Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: 02/04 jaky MP3 prehravac?

Standardní 02/04 jaky MP3 prehravac?

chtel bych se zeptat jestli nevite o nejakym namakanym prehravaci?
    co by mel splnovat: podsvicenej display, dlouha vydrz

cena tak do 5k
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Senior Member
    Vliv
    293

Standardní

mno ja bych to videl na nějakej iRiver
    maj modry podsviceny displeje, radio a velikost paměti dle peněz
    jukni na www.mp3store.cz
    ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Standardní

ja jen dodam ze udavana vydrz iRiveru 390T (24hodin) opravdu "sedi" (2200mAh AA, zesileni 20z40, obcasne preskoceni skladby a probliknuti displaye).
    Jinak muj tip je iRiver 5xx (fce stejne jako 3xx, ale na muj vkus lepsi design)

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Standardní

Citace Původně odeslal Petrt
    ja jen dodam ze udavana vydrz iRiveru 390T (24hodin) opravdu "sedi" (2200mAh AA, zesileni 20z40, obcasne preskoceni skladby a probliknuti displaye).
    nemas nekde foto tohy tvyho? nebudes ho prodavat?
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní

mas uplnou pravdu, mam IFP 595, schvlane jsem o "trapil! a zapnul podsviceni na 30 minut, hlasitost na 30 pres Kossy, a dal mu hrat furt dokola a obcasne (jak jsem prisel, jsem jen neco zmacknul aby se zase na 30 minut podsvitil) a vydrz opravdu pres 24 hodin...
    Jinak zvukove spicka, pri kvalitne nakomprimovanejch MP3 (kolem 256 a vice, pevnej biltrate, high atd) to na Kosech hraje opravdu slusne,
    funkcema taky bomba, radio, nahravani z tuneru, z vestavenyho mikrofonu (mimochodem na to jak je asi velikej, je taky velmi slusnej ), z linkovyho vstupu, jinak optickej vystup, MP3, WMA, ASF, ted i OGG, nastaveni vseho moznyho (od podsviceni 0 - 30 minut, equalizery i uzivatelskej)

jediny proti: dva druhy firmware (volne stazitelny) jeden (standartne flashlej) je bez podpory MASS compjuter s nim nemuze pracovat jako s dalsim diskem, jde to jen pres vlastni Iriver software, kde je zatracene zablokovany kopirovani MP3 a ostatnich formatu z prehravace zpet do compjuteru
    pripadne druhej, ktere je s podporou MASS, (naskoci standartne dalsi disk), ale zase ty k***y zablokovaly grabovani z cehokoliv do pristroje na maximalne 96kbps MP3, to zamrzi

ale doufam, ze to rusti nebo polsti soudruzi nejakym leaklym firmwarem odblokujou (jestli uz to neudelali, uz jsem dlouho nehledal )

jsem se uplne vycerpal...
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Vliv
    334

Standardní

Citace Původně odeslal Neller
    nemas nekde foto tohy tvyho? nebudes ho prodavat?
    Neni muj, ale brachy. Ja sam mam Divu (jedine minus, vydrzi jen cca 8 hodin). Prodavat to urcite nebude.

2Tiktak: ano to jsou pekne hracky, ja jsem prekonal 24 hodin jen asi o 15 minut (a podsviceni bylo cca 5s, svetlo nepotrebuju ).
    K tem dvema verzim FW: u te 3xx je na OGG zatim jen verze pro ten jejich iRiver soft. Verze UMS jej zazim nepodporuje, bracha misto nej pouziva zatim WMAcka. A ta kvalita nevim, hraje sice lip jak ta moje Diva, ale ve meste/v buse to nepoznam, zato cena je hoodne jina
    A k tomu nastavovani: je tam tolik fci, ze jsem si dokonce musel vzit manual Jednou jsem to nastavil a pak uz vubec nic nemenil.

games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Senior Member
    Vliv
    293

Standardní

ta diva je fajn že je rozšiřitelna ale iRiver je nejlepší
    ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12

Standardní

Citace Původně odeslal tiktak
    mas uplnou pravdu, mam IFP 595, schvlane jsem o "trapil! a zapnul podsviceni na 30 minut, hlasitost na 30 pres Kossy, a dal mu hrat furt dokola a obcasne (jak jsem prisel, jsem jen neco zmacknul aby se zase na 30 minut podsvitil) a vydrz opravdu pres 24 hodin...
    Jinak zvukove spicka, pri kvalitne nakomprimovanejch MP3 (kolem 256 a vice, pevnej biltrate, high atd) to na Kosech hraje opravdu slusne,
    funkcema taky bomba, radio, nahravani z tuneru, z vestavenyho mikrofonu (mimochodem na to jak je asi velikej, je taky velmi slusnej ), z linkovyho vstupu, jinak optickej vystup, MP3, WMA, ASF, ted i OGG, nastaveni vseho moznyho (od podsviceni 0 - 30 minut, equalizery i uzivatelskej)

jediny proti: dva druhy firmware (volne stazitelny) jeden (standartne flashlej) je bez podpory MASS compjuter s nim nemuze pracovat jako s dalsim diskem, jde to jen pres vlastni Iriver software, kde je zatracene zablokovany kopirovani MP3 a ostatnich formatu z prehravace zpet do compjuteru
    pripadne druhej, ktere je s podporou MASS, (naskoci standartne dalsi disk), ale zase ty k***y zablokovaly grabovani z cehokoliv do pristroje na maximalne 96kbps MP3, to zamrzi

ale doufam, ze to rusti nebo polsti soudruzi nejakym leaklym firmwarem odblokujou (jestli uz to neudelali, uz jsem dlouho nehledal )

jsem se uplne vycerpal...
    ted sem se dival na ten tvuj typ-ty mas ten 512Mb ze? cena je fakt super 12K! ja sem psal ze bych chtel poradit jakej si mam koupit a aby stal do 5K.

pls prosim poradte nejakej dobrej a levnejsi hlavne!

Senior Member Avatar uživatele deathkiller
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní Re: jaky MP3 prehravac?

chtel bych se zeptat jestli nevite o nejakym namakanym prehravaci?
    co by mel splnovat: podsvicenej display, dlouha vydrz

cena tak do 5k
    co iRiver SlimX IMP-400 ja jsem ho kupoval nedavno a naprosta spokojenost.A vsechny tvoje 3 pozadavky splnuje jen je blby ze se da koupit jen v barve stribrne a vinove. na ofic strankach jsem videl svetle modryho a vypada mnohem lip jo a mel jsem tam firmware 1.3 a kdyz se s nim "hazelo" tak prestaval po chvili hrat ale vcera jsme hodil new 1.5 a "testnul" driv ti upadne ruka nez aby prestal hrat takze problem vyresenej

EDIT: je to ale CD player coz ty asi nechces vid

Standardní

Ahoj. taky doporučuju iRiver iMP400 SlimX. měl jsem předtím Amax NAPA398. Parametrama nebyl špatnej, ale mechanika přestala číst. S riverem jsem naprosto spokojen.
    MB: DFI LanParty UT Ultra-D, CPU: AMD® Athlon X2 3800+@280*10, Thermaltake Tower 112+80mm RAM: ADATA DDR500 2x1GB 3-4-4-8- 1T, 9/10, 2.8v
    VGA: HIS x800GT 256MB GDDR3Audio: SB Live! 5.1,Inspire 5300 HDD: WDC600JB DVD: Toshiba SD-M1612,Case: NitroAX, Monitor: LG Flatron 1915s
    NET: 5+5mbps www.volyne.net ROUTER: PII 400MHz, 128RAM, CF flash, StarOS

Vliv
    334

Standardní

ted sem se dival na ten tvuj typ-ty mas ten 512Mb ze? cena je fakt super 12K! ja sem psal ze bych chtel poradit jakej si mam koupit a aby stal do 5K.
    Slo o princip na iRivera. Klidne muzes koupit variantu s 128MB pameti, ktera se do 5k vleze. A do tech 128MB das cca 3,5hod WMAcek.

Standardní

Slo o princip na iRivera. Klidne muzes koupit variantu s 128MB pameti, ktera se do 5k vleze. A do tech 128MB das cca 3,5hod WMAcek.
    ale sou tu prece i jiny vyrobci ne? vzdyt USB MP3 prebravace se 128MB se daji sehnat neco malo nad 3000kc, takze 5K me prijde dost! me by stacila nejakej namakanej, ale nemusi byt tolik znackovej!

Standardní

ale sou tu prece i jiny vyrobci ne? vzdyt USB MP3 prebravace se 128MB se daji sehnat neco malo nad 3000kc, takze 5K me prijde dost! me by stacila nejakej namakanej, ale nemusi byt tolik znackovej!
    No "namakany" jsou ted skoro vsechny, podobny features (podobnej ridici integrac ), akorat nektery se moc nedaj poslouchat...
    respektive poslechnul jsem si nejakej "ultralevnej" all in one USB disk a pres Kossy hral podstatne hur, (zvuk daleko plossi, v podstate cely spektrum slity v jedno) takze pokud chces neco "naslapanyho" funkcema urcite do 5kk koupis, pokud chces neco co hraje, zhruba tak jak ma (pro rejpaly samozrejme na tu bidu enkodovani/dekodovani MP3), tak si to nejdriv poslechni pres slusny sluchatka, myslim ze v kvalite prehravacu kolem 5kk budou docela rozdily...

osobne bych bejt tebou si vytipoval prehravace, co ti splnujou parametry a cenu a pak si je ruzne naposlouchal a jeden si vybral, ted je maj skoro v kazdy mlikarne...

EDIT: ted koukam, ze si predstavujes neco do cca. 3kk, coz pri 128MB pameti, nevim nevim, jestli sezenes neco co slusne hraje...
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Standardní

Citace Původně odeslal tiktak
    No "namakany" jsou ted skoro vsechny, podobny features (podobnej ridici integrac ), akorat nektery se moc nedaj poslouchat...
    respektive poslechnul jsem si nejakej "ultralevnej" all in one USB disk a pres Kossy hral podstatne hur, (zvuk daleko plossi, v podstate cely spektrum slity v jedno) takze pokud chces neco "naslapanyho" funkcema urcite do 5kk koupis, pokud chces neco co hraje, zhruba tak jak ma (pro rejpaly samozrejme na tu bidu enkodovani/dekodovani MP3), tak si to nejdriv poslechni pres slusny sluchatka, myslim ze v kvalite prehravacu kolem 5kk budou docela rozdily...

osobne bych bejt tebou si vytipoval prehravace, co ti splnujou parametry a cenu a pak si je ruzne naposlouchal a jeden si vybral, ted je maj skoro v kazdy mlikarne...

EDIT: ted koukam, ze si predstavujes neco do cca. 3kk, coz pri 128MB pameti, nevim nevim, jestli sezenes neco co slusne hraje...
    je nechcu za 3k, ale psal sem ze se za 3K uz daji nejaky sehnat! no uvidim, podivan se na netu na nejaky recenze a pak se rozhodnu!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání