Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Jak znovu aktivovat funkci Show Desktop na liště?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Jak znovu aktivovat funkci Show Desktop na liště?

Zdravím,

používám anglický Windows 2000 a nechtěně jsem si smazal soubor Show Desktop.scf, takže teď když dole v liště ťuknu na ikonu Show Desktop, tak se mi plocha systému nezobrazí a vypíše se chybová hláška o chybném linku na daný soubor. Poradí mi někdo, kde ten soubor můžu získat? Díky.

Radek

Standardní

neni to uplne reseni tvyho problemu ale ja se misto ty ikonky naucil pouzivat Win+M
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

No, myslim že po stisku Win+M to napise stejnou hlasku jako kdyby jsi kliknul na ikonu...
    To Raddekk: Zkus ten soubor Show Desktop.scf najít na instalačním disku tech 2000 a zkopírovat ho tam odkud jsi ho smazl...
    NTB MSI EX600, CPU Intel Core 2 Duo T5550@1,83Ghz, 2GB RAM, GF8400M-G 256MB, HDD 320GB...

Standardní

Na instalačním CD jsem to nenašel ... asi by stačilo, kdyby mi někdo s anglickými W2K ten soubor poslal nebo aspoň jeho obsah ... je tam snad jen pář řádek...

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

<---------- BEGIN -------------->
    [Shell]
    Command=2
    IconFile=explorer.exe,3
    [Taskbar]
    Command=ToggleDesktop
    <----------- END ---------------->

Toto je obsah toho fajlu z W2k Serveru ENG umisteneho v "%USERPROFILE%\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\Show desktop.scf". Radky s BEGIN a END smaz, jsou pouze pro to abys vedel co tam patri.
    Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.

Standardní

Funguje to, vřelé díky.

R.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání