Mam takyto problem a neviem pochopit problem veci aj ked viem ako to odstranit ale to sa mi vonkoncom nepaci. Mam prepojeny PC s TV kvoli pozeraniu filmov (pre zaujimavost vzdialenost medzi PC a TV je cca 20m a pouzil som tieneny kabel). Video je OK ale s audiom mam problem. Ked pripojim kabel k TV alebo Videorekorderu a od PC je odpojeny tak je vsetko OK cize nechyta mi to po ceste ziadny brum. Ale jakmile pripojim Cinch konektor do PC do zvukovky tak mi v reprakoch TV vznika hrozny brum. Proste to vrci ako krepe a neviem si vysvetlit preco. Samozrejme to nie je samotnou zvukovku pretoze tu ked pripojim do aktivnych repro je to OK. A este jedna zaujimava vec, Ak to pripojim do TV alebo Videa tak to robi to iste ale ak to pripojim do Veze (ktora je zapojena spolu s TV aj Videom) tak tam je tichuckooooooooo.... Absolutne nechapem preco Mozem tomu vykurit kolko scem a je tam proste ticho. No a odstranit sa to da tak (poradil mi to kamarat) ze aby som na napajani PC odpojil uzemnovaci vodic. Samozrejme to pomohlo. Ale ked som odpajal audio a v jednej ruke som drzal videokonektor (od PC) a druhou som sa dotkol zeme na Videu tak som dostal peknu supu Nameral som mezdi zemou od PC a zemou Videa 100V. No a preto sa mi taketo riesenie nepaci. Rad by som vedel co stym. Poradte niekto prosim.