Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Mizeni ikon ve winXP PRO...HELP!!! PLS

Standardní Mizeni ikon ve winXP PRO...HELP!!! PLS

Instaloval jsem nekomu winXp PRO. Vsechno v poho. Az na jednu vec. Obcas, treba jednou za dva restarty, se nezobrazila jedna ikona nejakeho programu v onamovaci oblasti v pravo dole na liste. Policko tam sice bylo, ale bylo prazdny. Po najeti mysi na nej, ale fungovalo normalne. Jen se proste nevybarvila ikona. Nemel jsem cas to resit a zase takovej problem to nebyl. Kdyz tu mi najednou clovek po tejdnu vola, ze mu mizej ikony na plose. Proste se nezobrazej, nebo zmizej za behu. Jeste jsem to nikdy nevidel. Ani s tou ikonou v oznamovaci oblasti. Ma tam R9200, tak nevim, jestli to nemuze bejt novejma Catalystama 4.2., nebo jestli to nema souvislost s driverama od tuneru winfast expert.?
    Q6600_G0@3800MHz , P35-DS4, 4GB Corsair twinX XMS2 , HD3850 1GB, 4TB disk space wc by RadekB, wc K&P CPU, + REKORD výměník, Fortron 650W

Standardní

Edit: Najednou se mi to stalo taky. Vytahuju z nabidky start ikonu na plochu a vytahnu jenom popis ty ikony a ikona tam neni....sakra, nevite nekdo, co to ma jako bejt?
    Q6600_G0@3800MHz , P35-DS4, 4GB Corsair twinX XMS2 , HD3850 1GB, 4TB disk space wc by RadekB, wc K&P CPU, + REKORD výměník, Fortron 650W

Senior Member Avatar uživatele Lord Owl
    Vliv
    273

Standardní

Jo mně to dělá taky.
    Sežere mi to ikonu v liště nejčastěji spouštěnou - u mně Wincommander.

KDyž tam dám ikonu novou, tak po restartu tam mám 2

Klasická BILLovina, která nemá na funkci vliv.
    Jedna z mnoha kosmetických vad, kvůli kterým nemá smysl s tím nic dělat.
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Member
    Věk
    42
    Vliv
    269

Standardní

Hmm, nedávno jsem to tu taky řešil a myslím, že mi pomohla změna catalystů z 4.2 na nižší, ale už si nejsem jistý. Nedávno jsem reinstalloval systém a je vše OK.
    Case:Chieftec DX-01B-D-U, Zdroj:LC Power 550W gold, MB:MSI KT6 Delta-LSR, CPU:AMD Athlon XP 2200+, Paměti:2xApacer 512/400, VGA:ASUS A9550GE/TD 128MB, HDD:Seagate Baracuda IV - 80GB, DVD-RW:LG GSA-4163B, DVD-Rom:Toshiba SDM2012C, Monitor:19´IBM P97, Repro:2.1 Creative Inspire P380

Standardní

takze, mam dva poznatky, cim to muze byt:

1. u me na kompu. Pravdepodobne to byl mcafee. Odinstaloval jsem ho a je to v poho. To se asi tyka mizeni ikon na plose. Takze zase nejakej super bug...

2. u kompu s TV tunerem Leadtek Winfast 2000 expert!!!:
    Mizeni ikon v oznamovaci oblasti. Pravdepodobne chyba v ovladacich winfast. Nevim, jestli primo v driverech nebo v aplikaci PVR(software pro TV, FM tuner atd.). Ma to jeste neco spolecnyho s ovladacema k integrovany zvukarne realtek na EP 8KRAI. Nezobrazej se ikony PVR a ikona sound effect(konfigurace repro). Zajimavy je, ze se nezobrazi ani ikona sound effect v ovladacich panelech.

Standardní

No me se taky u WXP Pro stalo, ze mi zmizeli z plochy ikony, dokonce i spodni lista s tlacitkem start, proste tam byl jenom wallpaper. Jediny co fungovalo byla kombinace ctrl+alt+delete. No a tak sem zjistil ze za to muze nakej pri startu spoustenej prog, kterej tam nemel co delat. Tak sem ho zrusil (smazal, odinstaloval, zakazal nebo ja nevim co) a pak uz v pohode vsechno fungovalo.
    All in all, Bill is just another brick in the wall.

Standardní Re: Mizeni ikon ve winXP PRO...HELP!!! PLS

Zdravím
    obnovím tu jeden topic s malou úpravou
    mizení ikon na ploše ve Win7

Stalo se (už na dvou kompech), že zmizely ikony na ploše...
    1. komp - kolegyni jsem instaloval nový počítač na Win7 (zatím RC7100) a hodil jsem ji tam ikony (zástupce i soubory) z původního kompu.
    2. komp to samé

- když bylo vše naistalováno a nastaveno komp jsem vypnul
    - pár dní se spouštěl pouze, aby se zkontrolovaly maily, které dorazily kolegyni (vše ok)
    > pak se spustil po 6. a nejadnou ikony odkazující se na server (na sítový disk F zmizely !

2.komp
    kolega šel pouze na oběd a když se vrátil čumí jak tele že jsou ikony pryč
    (spořič nemá zapnut)
    pouze a to se domnívám se po nějaké době vypnou disky a monitor a pravděpodobně i síťovka (to zatím zjistím a pak upřesním)

Nicméně - je možné / setkali jste se s tím, že by ikony nemající cíl zmizely?
    Prostě dejme tomu že se F: disk nenačte protože síťovka byla v rámci úspory odpojená, a když ikona nenašla cestu k souboru tak zmizela ?!?

Otázka je zdali to jde vrátit a druhá zda jde tomu zamezit...
    A nebo je problém úplně jinde ?
    Paul Atreides
    NPE-squad.com - Clan Leader

COMP: Win7 x64 prof. | C2D E8400 3Ghz | ASUS P5B DeLuxe | Corsair 6000 MB DDR2 800MHz | ASUS GTX 560 Ti 1GB-DDR5 | SB Audigy SE 7.1 | Seagate 1000GB & 500GB (šuple WD 320GB) | Corsair 520W | 26" LG fullHD 1920x1080px 8ms
    NAS-server: Win Home Server 2011 | 1,6 Atom D525 (2 core | 4 threads) | ASrock mini-ITX | 4 GB DDR3 800MHz | Western 1TB GreenPower | Fortron 200W 80-BronzePlus | ftp, web, mumble, vpn, Servio DLNA share system, komplet PLEXI case
    NetBook: ASUS Eee1001PQ (violet) | 1,6 ATOM | 1 GB RAM | 250GB HDD | 1024x600 px LCD | baterie 7h :)
    FOTO: Olympus E-520 | 14-42 ZuikoDigital | 40-150 ZuikoDigital

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání