Zdarek, nemate nekdo napsany nejaky slusny mysql pocitadlo.. ja mysql temer vubec neovladam, ale mam na webu jedno takovy shitovy.. holt bych potreboval aby pocitalo pouzze unikatni pristupy, to znamena, aby ukladalo:

1, celkovy pocet pristupu
2, denni pocet pristupu
3, dany=aktualni den
4, veskere ip adresy, ktere navstivily stranku dany den

proste by to vesele pocitalo, ze pokud by adresa nebyla na seznamu 4, tak by to vzdycky pricetlo k 1, a k 2, .. na zacatku by to porovnavalo, zda se rovna dataum zjistene pomoci date() datu ulozenemu ve 3, a pokud ne, ulozilo by to tam nove datum, vynulovalo 2, (denni pocet pristupu) a vynulovalo 4 (veskere ip adresy ktere pristoupily na web ted uz minuly den)

ja bych si to napsal, ale tak maximalne v php, a jelikoz je moje zajmova webka mooc navstevovana, tak to nejde, casto se nuluje databaze ve fileu. tak se ptam, zda nekdo tohle nemate a nemuzete poskytnout, nebo treba zda nemate neco podobnyho a nemuzete upravit a poskytnout, nebo treba napsat, pokud nebudete mit chvilu co delat, ale ja bohuzel momentalne nemam cas ucit se mysql, protoze 16. nebo 17. zari maturuju a ucim se.. tak vas takhle o to prosim, na web je to nutny.. slibil jsem pocitani jen unikatnich ip od 40000 zobrazeni webu....... a mooc to specha.

please