Tak jsem si konecne dopral novou kartu gf5600 od gainwardu (driv byla v pc MSI GF2 PRO) a po nabehnuti kompu se bud po chvilce vypne obraz (monitor hlasi,ze neni zadny signal) nebo je obraz necitelny a kazdym pohybem mysi ho dal rozmazavam nebo je to nejaky hemzeni kosticek. Zkousel jsem Winxp spustit v nouzovem rezimu a tam obraz sice jde, ale je totalne zkresleny a zormazava se pohybem mysi. Tento problem zmizi, kdyz v Biosu nastavim misto agp 4x agp 2x. Pak najedou windows a 3d mark chodi a vse ostatni taky (i ten nouzovy rezim). Cim to je? Mam novy 4in1,agp miniport driver,detonatory a porad stejne... Mam MB ASUS A7M266, 1,4 AThlon,1gb ram,2x HDD,2x CD,a ZDROJ 250W(!!!!)(mam tam jeste satelitni kartu, fireware atd...) Me to pripada jako problem Biosu (mam posledni verzi), ktery nejak nefunguje v agp4x modu (ale fungoval takto s GF2 PRO)...... Poradte PROSIM.....
P.S. Obcas mi i s tim agp 4x najede (v biosu COMPENSATION MODE nastaven na AUTO (v BYPASS modu nefunguje)), ale pak staci kliknout na jakoukoli aplikaci vyuzivajici direct nebo 3d funkce a pc spadne (no monitor signal)