva nez se ho naucite zit

Senior Member VIP Avatar uživatele Rabban
    Vliv
    286

Standardní

Souhlasim, V3 meli pouze 16MB RAM, ale dotaz byl smerovan jinam pls...
    Core 2 Duo E7300 3,33GHz, 2x2GB Corsair Dominator 1066 Gigabyte EP45 UD3LR WDC740GD Raptor Ga Geforce 8800GTS 640MB

Standardní

tak nechame ram , a juknem na otazku jukni na net treba http://www.voodoofiles.org
    tam mas ovladace na vsechny karty tak tam si najdes v3 a sosnes , pak najdes v yahoo mesafx 6.1 taky sosni
    zivot je pes, trva nez se ho naucite zit

Standardní

nojono s tou ram jsem to nejak poto

ty stranky jsem taky nasel, ja jen jestli jsou nejaky konkretni super drivery

i kdyz je pravda ze na ty karte nepobezi nic jinyho nez kancelarsky veci a filmy

Standardní tv-out

Já osobně nemám s TV-out na Voodoo trojkách doborou zkušenost. Buďto jen černobílý obraz a pokud použiju redukci SVHS-cinch, tak se v obraze objeví jakási "vlna", která pomalu putuje dolů (synchronizace ). Když dojede, obejví se znovu nahoře a jde to opět atp. Možná si jenom karta nerozumí s TV, ale (nový) ATiny mi to nedělaj . Vinu podle mě z valné části nese použitý čip od Conexant BT 869 KRF (od Conexant(u) jsem dosud neviděl jediný korektně fungující obvod ať pro tv-out, in nebo zvuk). Na drivery pozor, mnohé neoficiální nepodporují TV-out (popř. jim chybí jednoduché rozhraní pro jeho aktivaci). Rozhodně si do seznamu zařaď poslední oficiální od 3Dfx. (Pro 9x/ME tuším zde: http://www.voodoofiles.com/3201)
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Standardní Re: tv-out

Citace Původně odeslal no-X
    Já osobně nemám s TV-out na Voodoo trojkách doborou zkušenost. Buďto jen černobílý obraz a pokud použiju redukci SVHS-cinch, tak se v obraze objeví jakási "vlna", která pomalu putuje dolů (synchronizace ). Když dojede, obejví se znovu nahoře a jde to opět atp. Možná si jenom karta nerozumí s TV, ale (nový) ATiny mi to nedělaj . Vinu podle mě z valné části nese použitý čip od Conexant BT 869 KRF (od Conexant(u) jsem dosud neviděl jediný korektně fungující obvod ať pro tv-out, in nebo zvuk). Na drivery pozor, mnohé neoficiální nepodporují TV-out (popř. jim chybí jednoduché rozhraní pro jeho aktivaci). Rozhodně si do seznamu zařaď poslední oficiální od 3Dfx. (Pro 9x/ME tuším zde: http://www.voodoofiles.com/3201)
    A měl jsi vytáhnutou kábel pro anténní vstup doufám? protože to právě dělalo tu vlnu, aspoň u mě ano.

Standardní

Samozřejmě (mě to pro změnu ruší zvuk )
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Standardní

Ja pouziva V3 3000 s TVoutem na prehravani videi na TV. Od zacatku mi vse slape OK -> jiz od bootu PC vidim barevny obraz.
    Pouzivam S-video na obou koncich kabelu + TV Thomson u ktere bylo potreba nastavit zdroj signalu S-video abych dosahl barevneho obrazu.
    Ovladace Amigasport 3.0
    1.Core2Duo E7300,ASUS P5Q PRO,2x2024MB PC800 Geil,MSI 9800GT 512DDR3 OC,Samsung 750GB+WD 500GB,Samsung S203P,Acutake w LC 6550GP2,repro EmCom 5.1 w homeSub,MX518,volant TM F1,19" LCD LG W1942T
    2. A64 3200+@2400Mhz,MSI K8N Neo2-FX,2x1024MB PC400 Kingstone 2,5-3-3-8,Gainward 6800Le@350/800 16/6+Primecooler VGAHG2 AL,250GB T7K250,Pioneer 106s,SB Audigy,modATbig w LC 6550GP,A4tech OFFICE8K,19" LCD Samsung 940BW

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání