Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Nejde USB pod win

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Nejde USB pod win

Dobry den,
    predevčírem, možná je to déle, mi kamarád přinesl USB flash disk a od té chvéle mi přestalo fungovat USB (všechny porty), možná to s tou událostí nemá nic společného, protože gamepad, který mám připojený do USB už delší dobu nepoužívám. No ještě musím dodat, že to není problém BIOSU ani hardwaru, protože USB fuguje v Linuxu. Takže chyba je na straně Win, a tak než přeinstaluji win se radši zeptám čím by to mohlo být. Zkoušel jsem přeinstalovat ovladače na MatherBoard, prolezl snad celý Správce zařízení a nic. Zkoušel jsem Gamepad Genius G-08 (plug and play) a myš Logitech B67 (plug and play). Ani jedno nefunguje (pod win). Tak co si o tom myslíte? Předem děkuji D. Škoda

Standardní

Zkus ve správci zařízení odebrat řadiče spěrnice USB a restartnout poč. Mě už tohle párkrát pomohlo, když mi nějakej hardware nejel a hlásil, že je v pořádku.
    CPU: E2200 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro , GPU: GigaByte HD2600 XT , RAM: Kingston 2x1GB DDR2 PC800 ,[b] MB: Asus P5Q , PSU: Chieftec Green Angel CTP-400-12G, 400W , HDD1: Samsung Spin Point F1 HD502IJ 500GB 16MB SATAII/300 , HDD2: WDC WD2500AAJB 250GB ATA100 , HDD3: WD5000AAKS- 500GB 7200ot SATAII/300 16MB + Externí box LC POWER EH-35BE2 3,5 SATA2/1 HDD, USB 2.0 + E-SATA , DVD: Samsung SH-S223F SATA , CASE: ASUS TA-982

Standardní

No dík zkusím, ale chci ještě upozornit, že já tam ten gamepad ani nemám zobrazenej. Ale dík zkusím.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání