Ta karta je na 4xAGP ale ve 3d aplikacích (jakýchkoliv) dělá brutální artefakty. Sem tam to hodí i ve 2d, karta je ok. Prostě nevím proč, ale nejede to tak jak má... Nevíte někdo co s tím může být? Díky.
Ta karta je na 4xAGP ale ve 3d aplikacích (jakýchkoliv) dělá brutální artefakty. Sem tam to hodí i ve 2d, karta je ok. Prostě nevím proč, ale nejede to tak jak má... Nevíte někdo co s tím může být? Díky.
Tu zvyklo pomoct dat agp na 2x, ale ak by aj to bolo k nicomu tak proste je potrebne skusit mozno to co uz si skusil, a to bios dosky najnovsi, via hyperion 4.49 v2, a najnovsie 4.1catalysty k tomu, plus ak by nedajboze boli zapnute fast writes v biose tak vypnut, a este mozno bios grafickej karty najnovsi. Potom aj Direct X 9.0b atd. Skus prekontrolovat zatazenie zdroja na 12V vetve, a celkovo skus sem nahodit popis celeho systemu, dost to pomaha pri uvazovani o probleme. Ani si nehodil sem nazov vyrobcu dosky a grafky atd. atd. vsetko co mas v kompe je dolezite vediet![]()
Este aj tak keby to pretrvavalo, ja by som tu grafu s laskavym povolenim kamosa vyskusal u niekoho ineho ci to neblbne, najlepsie na systeme s Ati kartou nech mu tam nemusis do Nvidia systemu instalovat catalysty a podobne, tak to vyskusaj.![]()
P.S. sorry ak som sem napisal veci co uz sto rokov vies, a nepomohol som ti vobec tym padom,![]()
Duron 1,6 Ghz, čipset Via KT 266A, Catalysty 4.1, poslední VIA Hyperion, Direct 9.0, AGPčko jsem skoušel i na 2x, i 1x... zdroj 300 W. Problém přetrvává. Fast Writes jsou vyple, zapnout ani nejdou - bios to neumožnuje. Nevím, fakt nevím co s tím.![]()
jinak bios grafiky jsem neflashoval, výrobce je Excalibur. Přesné označení je Excalibur Radeon 7000 32 MB DDRAM... Zkusil bych ten bios, ale nevím kde hledat na Radeony 7000...
Testni to u ineho cloveka ak to bude robit zase, tak to daj na reklamacku, urcite ta karta je na to zrela, a potom nezabudni pri reklamacke poprosit ci nemozes kupit nieco ine za doplatok, aspon radeon 9200 128bit pamet , alebo nech ti vratia peniaze![]()
Reklamace klapla a dostal jsem 9100 místo 7000, takže veget...![]()
kurnajz, to je super, to mas uplne delo oproti kancelarskej karte![]()
To jo... momentalně totilž při reklamaci neměli nic jineho než 9200 se a ja chtěl buď 9200 128-bit ale tu neměli a tak řikali že tam mají 9100 což je trošku méně výkonné, ale vůbec tomu nerozuměli, že vlastně prodávaj 8500... Jinak jsem ji taknul na core - 290 a paměti 260 Mhz a výkon na 2 Ghz Duronovi je 8600 v 3d Marku 2001 Default.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)