Caues,
vypnul jsem v IE vsechno souvisejici s ActiveX. Bohuzel na strankach, ktere maji ActiveX prvky na me vyskakuje okno "Akt. nastaveni zabezpeceni zakazuji spoustet ActiveX ...".
Nevite nekdo, jak se tehle otravne hlasky (a okna) zbavit ?
Diky
Caues,
vypnul jsem v IE vsechno souvisejici s ActiveX. Bohuzel na strankach, ktere maji ActiveX prvky na me vyskakuje okno "Akt. nastaveni zabezpeceni zakazuji spoustet ActiveX ...".
Nevite nekdo, jak se tehle otravne hlasky (a okna) zbavit ?
Diky
http://www.mozilla.org/
Ja viem, ze toto je akurat tak na flamewar, ale co si nedas Mozillu? Vsetko je v pohode, vypnute mam vsetky debilne popup okna a resize skripty priamo v mozille, ziadne externe programy netreba a staci upraveny userContent.css subor, ktory je normalna podsucast mozilly a nevidim ani reklamu, filtruje dokonale, flash, iframe reklamy, nie je problem...
Původně odeslal Nigga
Se mi snad zda, na tohle sem se neptal. Asi budu hnusnej, ale takovyhle rady si muzes nekam strcit ! BTW Pro debug webu mam mimo IE i Operu a Mozillu, rozhodne nemam pocit, ze bych mel nejaky omezeny rozhled. Kazdy ma svoje pro a proti.
Kazdopadne zpatky k tematu, co s tim oknem ?
Mno, pravdu mas. Tak za to, ze som ta nahneval, som zacal hladat riesenie tvojho problemu. Pokukal som Google, MS Knowledge Base a rozne fora, lenze riesenie problemu sa tam nenachadza, take ako chces ty. Takze to asi v debilnom IE vypnut nepojde.
Akurat ako take pochybne riesenie som nasiel cosi, co to tlacitko OK stlaci za teba za 50ms od objavenia sa tej hlasky, no neviem, ci je to to, co chces (soft tu).
Mno prave, hledal jsem taky vsude mozne, nenaselPůvodně odeslal Nigga
Vypada to, ze to bude zamer
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)