Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: rozdíl mezi low level a driver overclocking ?

Standardní rozdíl mezi low level a driver overclocking ?

Můžete mi někdo objasnit rozdíl mezi těmito dvěma pojmy. Co je lepší etc...
    AMD 1900+@2500+DDR 2x256,Gigabyte 7VT600-1394,EC 5491,Liteon812S,GF4MX@320/420 AOC7A+
    Repro-upgrade 2x50W+2x30W+1x50W+1x200W
    HDD Samsung 500 GB

Standardní Re: rozdíl mezi low level a drivel overclocking ?

Citace Původně odeslal Ichmael
    Můžete mi někdo objasnit rozdíl mezi těmito dvěma pojmy. Co je lepší etc...
    Tak za prve je to druhy driver a ne drivel.nejspis si na to narazil v riva tuneru nebo podobnym programu.Low level myslim pristupuje rovnou do biosu karty a tam meni frekvenci driver to dela pres ovladace takze se karta pretaktuje az po jejich nabehnuti v OS.Ja pouzivam driver protoze ladim pres coolbits v ovladacich a NVIDIA pouziva tohle.Myslim ze je to lepsi protoze kdyz to prezenes tak ti karta blbne az ve woknousu ale tomu se da zabranit kdyz pri startu budez drzet tusim Shift(obnovi se puvodni frekvence).
    BTW neber me prilis vazne nejsem si tim plne jistej
    Northwood 2,4@3,1GHz, DFI Lanparty PRO875, 2048MB A-Data, Leadtek 7600GT, Creative SB Live, Seagate 20,4GB 5400+120GB 7200, Teac DV-W516GA

Acer 3002LM

Citace Původně odeslal Meverick
    Tak za prve je to druhy driver a ne drivel.nejspis si na to narazil v riva tuneru nebo podobnym programu.Low level myslim pristupuje rovnou do biosu karty a tam meni frekvenci driver to dela pres ovladace takze se karta pretaktuje az po jejich nabehnuti v OS.Ja pouzivam driver protoze ladim pres coolbits v ovladacich a NVIDIA pouziva tohle.Myslim ze je to lepsi protoze kdyz to prezenes tak ti karta blbne az ve woknousu ale tomu se da zabranit kdyz pri startu budez drzet tusim Shift(obnovi se puvodni frekvence).
    Jo myslím, že to tak nějak je, akorat nevim jestli se pro obnovení nedrží ctrl A dík za upozornění na překlep

Jo narazil jsem na to u riva tuner, ale než bych zkusil low level, tak by mě zajímalo jaké jsou zkušenosti.
    AMD 1900+@2500+DDR 2x256,Gigabyte 7VT600-1394,EC 5491,Liteon812S,GF4MX@320/420 AOC7A+
    HDD Samsung 500 GB

Citace Původně odeslal Ichmael
    Citace Původně odeslal Meverick
    Jo myslím, že to tak nějak je, akorat nevim jestli se pro obnovení nedrží ctrl A dík za upozornění na překlep

Jo narazil jsem na to u riva tuner, ale než bych zkusil low level, tak by mě zajímalo jaké jsou zkušenosti.
    Vcera sem mel naky haluzinace drzi se tam fakt ctrl vyhodu to ma takovou ze to asi zustava clockly i kdyz changnes ovaldace
    Northwood 2,4@3,1GHz, DFI Lanparty PRO875, 2048MB A-Data, Leadtek 7600GT, Creative SB Live, Seagate 20,4GB 5400+120GB 7200, Teac DV-W516GA

Acer 3002LM

No to je jistá výhoda, ale asi se to nesmí moc přehnat třeba 275@400, protože pak když by to nenaběhlo, tak to asi není taková sranda

No a jinak doufám, že už haluzinace mýt nebudeš
    HDD Samsung 500 GB

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání