Na PC mám Duron900 na desce s Via KT133 (tuším LuckyStar) a s tím PC jsou pořád problémy. Windows XP (i dříve 2k) se koušou, nainstalované WiFi (PCMCIA v readeru) padá, fax Panasonic jsem přes COM nerozchodil (padalo to), USB rozbočovač taky blbne.... Pořád se musí restartovat.... Nepomůžou ani SP, ani Via 4in1. Myslím, že je to fakt tou deskou, resp. chipsetem. Myslím, že prostě ta deska nesnese tolik věcí - Zvukovka, modem, Síťovka, PCMCIA, WiFi, Tiskárna, Scanner, Fax, USB řadič, USB rozbočovač, CD-RW...
Pomohla by výměna desky? Jakou nejlevnější, ale co nejnovější desku, aby tam ostatní komponenty (Duron 900 a 512+128 MB RAM) mohly zůstat. Je to kancelPC, nepotřebuju zvýšit výkon, jen stabilitu. Budu vděčný alespoň za radu na chipset.
Oživeno:..... včera jsem koupil desku Shuttle AK32E, viz zde: http://www.shuttle.com/hq/product/ma..._m.asp?M_id=40. Nainstaloval jsem všechno (tiskárna & scanner na USB, WiFi, modem, ...), síť WiFi běhá o poznání rychleji a hlavně je stabilní, počítač je celý svižnější a nic nepadá. Hurá.
Spec: MB Shuttle AK32E, Duron 900, 640 MB RAM, Seagate Barracuda ATA III 40 GB, WiFi 802.11b