Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: problem Creative Audigy ES 5.1

Standardní problem Creative Audigy ES 5.1

Este stale mi blbne SB-cko. Skusal som ho aj na inom kompe tam to funguje super. Ale na mojom oldtajmerovy (celeron 400 s BX chipsetom) vo zvuku 5.1 nabehne spravne len na kazdy druhy start. Ked dam SB zakazat a vzapati povolit v spravcovy hardwaru tak to ide aj bez restaru tak ako ma. Stretol sa niekdo s niecim takym

Este volaco na druhom kompe bola rovnaka karta ako ta moja rozdiel bol len v seriovom cisle (v poslednom pismene) ale windows 2000 ju pomenoval D400 a u mna na kompe je C000.
    Daju sa manualne preinstalovat drivery? To ich EXEcko moc na vyber neponuka...

Senior Member mince
    LBC-mesto kde furt prsi nebo jdete do kopce
    Věk
    45
    Vliv
    284

Standardní re

Zkus mrknout na reseni ohledne patche/odkaz nekde vys/ nebo pomoci IRQ/odkaz rovnez v teto sekci/,snad ti to pomuze,ja mazu do skoly,jinak bych ti sem hodil odkazy
    C2D 6300 (default),Gigabyte 965P-DS3 ,4*1024 MB , 5770 512MB, WD 640Gb, LG H22L,Cambridge DTT 2200,HP w2207h,

Standardní Re: problem Creative Audigy ES 5.1

Citace Původně odeslal tom11
    Este volaco na druhom kompe bola rovnaka karta ako ta moja rozdiel bol len v seriovom cisle (v poslednom pismene) ale windows 2000 ju pomenoval D400 a u mna na kompe je C000.
    To cislo je cislo portu, zobrazuje se kvuli tomu, abys mohl identifikovat zvukovku, kdybys jich mel v kompu vic nez jednu. Pukud neni s nicim v konfliktu je uplne jedno na kterym portu je zvukovka povesena.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní

Na kompe to vyzera bez konfliktu. Skor si myslim, ze windows meni pristup na pamat alebo port. Len nechapem potom preco blbne na kazdy druhy start pocitaca (lavy predny a zadny reprak nejde alebo to zacne chrcat). v spravcovy to vyzera OK, bez konfliktov.

Standardní

Na IRQ 11 je okrem zvukovky navesenych este 5 dalsich zariadeni, grafaren, promise radic...
    Skusil som zmenit IRQ zvukovky ale vobec mi to ten sprosty windows nepovoli. Priamo v biose sa IRQ da menit ale windows na to dlabe.

Standardní

nieco podobne robi aj mne, zapnem comp a idu len 2 front, v speakers je 5.1, vyriesim to vzdy tak, ze dam najskor stereo desktop a po chvili spat na 5.1 a funguju vsetky repraky
    zaujimave je, ze ten pociatocny zvuk nie je stereo (i ked idu iba 2 front), lebo ked prepnem na stereo tak to hra inak

ako to vyriesit nadobro neviem, idem preinstalovat windowsy tak uvidim co s tym, ci sa to polepsi

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání