Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: problém s bartonem 2500+ a MSI KT6 Delta LSR

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní problém s bartonem 2500+ a MSI KT6 Delta LSR

mám tyhle dvě součástky, všechno šlape v pohodě, akorát procesor jede jen na 1100MHz (11x100) místo 1830Mhz (11x166). na desce není žádný jumper s výstupy na které by se dala nasadit čepička, pouze vedle procesoru je SW1, ale bez pinů (na nasazení čepičky). Jak poznám které z těch dvou vývodů jsou spojené? (vývody nejsou číslované, jenom čtvereček, kolečko, kolečko). Návod říka že vývody 1-2 - frekvence autodetect, 2-3 frekvence 100Mhz. akorát nevím který vývod je který. stalo se vám to někomu taky? nevíte který vývod je který? A jak provizorně tý vývody spojit, abych to moh otestovat? díky

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Moved to do VIA.
    Už stahuju manuál, tak se na to kouknu. Ale jasné je, že musíš nastavit na AUTO. Máš tam PINy(jumper) nebo přepínače(DIP) ?
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

Citace Původně odeslal Millisx
    Moved to do VIA.
    Už stahuju manuál, tak se na to kouknu. Ale jasné je, že musíš nastavit na AUTO. Máš tam PINy(jumper) nebo přepínače(DIP) ?
    ani jedno. jenom proste vystupy. zjistil jsem, ze to tim mozna neni.

edit:v manualu ten SW1 ani neni zakresleny, takze ty vystupy asi ani nejsou napajene.

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Tak to pak musí být v BIOSu.
    Eště se to nestáhlo, maj to strašně pomalé

Senior Member VIP Avatar uživatele Rabban
    Vliv
    286

Standardní

ja uz mam manual stazenej a abych se priznal, tak sem o zadnej jumper nezakopnul(taky ti ti z toho taiwanu jde tak pomalu ? ) Zkousel jsi v biosu nastavit FSB na 166MHz? je to sice hloupa otazka, ale zeptat se musim... potazmo mozna bch zkusil nastavit 133, jestli to vubec pojede na vic jak 100FSB
    Core 2 Duo E7300 3,33GHz, 2x2GB Corsair Dominator 1066 Gigabyte EP45 UD3LR WDC740GD Raptor Ga Geforce 8800GTS 640MB

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Taky jsem to našel v BIOSu pod Frequency/voltage control > CPU FSB CLOCK, zkus to, jak píše Rabban.

Standardní

Taky jsem to našel v BIOSu pod Frequency/voltage control > CPU FSB CLOCK, zkus to, jak píše Rabban.
    mno nezkoušel jsem to, ale tím zvýším i frekvenci PCI AGP aspol., ne? nechci aby to bylo přetaktované...

Standardní

funguje to presne tak, jak pise Rabban - nastav v biosu FSB na 166
    AMD Athlon XP-M 2500+@2300 MHz | Zalman CNPS7000A-AlCu | ASUS A7V600 | 512MB DDR400 Hynix | CP R9500@R9500Pro | Glacial NorthPole (heatpipe pasiv) | Creative SB Audigy | 2x Seagate Barracuda 7200.7+ 120GB | Plextor PX-W4824A | AOpen H600A case | Chill-Innovation CP-400P |||| Lenovo Thinkpad R61
    poslechněte si naše demo ...

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal geist245
    mno nezkoušel jsem to, ale tím zvýším i frekvenci PCI AGP aspol., ne? nechci aby to bylo přetaktované...
    Pokud tam nemáš jumper, tak se základní frekvence nastavuje v tom BIOSu a s tím i děličky na standardních frekvencích(100/133/166/200), tím pádem se ti na každé standardní frekvenci nastaví příslušná dělička a PCI/AGP se vrátí na 33/66.

Standardní

všechno už šlape takže thx 2 all

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní

Vsechnynove desky MSI (od KT333) resi tento problem v BIOSu (zadne jumpery), takze stacilo pouze nastavit to FSB 166, skoda jen, ze ti to neukazuje AGP/PCI sbernici, abys videl, ze ti to opravdu jede na 66/33 .... ))
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání