Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: MB Microstar® K7N2-ILSR DELTA

Standardní MB Microstar® K7N2-ILSR DELTA

cafte

asi pred 2 mesiacmi som si kupl dosku MB Microstar® K7N2-ILSR DELTA, mam s nou nasledovny problem.

ako zapnem kompik, klasicky sa mi hlasi grafika, ale bios nic!!! zostane cierna obrazovka!!

Ma s tym niekto skusenosti ako znovu naprogramovat bios? Mohlo sa mi stat virusom? Neda sa nejako nabootovat z diskety a flashnut bios? diki

Standardní

Takže ti najede nebo ne?Pokud ti najede do win,tak si nainstaluj msi live update a stáhni si novej bios a rovnou se ti zpustí průvodce flashem,kde máš na víběr jestli flashovat ve win nebo z dosu a rovnou se ti udělá zálohovací disketa.

Pokud nebootuje ani z hdd ani z diskety,tak jedině servis kde ti to flashnou.
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Standardní

Trochu malo informaci. Na te cerne obrazovce ti to zustane, nebo se dostanes dal? Mas pretaktovany procesor?

Mel bys u toho mit D-Bracket. Zkus ho zapojit a kouknout se co ti ukaze. Popis diod je v manualu.
    MSI K7N2 Delta-L (BIOS V5.2), AMD AthlonXP 2600+ (12,5x166), 2x512MB DDR400, Hercules 3D Prophet 9800@pro

Standardní

Podívej se do manuálu k desce a nastav jumper na save režim (je to ten, který přepíná systém. sběrnici na 100MHz, nebo na Default režim 133MHz a vyšší). Z hlavy ti ten název neřeknu, ale jistě to tam najdeš. Je umístěný poblíž stabilizátorů CPU u výstupních I/O konektorů.
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Standardní

Ano zostane mi to na ciernej obrazovke, skusal som aj safe mod (nastavit tych 100Mhz FSB) nic!!! idem skusit inu grafiku

Standardní

bolto grafikou nekupujte manli (bola to konkretne fx5600)!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání