Ahojda, chtel bych si koupit novou GK do 3000Kc +/-200Kc s DPH. Mel jsem doma Prolink GF FX5200 128MB TV+DVI ale jelikoz jsem cekal ze bude mit vetsi tak (byl udavan v ceniku prodejce) a nemela, tak jsem ji sel vratit (stala 2530Kc s DPH). Tak jsem si rikal ze pujdu do znacky a ze si koupim MSI FX5200 se stejnymi parametry, jenomze verze MS-8907 (cerveny PCB s akt. chlazenim a hw monitorem) stoji 2990Kc s DPH. Pak jsem ale mrknul do ceniku jiny firmy a koukam, ze by celkem i to ATIcko nemuselo bejt spatny, protoze skoro za srovnatelnou cenu maji i Video-In, ale zase nemaji podporu DX9 . Vybral jsem si teda tri typy:

1.) SAPPHIRE Radeon 9200 128MB DDR TV+DVI ViVo - 2898Kc s DPH
2.) GIGABYTE Radeon 9200-VH, 128MB DDR, DVI+TV+VIVO - 3175Kc s DPH
3.) EXCALIBUR Radeon 9200, 128MB DDR 128b, TV, DVI, VIVO - 3248Kc s DPH

Vsechny tyto tri karty maj docela za solidni ceny (nebo nekde levnejc ) tady: http://www.tntrade.cz/shop/index.php...ngepage&page=2

ad1.)Obrazek teto karty jsem na Internetu nejak nenasel. Docela mi vadi, ze nema hw monitor, ale zato je ze vsech tri nejlevnejsi.
ad2.)Tahle karta se mi celkem zamlouva, ma hw monitor, ale zase je uz drazsi
ad3.)O teto karte nic newim, povidal o ni neco znamy, ale je z nich nejdrazsi.

Jak jsou na tom tyto karty vykonove/kvalitne? Kterou byste zavrhli/doporucili? Nebo existuje jeste jinej dobrej vyrobce? Nemam zustat u toho MSI GF FX5200? Mam hrozny dillema, nemuzu spat a porad mne z toho boli hlava ! Diky moc za odpovedi!!!