Čus lidi potřeboval bych poradit. Mám Abit KT7A rev. 1.3 AthlonXP 1700+ 256SDR PC133, GF2MX400. Po instalaci Win XP pro mi pořád padá systém. Většinou je to naprosto nepravidelně, až na nějaké vyjímky kde to padá vždy. (např. při spuštění fify 2004 mi jde uvodní část, ale jak má dojít k výkopu kopne mě to zpět do windows). Při testování v 3D marku 2001SE mi fungují někdy dva testy někdy třeba osm, ale nikdy to nedojde až na konec a vrátí se to zpět do woken. Při spouštění kompu mi to (někdy) hodí modrou obrazovku s chybou BAD_SYSTEM_GONFIG_INFO a poč se sekne. Když nechám scandisk doběhnout do konce tak to naběhne, když ho stornuju objeví se modrá obrazovka a poč se restartuje. Procesor jsem nezvládl nataktovat na víc než 1600+ (10.5x133 bylo max). Zkoušel jsem frekvence od 500-1600+ a žádná konfigurace nebyla stabilní. Do 10 minut to spadne vždy. Teplotou to asi nebude mám chladič do XP3200+ a teplota je na 30° Mám nainstalované 4in1 4.29, detonator 29.42, DX8.1 (při DX9 nefungovalo vůbec nic). Nepomohlo ani nastavení v biosu load fail-safe settings a ani optimized settings. Dále jsem zkoušel odpojovat jedno zařízení po druhém, přehazovat zvuk (SB 128PCI) po různých slotech, resetoval CMOSku a nic se nezměnilo.Jestli měl někdo podobný problém, nebo by věděl jak ho vyřešit byl bych moc rád za odpověď. Tomáš