Mám jedinej požadavek jeslije program, ktrej umí z m3u vybrat Mp3 soubory a dát do složky nebo vypálit?
Mám jedinej požadavek jeslije program, ktrej umí z m3u vybrat Mp3 soubory a dát do složky nebo vypálit?
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
Divil bych se, kdyby to nero neumelo vypalit (jako audio CD). Npasat program, kterej ty soubory zkopiruje nekam, neni nejmensi problem.. Jestli umis nejakej prog. jazyk aspon trochu, mas to v kapse.
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
To je hezký ale já to chci vytáhnout z M3U! a nero to prostě vypálí jako normální soubor. Nechci pálit HUDEBNNí CD!
Aha, no netreba hned kricet..Pokud ti jde o to mit ty soubory nekde extra, abys je mohl vypalit, tak to skutecne neni problem zprgat.. kdyz se podivas do toho souboru .m3u nejakym text editorem, bude ti jasny proc..
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
To jó to já vím nejsem blbec, ale když jich máš 600 tak už je horký, chápeš? Nevíš teda o něčem?
to ani ne, rozhodne ne pod wokna, byt to pod lin, tak si to zprgam sam..
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)