Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Windows XP a zobrazení souborů v Exploreru

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Windows XP a zobrazení souborů v Exploreru

Nevíte někdo, jak natvrdo nastavit ve Windows XP, aby Průzkumník zobrazoval soubory VE VŠECH SLOŽKÁCH jako podrobný výpis (tj. jméno, velikost, datum, ...). U obrázků mi tam pořád lezou ty pitomý náhledy, jinde zase takový ty velký ikony - už mě to fakt štve. Nedá se někde speciálně to zobrazování náhledů úplně zakázat. Díky.

Standardní

Stačí nastavit v - Nástroje - Možnosti složky - Zobrazení - Pamatovat nastavení každé složky (to nesmí bejt odšktnutý)
    Pak dáš Zobrazit - Podrobnosti a je to
    FIGHTERS FIGHT!!!!
    MB:ASUS P5W DH Deluxe,RAM:4x DDR2 Corsair 512 TwinX2 6400CL5@CL4CPU:C2D E6300@2,8GHzCooler: Zalman CNPS9500 AT GK: Asus nVidia 7950GT,HDD:WD 250GB ATA100/7200rpm,CD-RW: NEC DVD+-RW ND-3530A,Sound:SoundBlaster Live 5.1,Repro: Cre/\tive Inspire 5.1 P580,Sluchátka: Genius HS04A,Keybord: Genius SlimStar USB,Monitor: AOC 17´ + SamTron 17´ ,Dalkove ovladani, informační LCD

Standardní

Já jsem to měl zaškrtnutý, protože jsem chtěl mít „Můj počítač“ a „Ovládací panel“ jako ikony. Jestli mě to ale zbaví těch pitomejch náhledů, tak to oželím. Ono to pamatování vlastního nastavení stejně moc nefunguje, protože platí jen pro omezený počet složek. Díky.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání