KUA, kua kua! Jeste nemam ani vyrizenou reklamaci meho CPU (viz thread dole) a uz jsou zase problemy. Zatimco jsem dal reklamovat onen CPU, koupil jsem si ve firme ACS (Zlín) vypalovacku Plextor. Prijdu domu, vyhodim CDromku a peclive ji prisrubuju do CASE. Zapojim kabely a po vjeti do WIN, vlozim instalacni CD a v tu chvili mi ztuhl usmev. Ta palirna nebyla schopna nacist zadne CDcko! Dokonce jsem mel pocit ze jej ani neroztoci a k tomu se z ni linuly podivne zvuky. Zkousel jsem ji i u kamose se stejnym vysledkem. Poslal jsem ji na reklamaci (kamos ji tam dovezl). Po nekolika dnech jsem tam volal co se tedy deje a bylo mi sdeleno ze ji ödeslali dodavateli. Po cteni 4a jsem vedel ze pri reklamaci do 15ti dnu mam narok na OKAMZITOU vymenu kus za kus (psali to i v tech papirech od toho Plextora). Kdyz jsem mu tohle recitoval, rekl ze s tim nic udelat nemuze a ze si jen na me vezme kontakt a zjisti co a jak.
Jak dlouho na takovou vymenu pri tak rychle reklamaci prodejce ma? Nemel jsem ji ani 15 hodin natoz 15 dni...
Co zmuzu kdyz mi rekne ze bude treba az za 2 tydny
Nekdo tu psal: Jiny kraj, jiny mrav a tady ve Zline to opravdu plati![]()
![]()
![]()