Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Pochvala Czechcomputeru - reklamace

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Pochvala Czechcomputeru - reklamace

Po pul roce jsem reklamoval SD kartu v CC. DO telefonu mi byla prislibena moznost vymeny za jiny HW pri dostaveni se do CC.

Kdyz jsem pak do CC prisel, abych vymenu realizoval, mel jsem sice ze zacatku trochu problem s tim, ze karta nebyla v originalnim baleni a take clovek se kterym jsem to vyrizoval (jiny nez se kterym jsem mluvil pred tim po telefonu) mi nejdrive rekl, ze to bude muset poslat na reklamaci a az pak bude mozna vymena za jiny HW, nicmene nakonec jsem ten samy den dostal penize zpet a koupil si za ne jiny HW.

Alespon muzu rici, ze CC si stoji za slovem, a ze reklamace jsou v pohode.

Ikdyz neni CC nejlevnejsi obchod, rad tam nakupuju, protoze vyrizovani reklamaci je pro me jedno z nejdulezitejsich kriterii rozhodujicich o tom, kde kupovat
    J.
    Všeho chuť

Standardní Re: Pochvala Czechcomputeru - reklamace

Citace Původně odeslal Jucha
    Po pul roce jsem reklamoval SD kartu v CC. DO telefonu mi byla prislibena moznost vymeny za jiny HW pri dostaveni se do CC.

Kdyz jsem pak do CC prisel, abych vymenu realizoval, mel jsem sice ze zacatku trochu problem s tim, ze karta nebyla v originalnim baleni a take clovek se kterym jsem to vyrizoval (jiny nez se kterym jsem mluvil pred tim po telefonu) mi nejdrive rekl, ze to bude muset poslat na reklamaci a az pak bude mozna vymena za jiny HW, nicmene nakonec jsem ten samy den dostal penize zpet a koupil si za ne jiny HW.

Alespon muzu rici, ze CC si stoji za slovem, a ze reklamace jsou v pohode.

Ikdyz neni CC nejlevnejsi obchod, rad tam nakupuju, protoze vyrizovani reklamaci je pro me jedno z nejdulezitejsich kriterii rozhodujicich o tom, kde kupovat
    J.
    jj je to tam super, ja tam prijel s nefunkcni deskou a po 15 minutach jsem odjizdel s novym kusem
    Intel DualCore E5300 2,6 GHz @ 4,42 GHz (340x13), 1.43V | Noctua NH-U12P | Asus P965 Deluxe | 8 GB DDR2 RAM 800 MHz Dualchannel - A-DATA Vitesta Extreme edition | Saphire ATI HD 5770 Vapor-X @ 930/1330 MHz | SDD OCZ Vertex 3 120GB | Asus DVD-RW | Fortron 550W | Fujitsu SL23T-1 LED 23" | Logitech S220 | Windows 7 Ultimate x64 CZ

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Nevim proc zakladas novej thread o tom samym .

http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=25117

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání