Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: GENIE dřevicko nebo CREATIVITU ? poradte!!!

Junior Member
    Vliv
    266

Standardní GENIE dřevicko nebo CREATIVITU ? poradte!!!

Zdravim vsechny ochotny ráádce, predem se omlouvam za to, ze mi reknete pouzij "SEARCH" vezte ze se tak stalo.

A CO DE: Zkratka potrebuju poradit samo ze nejsem odbornik (nestojim o to ze tohle ma o malinko lepsi zvuk) , ale chci znat nazory jinych. Po té co sem slyšel a viděl Genius HT 5.1 (dřevíčko) a Inspiry (treba 5500), netusim co by bylo tak dobry...u geniuse se mi libí to duneni subakua ten basovej zvuk ...u inspiru ta cistota toho zvuku vysky atd.... Obe sestavicky se lisej asi 3 kila takze to je fuk... nevim jestli jde jen o nastaveni atp ?? pls help... asi tak na pareni,mp3,filmy..no proste klasa...

A jeste takovej dotazek lisej se hodne inspire ty digitalni od normalnich, chci vedet jestli je to hodne znat!Vim ze je to lepsi na prenos signalu ale netusim jestli je to tak zavratny..HELP

Poradte kdo muze sorry admins ja to cet nedavno ten clanek o Geniusech ... tak to hned nelocknete!!! : need backup
    starší díly na prodej
    C2D E6320@3,08ghz 1.23V box 40/59*C, 1GB 800mhz kingmax, GB DS3r3.3, Hitachi 160 GB, Fortron 350W, sony dru710, GB 8500GT sil.

Senior Member mince
    Vliv
    279

Standardní

no kolega ma Genius a ja mam Creative Inspire P580 a urcite by som nechcel tie geniusy.Je to ako hovoris,tie Creative maju cistejsi zvuk
    takze ber Inspire
    MSI GX700

Standardní

Ja mám Creativky 6.1 6700.Som s nimi spokojný,síce výkon žiadna sláva,ale na ozvučenie izby v pohode.

Standardní

No, Inspire 5500 Digital bych bral určitě místo těch Geniusů. Ten digitální zvuk pocítíš hlavně u DVD, ale i u her, vůbec bych o tom nepřemýšlel, především v kombinaci s AUDIGY 2

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Věk
    57
    Vliv
    297

Standardní

Citace Původně odeslal BeachKEN
    No, Inspire 5500 Digital bych bral určitě místo těch Geniusů. Ten digitální zvuk pocítíš hlavně u DVD, ale i u her, vůbec bych o tom nepřemýšlel, především v kombinaci s AUDIGY 2
    Pockejte, az si tyhle prispevky prectou mistni netopyri. Ti vas vysaji zaziva a nechaji vam vyplachnout usi ultrazvukem 20156,884Hz. Spis nez nejake herni repracky bych se poohlidnul po nejake komercni sestave. Slysel jsem jednu sestavicku asi za 7.000, byl k tomu pekny receiver a zvuk to melo mnohem lepsi nez Geniusky nebo Creativky. Hlavne subbas byl vynikajici. "Huhlak" od geniusu nemusim. Nejde na nem poznat, jestli hraje baskytara nebo kontrabas a to je vazny nedostatek. Hodi se na reprodukci dupani Godzilly. Uz jsem to nekde psal, pokud repracky k PC, pak Cambridge Soundworks nejsou na svou cenu spatny popripade kdo nemusi setrit tak Logitech Z-680.

EDIT - premysleli jste nekdo nad tim, jak je vubec mozny, aby byly ty setavicky repracku tak lacine? Kdybych chtel postavit samo-domo 5+1 sestavicku z repraku TVM (NEJLACINEJSI NA TRHU) se stejnym poctem reproduktoru, jako ma Genius, spolehlive utratim stejnou sumu jen za hole repraky. Pocitejte - 1x basak subbas, 3x vyskac (centr, front left, front right) 5x mensi stredobasak (centr a vsechny satelity) Mrknete do ceniku TVM, na kolik by ty repraky vysly. Je to vse lacine jen proto, ze se pouzivaji lacine nizkokvalitni repraky.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

Standardní

Citace Původně odeslal Halen
    Uz jsem to nekde psal, pokud repracky k PC, pak Cambridge Soundworks nejsou na svou cenu spatny popripade kdo nemusi setrit tak Logitech Z-680.

EDIT - premysleli jste nekdo nad tim, jak je vubec mozny, aby byly ty setavicky repracku tak lacine? Kdybych chtel postavit samo-domo 5+1 sestavicku z repraku TVM (NEJLACINEJSI NA TRHU) se stejnym poctem reproduktoru, jako ma Genius, spolehlive utratim stejnou sumu jen za hole repraky. Pocitejte - 1x basak subbas, 3x vyskac (centr, front left, front right) 5x mensi stredobasak (centr a vsechny satelity) Mrknete do ceniku TVM, na kolik by ty repraky vysly. Je to vse lacine jen proto, ze se pouzivaji lacine nizkokvalitni repraky.
    Ohledně Cambridge Soundworks souhlasím, ale ty Logitechy no nevim, co jsem je slyšel, tak se mi zrovna moc nelíbily. Za ty prachy si raději seženu nějaký Pioneery + zesík a je to. Jenže to bude doma až s gramcema, takže pak si to teprve fláknu ke kompu.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Je to jasný - za ty prachy ty geniusky nejsou špatný, kdyby byly více kvalitní stály by asi o dost více.Chvílema mi to přijde jako bavení se o ničem.V týhle cenový relaci ty Geniusky jdou, bedny co má Halen jsou dost dobrý - obojí jsem slyšel, další mi přijdou dobrý ty Logitechy, ale ty už jsem neslyšel.V minulým čísle Computeru je test sestav.Chce hodně hledat - názorů je okolo hromady, jen si vybrat.Halene - netopýři .
    Intel Q9550 (default) + Noctua NH-U12F, 4 x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2x 500 GB WD GP, DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,
    SAMSUNG T 260 , Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum,case Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600,mp3 Iriver H-320+Koss PortaPro

Standardní

Citace Původně odeslal pitro
    V minulým čísle Computeru je test sestav.Chce hodně hledat - názorů je okolo hromady, jen si vybrat.Halene - netopýři .
    No, časopis Computer - prosím, nechtějte mě - kdokoliv tady ví víc věcí, než ty dementi u nich v redakci dohromady Teda skoro každej.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Citace Původně odeslal pitro
    V minulým čísle Computeru je test sestav.Chce hodně hledat - názorů je okolo hromady, jen si vybrat.Halene - netopýři .
    No, časopis Computer - prosím, nechtějte mě - kdokoliv tady ví víc věcí, než ty dementi u nich v redakci dohromady Teda skoro každej.
    Chceš říct, že takovejhle časopis dělaj nějaký pitomci ?Já teda nevím, všim jsem si ,že jsou dost " oblíbený ", ale až takhle.Kterej časopis je teda k něčemu ?Jinak jsem to uváděl jen jako příklad a asi budu ten, kterej ví míň než oni, protože mi nějak hloupě nepřipadli.Tak kdo je kurňa nejchytřejší ?
    Intel Q9550 (default) + Noctua NH-U12F, 4 x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2x 500 GB WD GP, DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,
    SAMSUNG T 260 , Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum,case Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600,mp3 Iriver H-320+Koss PortaPro

Standardní

No, asi za nejsolventnější považuju PC Magazine, je to asi to nejlepší, co je na trhu. Ještě je velmi dobrý PC World.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

To jsem fakt nevedel, ze audigi 2 umi posilat jednicky a nuly kvalitneji, nez jine zvukovky ;]]

Standardní

Citace Původně odeslal Demostenes

To jsem fakt nevedel, ze audigi 2 umi posilat jednicky a nuly kvalitneji, nez jine zvukovky ;]]
    Taky je třeba Hercules DIGIFire nebo Fortissimo III, že jo

iPad Pro / iPhone SE

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Odborníci poraďte - normal 512MB nebo fast 256MB?
    Založil Darth Maul v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 39
    Poslední příspěvek: 29.01.2003, 19:47
  2. INTEL nebo AMD? Poraďte prosím
    Založil Mustafa v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 06.01.2003, 15:10
  3. Poradte! INTEL P4 1,8GHz nebo AMD 1800+ ?????
    Založil Vali v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 20.12.2002, 10:12
  4. [buy] Poraďte - Canon A40, Olymp C220 nebo podobný
    Založil Damian v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 29
    Poslední příspěvek: 17.12.2002, 07:07
  5. 8k3a+ nebo 8k9ai ? Poradte pls....
    Založil jedik v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 27.11.2002, 22:01

Pravidla přispívání