Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Problem s prepinanim repro u SB LIVE 5.1

Standardní Problem s prepinanim repro u SB LIVE 5.1

Mam zvukovku SB LIVE PLAYER 5,1 digital a kdyz zapnu treba mafii nebo gta vice city tak mi ztichne zvuk a prepne se to do rezimu "2 speakers" mam repro 5,1 a docela me to stve.Dela to i v jinych hrach.Nevite co s tim

Standardní

Musíš to nastavit v systému, běž do složky-zvuky a zvuková zařízení/upřesnit/typ reproduktoru/vyber 5.1 a mělo by to už jít.

Standardní

Citace Původně odeslal .Voivod.
    Musíš to nastavit v systému, běž do složky-zvuky a zvuková zařízení/upřesnit/typ reproduktoru/vyber 5.1 a mělo by to už jít.
    To sem uz zkousel ale nic...porad se to prehazuje...i kdyz vypnu EAX-s tim to vubec nefaka!!!Ja prave si s tim uz nevim rady...tak se obracim na 4UM!

Member mince
    Věk
    48
    Vliv
    279

Standardní

Citace Původně odeslal crazyape
    To sem uz zkousel ale nic...porad se to prehazuje...i kdyz vypnu EAX-s tim to vubec nefaka!!!Ja prave si s tim uz nevim rady...tak se obracim na 4UM!
    GTA jsem nepařil, ale můj starej Live! 1024 to v Mafii dělal taky. Teď mám Audigy a nějak si nevybavuju, jestli to taky dělá, nebo ne. Ale trápil jsem se s tím stejně, jako ty, ale nevyřešil jsem to, obcházel jsem, to tak, že jsem pustil Mafii, ono se to přeplo do 2-speaker mode (někdy taky ne, tak jednou z deseti), Alt+Tab jsem se přepnul do Oken v ctsurmixu jsem nastavil 4-speaker , Alt-Tab zpět do Mafie a už to drželo. Do dalšího spuštění.
    C2D E4300 1,8@2,7GHz, Zalman CNPS7700-AlCu, ASUS P5W Deluxe, 4x512 DDR2-667, ST3160827AS 160GB + ST3160827AS 160GB + ST3120827AS 120GB, DVD-R/W LG GSA-H55L, DVD-R/W LG GSA-H12N, Sapphire X1950GT, Zalman VF700-AlCu, V2 12MB 95Mhz, HP p1230 21", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast TV2000 DVR3200, Cambridge SW 5.1 a tak...

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní

Dle mého názoru tohle dělá ta hra... Hry typu Mafie, Vietcong a pod podporují multichanel sound a EAX... takže v nastavení hry je jaký typ audia používáte... Ve skutečnosti po nastavení ve hře to přehodí instrukcí ke driveru zvukovce, který to přehodí i v systému, proto postup Wizzyho funguje... Zkus zašťourat v nastavení hry a hledej kde se dá nastavit tahle volba, pokud to tam nenajdeš, tak hra má veškeré zvuky ve dvou kanálech a nemá důvod fungovat v quadru či v x.1 režimu.
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní

Citace Původně odeslal Wizzy
    GTA jsem nepařil, ale můj starej Live! 1024 to v Mafii dělal taky. Teď mám Audigy a nějak si nevybavuju, jestli to taky dělá, nebo ne. Ale trápil jsem se s tím stejně, jako ty, ale nevyřešil jsem to, obcházel jsem, to tak, že jsem pustil Mafii, ono se to přeplo do 2-speaker mode (někdy taky ne, tak jednou z deseti), Alt+Tab jsem se přepnul do Oken v ctsurmixu jsem nastavil 4-speaker , Alt-Tab zpět do Mafie a už to drželo. Do dalšího spuštění.
    Me to furt ale preskakuje...nevim jestli by pomoch nejakej flash karty ci jak sem tady cet nejakej ten programek na SB live z toho audigy...

Member mince
    Věk
    48
    Vliv
    279

Standardní

Citace Původně odeslal Arteee
    Dle mého názoru tohle dělá ta hra... Hry typu Mafie, Vietcong a pod podporují multichanel sound a EAX... takže v nastavení hry je jaký typ audia používáte... Ve skutečnosti po nastavení ve hře to přehodí instrukcí ke driveru zvukovce, který to přehodí i v systému, proto postup Wizzyho funguje... Zkus zašťourat v nastavení hry a hledej kde se dá nastavit tahle volba, pokud to tam nenajdeš, tak hra má veškeré zvuky ve dvou kanálech a nemá důvod fungovat v quadru či v x.1 režimu.
    Ono to podle mě je taky způsobeno tou hrou, ale ne, že by to byla "feature", ale naopakk "bug" - v Mafii je samozřejmě nastavení zvuku, jestli má být stereo, kvadro, 5+1... Ale Mafie na to vesele hází bobek, žádnou kombinací nastavení ovladačů a hry se mi to nepodařilo pořádně rozjet, tak jsem to dělal tak, jak jsem popsal výše. Setkal jsem se s tím jen u Mafie, tak jsem to nijak dál neřešil. Možná by pomohl nějaký patch pro Mafii, ale nepátral jsem po něm.
    C2D E4300 1,8@2,7GHz, Zalman CNPS7700-AlCu, ASUS P5W Deluxe, 4x512 DDR2-667, ST3160827AS 160GB + ST3160827AS 160GB + ST3120827AS 120GB, DVD-R/W LG GSA-H55L, DVD-R/W LG GSA-H12N, Sapphire X1950GT, Zalman VF700-AlCu, V2 12MB 95Mhz, HP p1230 21", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast TV2000 DVR3200, Cambridge SW 5.1 a tak...

Vliv
    292

Standardní

No je fakt, že zvuk okolo mafie se dost řešil, takže je to skutečně bug... Ale takle funguje ten Vietcong a spolehlivě.
    BA95 positive

Standardní

pryc od mafie.....ale nechpu proc mi to dela i u Vice city?A tam to prepnutim do win a prehozenim repro na 5.1 dela furt..zase si to VC prehodi....nevim zkousel sem vsechno...taky uz sem uvazoval o audigy...kolko stoji

Vliv
    292

Standardní

Takže v setupu té hry to nikde není, jaký zvukový výstup použít?
    BA95 positive

Standardní

Takže v setupu té hry to nikde není, jaký zvukový výstup použít?
    ja uz s touhle zvukovkou fakt nevim....nekdy chodi v poho...ale kdyz si domu prinesu nejakou kalbu a mtvi se mi u toho zvuk tak to me s***

Uvazoval sem o koupi audigy...ta to dela takyCi ne?

Vliv
    292

Standardní

No jestli ti to dělá jenom ve Vice City, tak mě to přijde jako bug tý hry...
    BA95 positive

Standardní

No jestli ti to dělá jenom ve Vice City, tak mě to přijde jako bug tý hry...
    No obcas se najde i jina hra...ale uz si nepamatuju ktera to delala...

Vliv
    292

Standardní

Každopádně doporučuju si nejdřív tu Audigy půjči a zkusit... prostě vyloučit chybu hry.
    BA95 positive

Standardní Re: Problem s prepinanim repro u SB LIVE 5.1

Mam zvukovku SB LIVE PLAYER 5,1 digital a kdyz zapnu treba mafii nebo gta vice city tak mi ztichne zvuk a prepne se to do rezimu "2 speakers" mam repro 5,1 a docela me to stve.Dela to i v jinych hrach.Nevite co s tim
    jj,neco podobny jsem mel s mafii ale pak jsem preinstaloval ovladace a bylo to v pohode
    A64 3000+ Winchester,DDR 2x 256MB 400Mhz Geil DUAL,Ati radeon 9700 -VGA Silencer,SB Audigy2,160GB seagate Hitachi 8MB 7200rpm,3Deamon TV Tuner+FM,Case-Neonlight Black

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání