Zdravím, scháním kompletní verzi ORACLE 9i. (mám jen home na 1CD, ale není to ono)
Nemáteji někdo?
Domluvili bychom se (kdo to má stahovat ....
Zdravím, scháním kompletní verzi ORACLE 9i. (mám jen home na 1CD, ale není to ono)
Nemáteji někdo?
Domluvili bychom se (kdo to má stahovat ....
a na co to chces?
nestacilo by PHPko a MySQL?
Surface 3 Pro + Nokia Lumia 930 + Volvo V60 D5 + Ford Capri '79 2.3V6 project = mobilní
...omnia mea meacum porto...
WS: ...i5@3,3GHz...16GBram...4TBwd... ATI Rad HD 6870 1GB
No na vytváření relačních databází, a chci se oracle dobře naučit, protože kdo umí Oralce, tak je KING!!! má v zaměsnání vychytané, každý tě chce a platí hooodně dobře !!!Původně odeslal xvojta
MySqlto je pro slečinky, to jsem už zvládl.
Btw: MySql je asi 2% Oracle !!!
neboj, ja Oracle znam.... prave proto jsem se ptal...Původně odeslal Pavel Zbranek
bud si ho muzes koupit nebo si zaplatit Oracle skoleni... ale to neni moc levny...
btw. nauc se Caché.... daleko lepsi nez Oracle... relacni DB jsou pasee.. objektove jsou na vzestupu![]()
P.S. Nebo se prihlas na VUT-FIT... pak budes mit k dispozici Oracle zdarma...
Surface 3 Pro + Nokia Lumia 930 + Volvo V60 D5 + Ford Capri '79 2.3V6 project = mobilní
...omnia mea meacum porto...
WS: ...i5@3,3GHz...16GBram...4TBwd... ATI Rad HD 6870 1GB
Oracle jde stahnout primo ze stranek Oraclu.) Jen jsou to tri CD takze to pro modemare fakt neni. Ja to takhle stahnul.
xvojta: Jo, ale nejdřív relační a až pak na oběktové.
A VUT_FITTak to myslím, že bych nedal, ted jsme na Střední elektro průslovce ve Frenštátě, stduji obor zpracování informací-databáze a taky tam máme Oracle. Já chci jít na VŠE v Praze fakulta informatiky (nevíš náhodou z doslechu jaká to je škola? Je těžká??) a nebo na Masarykovu univerzitu v Brně Fakulta informatiky.
Swap - no právě 3 cd!!! Já bych to přez ty žluté potvory nestáhl. No a nechtěl by ses domlvit a vypálit mi to? Poslat mi to poštouUrčitě se domluvíme a zadarmo to taky chtít nebudu. Fakt to chci !!! A nevíš náhodou něco a výše zmíněných školách
ještě VUT v Brně fakulta informatiky. Díky !!!
No ja kdyz sem mel ted DSIcka taxem si doma instaloval Oracle, samozrejme jsem si ho musel stahnout. Jedna verze (mela asi 250MB) byla trochu starsi - tusimze Oracle 6 (je to mozny? nebo Oracle Forms 6) a ta fungovala bez problemu, stejnou jsme meli ve skole.
Pak jsem jeste zkousel Oracle 9i (mozna uz to byla 10ka) - mela asi 650MB a byla kompletne napsana v Jave - no a samozrejme i prostredi bylo uplne jine, na skolni server se neprihlasila (je tam tusim Oracle 8 na Solaris64), takze jsem to hned smazal.
Tolik moje patalie, rozhodne si nemysli ze kdyz se prihlasis na nejakou skolu, tak se s tim naucis delat. To si musis vsechno prozkouset sam.
A BTW: ta verze co jsem stahl se netvarila ze by byla nejak omezena, jen neobsahovala licenci na serverovou cast, tu je potreba nekde splasit.
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)