Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: Označený text nejde zkopírovat, jak to obejít?

Standardní Označený text nejde zkopírovat, jak to obejít?

Jde o soft Termoplasty v praxi 1.1, text se dá označit, ale už ne zkopírovat (pravé myšítko nefunguje). Zkoušel jsem Windows Enabler, který sice v menu nabidku pro kopírování zpřístupní, ale stejně se nic nezkopíruje.
    Poreďte nějaký SW, kterým to z toho dostat, kámoš to potřebuje na diplomku. Mě napadá nanejvýš típnout obrazovku a projet to nějakým OCR softíkem, ale to je dost nepraktické řešení
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    297

Standardní

drag&drop?
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

a nejde to třeba klasicky ctrl+c a ctrl+v?leckde to funguje tam kde to nezkopčíš krysou..
    DFI NF3 DAGF, Athlon 64 3000+ (280 MHz)
    1024 DDR 400, Leadtek 6600GT TDH (540/960)
    2x 160GB WD
    LG-4163b, SyncMaster 19" 997DF

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Alt+PrtScr zkopíruješ celé aktivní okno a pak vložit klasicky Ctrl+v do Malování

Standardní Re: Označený text nejde zkopírovat, jak to obejít?

darg&drop, CTRL+C - to jsem zkoušel jako první
    Potřebuje to jako TEXT, který může dál upravovat, takže ALT+PrtScr je k ničemu

Citace Původně odeslal Hasich
    Tak at udělá ALT+PrtScr a pošle to majlem a moje manželka to přepíše (450znaků/min)
    1,8a,512M RAM(RDRAM),MSI 6545(i850),2*Bar.IV(80GB)+WD BB 200GB,Gainward GF4 4800SE XP/GS - 320/720,Plat. EX,DVD-Toshiba 1612,CD-RW (PlexWriter 4012),Creative Inspire 5700

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

kdyz pak pouzijes OCR ( recognita nebo napriklad finereader ) tak to mas prevedene do textu temer okamzite...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Citace Původně odeslal mISHA
    kdyz pak pouzijes OCR ( recognita nebo napriklad finereader ) tak to mas prevedene do textu temer okamzite...
    To mě právě napadlo, ale jestli mi paměť slouží, kdysi jsem viděl utilitku, která to dělala přímo (nemusel jsem to típnout a prohánět Recognitou, jen se označila část obrazovky s požadovaným textem)

Myslel jsem, že když to jde označit jako text, jestli není prográmek, který by to jako text zkopíroval rovnou, aniž by používal nějaká algoritmy pro rozpoznávání textu. (jeden myslel a vymyslel ... )

Citace Původně odeslal mISHA
    To mě právě napadlo, ale jestli mi paměť slouží, kdysi jsem viděl utilitku, která to dělala přímo (nemusel jsem to típnout a prohánět Recognitou, jen se označila část obrazovky s požadovaným textem)

Myslel jsem, že když to jde označit jako text, jestli není prográmek, který by to jako text zkopíroval rovnou, aniž by používal nějaká algoritmy pro rozpoznávání textu. (jeden myslel a vymyslel ... :roll: )
    ta utilitka samozrejme existuje a ja ju mam samozrejme aj kdesi na CD, uz len vediet ako sa vola, navyse co si spominam tak vacsinou tieto programy nefungovali a naozaj je jednoduchsie to odfotit a OCRnut
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Citace Původně odeslal greenhorn66
    moje manželka to přepíše (450znaků/min)
    Ty voe, Tvoje žena píše 450 čistejch za minutu To byla minimálně na mistrovství republiky, ne
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Citace Původně odeslal jan555
    moje manželka to přepíše (450znaků/min)
    Ty voe, Tvoje žena píše 450 čistejch za minutu To byla minimálně na mistrovství republiky, ne
    Ne jenom 5let zapisovatelky na soudu . A to při průměrně 300/min. se s tebou ještě baví
    1,8a,512M RAM(RDRAM),MSI 6545(i850),2*Bar.IV(80GB)+WD BB 200GB,Gainward GF4 4800SE XP/GS - 320/720,Plat. EX,DVD-Toshiba 1612,CD-RW (PlexWriter 4012),Creative Inspire 5700

Ne jenom 5let zapisovatelky na soudu . A to při průměrně 300/min. se s tebou ještě baví
    Jo, tak pak je to v pohodě, při 150-200 si taky můžu povídat, ale nad 250 čistejch jsem nikdy nešel, holt ženský jsou na tohle machři, my u toho moc přemejšlíme a to nás zdržuje

Ostatním sorry za OT
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Ne jenom 5let zapisovatelky na soudu :D . A to při průměrně 300/min. se s tebou ještě baví :eek: :D
    Jo, tak pak je to v pohodě, při 150-200 si taky můžu povídat, ale nad 250 čistejch jsem nikdy nešel, holt ženský jsou na tohle machři, my u toho moc přemejšlíme a to nás zdržuje :lol:

Ostatním sorry za OT :!:
    ale prd, 300-400 sa da, bez diakritiky to zvladnem, na majstrovstvach republiky su ludia okolo 600, ale to bolo este u strojov, u PCciek sa to asi posunulo este vyssie

Citace Původně odeslal Markoff.tk
    Jo, tak pak je to v pohodě, při 150-200 si taky můžu povídat, ale nad 250 čistejch jsem nikdy nešel, holt ženský jsou na tohle machři, my u toho moc přemejšlíme a to nás zdržuje

Ostatním sorry za OT
    ale prd, 300-400 sa da, bez diakritiky to zvladnem, na majstrovstvach republiky su ludia okolo 600, ale to bolo este u strojov, u PCciek sa to asi posunulo este vyssie
    Teď nedávno byla v TV mistryně světa v psaní na PC (češka ) a má asi 918/min.

Junior Member
    Vliv
    275

Standardní

Snímat text z oken umí prog. Kleptomania.

Jde o soft Termoplasty v praxi 1.1, text se dá označit, ale už ne zkopírovat (pravé myšítko nefunguje). Zkoušel jsem Windows Enabler, který sice v menu nabidku pro kopírování zpřístupní, ale stejně se nic nezkopíruje.
    Poreďte nějaký SW, kterým to z toho dostat, kámoš to potřebuje na diplomku. Mě napadá nanejvýš típnout obrazovku a projet to nějakým OCR softíkem, ale to je dost nepraktické řešení
    Ja bych dal print screen, obrazek ulozil na disk a zkusil bych to prohnat programem Microsoft Office Document Imaging se sady Microsoft Office XP (tusim, ze volba "zobrazit v M$ Word). Sice je to od M$, ale umi prekvapive dobre rozpoznavat text...mnohokrat jsem jiz skenoval neco z knizky a nechaval rozpoznavat text a prevest do wordu, ... samozrejme ze jsou obcas ulytla pismenka, je treba to jeste to projit a poopravit, ale tento jediny soft umel cestinu.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání