Mam bartona 2500+ a stabilne to jede jenom 200*10 (1.7V) 200*11 a 13*166 nabehnou windows xp (vyssi voltaz na to prakticky nema vliv jen roste teplota, taky se meni teplota okoli takze behem doby testovani),ale neco 3d(warcraft3 nebo ut2k3) nebo torture test me nebezi stabilne (pozitivum je ze aplikace spadne a nesekne se mi PC). Pouzivam boxovany chladic, ma medeny spodek je, ale pasiv je pomerne nizky, alespon ma jemne zebrovani. Teplota v letnich vedrech 68 stupnu pri 3d nebo torture testu.
Tazi se vas, jestli si myslite, ze bych z toho vyzdimal s nejakym super chladicem aspon 2300 stabilne nebo vicO hlucnost mi nejde (rozhodne aby byla na ukor chlazeni), protoze nejvetsii bordel mi v kompu dela chladic northbridge, nevim proc tam abit nedal poradnej pasiv. Takze jde mi fakt o chlazeni asi tak do 1500Kc.
Kdyz se kouknu na ty chladice kolem, neprijdou mi fyzicky o tolik vetsi nez ten box, abych jim veril. Jde to drazsim chlazenim zlepsit (viditelne) nebo mam prokletou serii, ktera bude proste nestabilni at je chlazena jak je chlazena. V tom pripade si necham Box, nerad bych zbytecne vyhodil prachy. Existuje takovy chladic?