Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Mlácení dvou síťovek

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Mlácení dvou síťovek

Jsme už dlouho spojený se sousedem po LANce (on Board VIA) a pohodička. Teď mi udělali kabelovku, tak jsem tam přidal druhou síťovku (Ovislink-realtek).
    Problém je takový že když mám aktivní obě připojení, nemůžu nikam, když zakážu síťovku na netu,tak můžu k sousedovi a když zakážu souseda, tak můžu na internet, dohromady to nechce lítat, už jsem i několkrát předefinovával připojení a furt nic.
    Poradíte?
    Athlon XP 1700@1850MHz Epox 8KRA2+ Corsair 512/400 + Hynix 512/400 2,5-3-3-6 Ati Orginal Radeon 9700@pro
    Sata Raid 0 - 2x Maxtor 80GB + IDE Maxtor 60GB 7200 AC Arctic Fan L + pasiv WhisperRockIV case Neonlight, 450W PowerMax
    DVD LiteOn 16x, DVD-RW LG 4165 Omnitronic PM-524 EL, Sony Mega Colloseum
    LCD 20´ HP2025, Win XP SP2
    NB UMAX 630 SX, Celeron 2,6GHz, 256 MB, SXGA, HDD 40GB, SIS 651

Standardní

je dobry to konfigurovat pomoci prikazu route pres prikazovou radku, muzes si tam nastavit kterou sitovku ma pouzivat pro jaky adresy...

btw uz se to tady parkrat resilo, nejakej ten starsi thread by ti mel pomoct, je to tam celkem rozepsany

EDIT:
    uz to mam http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?p=516624

Standardní

poprehadzuj sietovku v PCI portoch, flashni novy BIOS, daj tam nanjnovsie alebo overene ovladace na chipset maticnej dosky, skus kuknut ci sa nedaju nejako poprehadzovat IRQ v BIOSE, ak si windows pozitiv, daj si XP...je toho dost co sa da riesit
    AMD 64bit 2800+@3200+ 250x9, 1.55v, Epox 8NPA7I, 512 A data Vitesta, Radeon X800GTO2 R430@16pipes,432mhz, 1134mhz GDDRAM, Soundblaster Audigy, Leadtek TV Expert, Fortron 350W 12cm Fan, Eurocase s displejom, 3Dmark05-5560, 3Dmark06-1860

Standardní

Citace Původně odeslal Kil
    poprehadzuj sietovku v PCI portoch, flashni novy BIOS, daj tam nanjnovsie alebo overene ovladace na chipset maticnej dosky, skus kuknut ci sa nedaju nejako poprehadzovat IRQ v BIOSE, ak si windows pozitiv, daj si XP...je toho dost co sa da riesit
    myslis, ze je to hardwarovej problem? no uvidime...

Standardní

Jo, dela to vetsinou kdyz mas 2 NIC a u kazdyho nastavenou gw.. Pak nefi kam ma posilat a je v p***** .. Schvalne zkus u souseda smaznout branu a namisto ni zapis routu na souseda napevno ...
    amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání