Prisla mi redukce od Powerleapu (plcomp@seznam.cz nabizi i u nas) za 1500 kc je to sice dost, ale kdyz uvazim, ze k uprave nejakou redukci stejne potrebuji a pod 300-400 ji stejne nesezenu, navic vodivy lak.... nervy proste je hotova nova a v ni sedi prave zlevneny Tualatin 1,4GHz
No sakum prask i s procakem to vyslo na 3400 kc + 10 minut prace s vymenou. Moje BH6 hlasi sice PIII a nejakych 1370 MHz ale jede to opravdu na 1400MHz(TestCPU). Zvedam FSB na 112 (1570 MHz - deska opet hlasi o neco min) a vse naprosto OK, stabilni i pri default. 1,55Vcore co je nastaveno na redukci. Zkousim FSB 124 (1736MHz) PC nabehne ale boot W98 se nepovedl. Vcore jde na 1,68 V - vse OK a stabilni, jen se po cca 2O min testech zvedla teplota CPU na 50 stupnu a to se mi nelibi, mam rad zimu v kejsu. Vypinam stroj a po vychlazeni zvedam FSB na 133 - 1862MHz - PC nabehne ale opet skolabuje boot do W98. Na dalsi zvysovani Vcore uz nemam chut uz kvuli boxovanemu chladici, ktery by to za chvili stejne nerozdejchal, navic mam strach o grafiku. Nicmene tech 124 je stabilni, chtelo by to lepsi chladic. Zatim nechavam 1,57 GHz (teplota do 40 stupnu) az sezenu lepsi tak celerka roztocim.... Snad bude vydejchavat i ta grafarna a FW radic......