Chci reklamovat monitor a nemůžu nějak zjistit podle čeho se určí například vada geometrie, ostrost. Kde je hranice závady (tolerance) různých vad. Nevíte někdo o nějakejch normách? Chci mít jistotu, že mi neřeknou že je to v normě.
Dík
Chci reklamovat monitor a nemůžu nějak zjistit podle čeho se určí například vada geometrie, ostrost. Kde je hranice závady (tolerance) různých vad. Nevíte někdo o nějakejch normách? Chci mít jistotu, že mi neřeknou že je to v normě.
Dík
IBM ThinkPad T40
Vady urcis podle nokia testu, velice dobre, pokud vis na co se mas divat, normy neznam, to musi poradit nekdo jiny
Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.
to je jasný, ale jsou určité tolerance, asi
IBM ThinkPad T40
V zadnym obchode se zadnejma normama na kvalitu obrazu nepocitej...Původně odeslal Ištván
Pokud se na to da koukat, tak to nebrani pouzivani vyrobku. Nebrani ani treba vytazenej jas na 100% apod. - proste se to da pouzivat a basta.
Zalezi na tom, jak moc zalezi tomu prodejci na tobe.
Asus P5B Deluxe/WiFi, Intel Q8300@7.5x440=3300MHz VCc1.15V, Speedstep enabled, CM HyperTX, 58oC IntelBurnTest pri 24oC okoli, 2x2048 DDR2 800 Geil(@866 5-6-6-15, 1.80V), HDD 3xSamsung F1 1TB, Gigabyte NX88T zalman, LCD FSC S20-1W, CM Centurion 532, PSU Seasonic 400W, UPS CyberFort 350
Jo a kdyš si koupíš např. LCD a budem tam 100 pixelů v pr... a oni ti řeknou že se na to dá dívat tak ty se teda sebereš a odejdeš jo??To je asi teda pěkná kravina!!!!!!!!!
IBM ThinkPad T40
Volal jsem do několika servisů a do iiyamy a tam mi nějaký tolerance řekli, ale na papíře jsem to ještě neviděl.
IBM ThinkPad T40
u LCD je to jasny:vznikla norma ISO 13406-2 ktera zarazuje LCD podle vadnych pixelu (tri typy vad) do ctyr kategorii. vyrobce by mel udavat u vyrobku tuto kategorii a podle toho se reklamace ridi.
edit: vetsina vyrobcu to ma na webu..např ta tvoje iiyama
http://www.iiyama.cz/iso.php3
ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
---
◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ► On the 8th day God created David Bowie.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)