Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Photoshop / Photoshop elements

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní Photoshop / Photoshop elements

Po několika letech práce s Photoshopem 5-7 jsem si stáhl z ADOBEčka tryout verzi Photoshopu Elements 2.0, spustil jsem ji jako full verzi s tím, že to bude jiné, než Photoshop, ale dyť je to stejné, v čem je rozdíl? Možná je to trochu osekané a levnější, ale to zásadní, co Photoshop to umí taky... Tak jen píšu tento postřeh....

Standardní

No úplně všechno tam není, měl jsem to v rukách, bohužel ve francouzštině, takže jsem nebyl úplně doma. Nenašel jsem tam zprávu barev, režimy CMYK, Lab atd, rozhraní je takové víc obrázkové, což se mi moc nelíbilo...
    WS - iPentium D 945+ 3,4 GHz | self - made water cooling | Asus P5WD2 Premium | Transcend DDR2 2GB (2x1GB/800) | Matrox Millenium P650 | EIZO FlexScan L568 (17") | Hitachi HDT72250VLA380 (4x 250GB SATA2 - RAID 0 + 10) | LG GSA-4163B | Logitech Internet Navigator Keyboard | Logitech MX1000 Laser | Aver TV | Adaptec AHA 2940AU | CanoScan FS4000US | HP 930c | MSI Bluetooth USB |
    NB - Asus V1S

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Zprava barev je jinde a jinak ovladatelna, CMYK jsem nezkoumal a mas recht, ze to jine na ovladani, jen jsem to vyzkousel....

Standardní

přesně jak si napsal, je to osekané a tím pádem o hodně levnější. Mám to v práci (protože nebyly peníze na Photoshop) a běžné věci na tom jdou v pohodě.

Standardní Re: Photoshop / Photoshop elements

Pouzivate nekdo Elements? Zkousim prvne verzi 6, chci jen vytvorit webove album, ale nevim (jestli to vubec jde), jak nastavit, aby tak hnusne neresizoval fotky (kvalita fotek je hruza), poradi nekdo? (myslim animovane a interaktivni galerie)
    Naposledy upravil comm; 15.04.2008 v 12:03.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání