Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: MSI K7n2 ILSR a start pocitace?

Standardní MSI K7n2 ILSR a start pocitace?

Při zapnuti studeneho pocitace pocitac nenabehne. Led diody zacnou blikat, vetracky se toci jenom trochu a jako by prerusovane. Harddisky se neroztoci vubec. To same je, kdyz vypojim vsechna zarizeni. Az jako by po nekolika pokusech se to vsechno roztoci, ale to jeste nejde signal na monitor az opet po nekolika vypnuti a zapnuti se chytne i monitor a pak uz je vsechno v poradku. Kdyz ho pak vypnu a zapnu, tak funguje. Rano vsak kdyz je studeny, tak se musi procedura opakovat.
    Zkousel jsem vsechno znovu namontovat, nepomaha.
    Nevim co s tim. Mam 300 W zdroj, ktery jede na podobne desce MSI K7n2-L se stejnymi komponenty bez problemu. Athlon 2400+ , Artic cooling Silent Pro, A-Data 256 RAM, Maxtor 120 GB, MSI GF 4200 64 MB

Nekdo tu uz resil podobny problem, ale vysledku se nedobral.
    http://www.overclocking.cz/4um/viewt...highlight=k7n2

Diky za rady.

Zdenek

Standardní

Podezříval bych zdroj, např. nechvalně proslulá značka EC 300W není schopná nakrmit Durona 1.4 GHz, protože napětí na 12V větvi přeleze přes 13 V a deska (jelikož má detekci napětí) se odpojí od zdroje. Takto mi u tetky běží tento Duron pouze na 100MHz sběrnici (na 12V větvi je 12,92V) a při větším odběru CPU je to už mrtvé (už je koupený Fortron 300W na výměnu). Máš-li možnost půjčit si kvalitní zdroj (Enermax, Fortron, Antec, Chieftec), zkus to.
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Standardní

Taky bych to tipnul na ten zdroj........
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Junior Member
    Vliv
    273

Standardní

jj to bude zdroj kámo

Standardní Tak konečně jsem našel někoho kdo trpí stejně jako já

Mám Barton 2500+, MSI K7N2 ILSR, Zdroj Chieftec HPC-360-202 (360W), RAM 2xBRAND 500MB DDR333. Vše mi běhalo pokud si vzpomínám, dokud jsem nekoupil 2xpřídavné větráčky do CASE "Artic cooling". Od té doby, když po ránu připojím PC do sítě 230V~ a zapnu jej, větráčky se s velkým problémem rozběhnou ale systém nenajede, deska výstražně "pípá". Vše opakuju x-krát a až po znovuodpojení od sítě a připojení se systém rozjede a pak už je vše naprosto ok dokud zase neodpojím od sítě!! Zdrojem to jak se zdá není, vyměnil jsem za nějaký 300W a dělá to stejné! Taky jsem zjistil, že tento zdroj Chieftec se podezřele hodně hřeje v režimu standby---a to přímo v místech elektrolitů, které jsou na teplo citlivé!!!! Moc rád bych tenhle problém rozebral s někým kdo do toho opravdu vidí.
    díky za další odpovědi....

Standardní

Mne dela pocitac to samy (kdyz je studenej, nastartuje az treba na potreti). Podezrivam disk. Mam tri a dela to jen jeden. Zatim jsem s tim nelaboroval, dokonce ani nevim, co ukazujou ledky. Divny ale je, ze se opravdu nezapne ani monitor.
    Vzhledem k tomu, co mam za zdroj, bych ho vyloucil- aspon v mym pripade.
    CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. jak chladit chipset u MSI K7N2 Delta ILSR
    Založil podws v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 18.05.2004, 10:55
  2. MSI K7N2 Delta ILSR a SATA
    Založil Snah v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 15.09.2003, 08:26
  3. Problém s prvním spuštěním MSI K7N2 Delta ILSR
    Založil Dawe666 v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 01.08.2003, 12:22
  4. MSI K7N2 DELTA- ILSR JAKOU GRAFIKU K TETO DESCE?
    Založil František Koudelka v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 13.07.2003, 14:21
  5. MSI K7N2 DELTA ILSR - VADNA, KUPENA ABIT NF7-S :o)
    Založil DJSmart v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 14.06.2003, 12:24

Pravidla přispívání