Zdarec lidicky.
Na minulej vikend jsem pucil kamosovi moji desku s CPU. Kdyz jsem si vsechno v pondeli zase vzal zpatky a vsechno pripravil ke spusteni, tak se mi pocitac vube nerozebehl. Prvni vec, kterou jsem udelal byla ta, ze jsem mrknul na desku zda je pod proudem. Deska pod proudem byla a tak jsem pro jistotu jeste zkontroloval vsechny kabliky. Bez problemu ... pak me napadlo, ze v biosu se da nastavit heslo, kterym se da spusti pocitac a tak jsem clearnul bios, coz mi taky nepomohlo. Zavolal jsem tedy kamosovi aby mi rekl co stim delal a odpoved byla ze nic (mno nevim jestli si muzu byt jistej ) Pak me napadlo mrknout jeste pro jistotu na zdroj, ale tam jsem nic nenasel. Tak jsem to vsechno dal dohromady a kdyz jsem dal zdroj do site, tak mi bouchnul a vyhodil jsem pojistky Dneska jsem si pujcil novej zdroj (350w ), ale zase jsem si s tim zkousel hrat a porad to nejede. Taky jsem si vsimnul v pondeli nejakyho tikani nekde okolo CPU Nemate s tim nekdo zkusenosti ? Tenhle vikend vyzkousim procak na jiny desce, tak uvidim jestli je OK, ale mel by byt. Nejspis to bude deska, ale tvari se, ze je OK.
Jestli nekdo mate s necim podobnym, zkusenosti, tak mi poradte. JEdna se me pouze o to abych pocitac nedaval nekam do servisu kdyz bych to mohl treba vyresit doma.