Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Gigabyte 7VAXP 1.2 a Bios

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Gigabyte 7VAXP 1.2 a Bios

Měl jsem MB Gigabyte 7VA rev 1.0 byl jsem celkem spokojený, jenže výbava nic moc a tak jsem se rozhodl koupit 7VAXP (rev. 1.2). Jenže pozatím co se týká nastavení prozatím sklamání. Za prvý na desce jen jeden SW1 a to buď 100Mhz / auto. Za druhý nevím jak dostat novější BIOS zákl. desky do COMPU, když u 7VA na to byla utilitka na CD kde si vše PC nainstalovalo samo. Ještě k těm dipům, už jsem dostal pár rad jak to obejít pomocí propojení chybějícího SW2. Jenže nevím jestli propojit obě dvojice naproti sobě nebo pouze jednu ? Můžete mi někdo poradit ? DÍKY.

Standardní

ta utilitka pro bios je i u VAXe a to propojeni ti millixs uz ukazal http://www.overclocking.cz/4um/viewt...r=asc&start=40

Standardní

Jo DÍky nějak jsem to přehlídnul to je to co jsem hledal. Jinak myslíš že bych tu utilitku mohl použít. VA má LIVE BIOS Rewriter jestli si to dobře pamatuji. To byla pohoda s instalací novýho BIOS. VAXP má DualBios , ale instalovat novou verzi nevím jak ?

Standardní

Citace Původně odeslal Dusan
    Jo DÍky nějak jsem to přehlídnul to je to co jsem hledal. Jinak myslíš že bych tu utilitku mohl použít. VA má LIVE BIOS Rewriter jestli si to dobře pamatuji. To byla pohoda s instalací novýho BIOS. VAXP má DualBios , ale instalovat novou verzi nevím jak ?
    Z Windowsů pomocí "Gigabyte Flash Utility", je na CDčku k M/B...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

To Dusan:Vymen ten jednonasobny DIPSWITCH za dvojnasobny a pokud neumis dobre pajet (nebo pokud nemas potrebne nastroje - nejlepsi je horkovzdusna pajka s profukem),at ti to udela nekdo jiny.Dipswitch stoji cca 10Kc v GM Electronic. Pokud se to udela profesionalne,nemaji sanci ti "magori" pri pripadne reklamaci nic poznat.Vsechno potom funguje stejne jako na verzi 1.1 .

Standardní

Budu nad tím přemýšlet. Mám už docela strach něco sám podnikat v tomto směru. Tahanice kvůli reklamacím mi na tři měsíce docela znepříjemnili život. Jinak jsem to pochopil tak že mám propojit obě dvě dvojice naproti sobě vedle toho SW1 ? Ale jak mám mít zapnutý ten SW1 na 1 nebo ON.

Standardní

Ne - pochopil jsi to spatne. SW1 vypajis a na jeho misto zapajis 2-nasobny DIPSWITCH (se ctryrmi piny),takze bude obsazena pozice SW1 a SW2 hned vedle (misto pro treti switch nechas neobsazene!!!).Nastaveni DIPSWITCH_e je pak nasledujici:

______100MHz____AUTO(133MHz)____166MHz____200MHz (?)

SW1___ON__________OFF___________OFF________ON___
    SW2___OFF_________ OFF___________ON_________ON___

200MHz je s otaznikem protoze ted prave resim v jinem threadu jestli to tam pres DIP dostanu nebo ne s prislusnou delickou AGP/PCI.Palomino 1600 +XP tak jede na 10x166 jak "utrzeny z retezu".

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. BIOS CHECKSUM ERROR, Heeeeeeeeelp
    Založil Hezo v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 27.10.2006, 10:57
  2. Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 24.10.2005, 16:50
  3. Gigabyte 7VAXP a problem se sitovkou
    Založil DonPedro v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 14.10.2003, 17:24
  4. Gigabyte VAXP Ultra (a další) new bios...
    Založil jan555 v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.09.2003, 19:54
  5. Idealni BIOS pro Gigabyte 7VRXP?
    Založil kooler v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 05.12.2002, 10:37

Pravidla přispívání