Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Reklamace AMD Duron 1800 -> Alzasoft Rychle Plz!!!

Standardní Reklamace AMD Duron 1800 -> Alzasoft Rychle Plz!!!

Přijdu domu šoupnu durona do kompu nechám ho 4hodinkyrozdjehcta postupně mu natáhnu napětí na 1,725 a přetočim ho o 150Mhz všechno ok ráno to pustim a nic - přepálený můstky.. L11 snad a L12.Potřebuju to nějak reklamovat... Můžete mi poradit? ..Je tam záruční pečet je to den starý..Myslíte ,že můlžu použít -> Dal jsem to do počítače zapnu nefunguje tak sem to pořád zkoušel a nic tak sem to vynadal a nesu to reklamovat...Fakt nutně plz help moje psolední peníze sou tedka upečený to by mě nasralo ...

Dále se záruka nevztahuje na poškození vzniklá:

a) mechanickým poškozením zboží,
    b) elektrickým přepětím (viditelně spálené součástky nebo plošné spoje),
    c) používáním zboží v podmínkách, které neodpovídají svojí teplotou, prašností, vlhkostí, chemickými a mechanickými vlivy kancelářskému prostředí,
    d) neodbornou instalací, zacházením, obsluhou, nebo zanedbáním péče o zboží,
    e) pokud bylo zboží nebo jeho část poškozeno počítačovým virem,
    f) pokud se závada projevuje pouze u software, u kterého není zákazník schopen doložit legální způsob nabytí, nebo použitím neautorizovaného software a spotřebního materiálu,
    g) zboží bylo poškozeno nadměrným zatěžováním nebo používáním v rozporu s podmínkami uvedenými v dokumentaci nebo všeobecnými zásadami,
    h) provedením nekvalifikovaného zásahu či změnou parametrů,
    i) zboží, které bylo upravováno zákazníkem (nátěry, ohýbání atd.),
    j) při chybně provedeném upgrade biosu, firmware,
    k) zboží bylo poškozeno přírodními živly nebo vyšší mocí.

a

[NTB]AMD Turion X2 1.8 | ATI Mobility Radeon HD 2600@ |250GB space | 2GB DDR2 | DVD±RW/RAM DL | Win Vista Home Premium 32bit| Microsoft .:: 3DMark03*10,4k. 3DMark05*6,5k. 3DMark06*3,4k. ::.

[PC] Duron 1.8@2.2 | A7N8X-X (nForce2) 1.0.0.9 | Ati 9550GE@R9600Pro |160GB space | 512DDR | Sony DWQ30A | DVD Toshiba | SB Live! 5.1 | Repro 4.1 FPS1600 | Video Wonder Pro III | 350W | WinXP Professional SP2| Microsoft 4.0A | 19" LCD Hyundai B91A| hp psc 1215 | .:: 3DMark01SE*13k. 3DMark03*3,7k. 3DMark05*1,5k. ::.

Standardní Re: Reklamace AMD Duron 1800 -> Alzasoft Rychle Plz!!!

Citace Původně odeslal Might
    Přijdu domu šoupnu durona do kompu nechám ho 4hodinkyrozdjehcta postupně mu natáhnu napětí na 1,725 a přetočim ho o 150Mhz všechno ok ráno to pustim a nic - přepálený můstky.. L11 snad a L12.Potřebuju to nějak reklamovat... Můžete mi poradit? ..Je tam záruční pečet je to den starý..Myslíte ,že můlžu použít -> Dal jsem to do počítače zapnu nefunguje tak sem to pořád zkoušel a nic tak sem to vynadal a nesu to reklamovat...Fakt nutně plz help moje psolední peníze sou tedka upečený to by mě nasralo ...

a) mechanickým poškozením zboží,
    b) elektrickým přepětím (viditelně spálené součástky nebo plošné spoje),
    c) používáním zboží v podmínkách, které neodpovídají svojí teplotou, prašností, vlhkostí, chemickými a mechanickými vlivy kancelářskému prostředí,
    d) neodbornou instalací, zacházením, obsluhou, nebo zanedbáním péče o zboží,
    e) pokud bylo zboží nebo jeho část poškozeno počítačovým virem,
    f) pokud se závada projevuje pouze u software, u kterého není zákazník schopen doložit legální způsob nabytí, nebo použitím neautorizovaného software a spotřebního materiálu,
    g) zboží bylo poškozeno nadměrným zatěžováním nebo používáním v rozporu s podmínkami uvedenými v dokumentaci nebo všeobecnými zásadami,
    h) provedením nekvalifikovaného zásahu či změnou parametrů,
    i) zboží, které bylo upravováno zákazníkem (nátěry, ohýbání atd.),
    j) při chybně provedeném upgrade biosu, firmware,
    k) zboží bylo poškozeno přírodními živly nebo vyšší mocí.

a
    to se jao přepálily samy ? nebo tím vedrem ?

a mas od nich i desku ? a chladič ?

no já bych to zkusil...

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Asi tak nejak, ten bod B) je pekna kravina.

Standardní

Ten procesor mi vrátil ,že funguje a vo nfakt funguje nevíte jakej na mě má dopad ,že tam sou všechny asi 3 můstky celý spálený ..

[NTB]AMD Turion X2 1.8 | ATI Mobility Radeon HD 2600@ |250GB space | 2GB DDR2 | DVD±RW/RAM DL | Win Vista Home Premium 32bit| Microsoft .:: 3DMark03*10,4k. 3DMark05*6,5k. 3DMark06*3,4k. ::.

[PC] Duron 1.8@2.2 | A7N8X-X (nForce2) 1.0.0.9 | Ati 9550GE@R9600Pro |160GB space | 512DDR | Sony DWQ30A | DVD Toshiba | SB Live! 5.1 | Repro 4.1 FPS1600 | Video Wonder Pro III | 350W | WinXP Professional SP2| Microsoft 4.0A | 19" LCD Hyundai B91A| hp psc 1215 | .:: 3DMark01SE*13k. 3DMark03*3,7k. 3DMark05*1,5k. ::.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání