Výsledky hlasování: Jaký IM messenger nejvíce používáte?

Hlasující
209. Nemůžete hlasovat
    25 11,96%
  • QiP

61 29,19%
  • Miranda

96 45,93%
  • Trilian

9 4,31%
  • Jiný

18 8,61%
Stránka 32 z 32 PrvníPrvní ... 222829303132
Výsledky 776 až 800 z 1187

Téma: ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele daggy
    Věk
    46
    Vliv
    292

Standardní Re: ICQ,Miranda,Trilian co pouzívat

Citace Původně odeslal 1111andreas
    Ja pouzivam QIP info+download www.qip.ru .Je to Rusky soft ale je tam i cestina vsetko.Som s nim nadovsetko spokojny rychla a flexibilna praca nemusim klikat na okna zvlast vsetko v jednom.U mna je naj soft na tento smer komunikacie
    Dneska som ho aj ja nahodil, som zvedavy ako sa mu bude darit oproti ICQ, to ma obcas vyhadzovalo z online hier, z nicoho nic sa chcelo reconnectnut.
    Intel C2D E7500 2,93 GHz, Gigabyte EP-45-UD3, A-Data Vitesta 2x2GB 1066 MHz, Hitachi Deskstar 250 GB + Samsung HD321KJ 320 GB SATA II + WD 2500KS 250 GB SATA II + WD 7500AACS 750 GB SATA II, Sapphire ATI Radeon X1950XT+AC Accelero S1+AC AF 12025PWM, Creative SoundBlaster Audigy 4, LCD LG L194WT-SF 19" Widescreen + telka Hyunday, Technisat Sky Star HD2 + 85cm parabola + motor Optibox DM2800, DVD-RW SONY DRU190A, DSL2+ Router Zyxel Prestige P-660HW-T3, Razer Diamondback Chameleon, Fortron 500W PFC, Scythe Ninja rev.B + Evercool SCB-CD, Case CoolerMaster Mystique 631s

nevíte jak to je, když mám někoho v invisible listu v mirandě a pak ho odstranim z contact listu,tak už bude vidět že sem online?nebo dá se nějak nastavit hide invisible?

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    43
    Vliv
    359

Citace Původně odeslal sebad
    nevíte jak to je, když mám někoho v invisible listu v mirandě a pak ho odstranim z contact listu,tak už bude vidět že sem online?nebo dá se nějak nastavit hide invisible?
    Me se Miranda zepta, jestli chci zachovat nastaveni pro tohle cislo nebo ho odstranit uplne.
    Takze jde smazat z contact listu a ani tak te neuvidi, odzkouseno
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Věk
    43
    Vliv
    359

Kdo by si chtel vyzkouset, tak uz se objevuji ke stazeni alpha verze Mirandy 0.5 napr. tady
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Smile Re: ICQ,Miranda,Trilian co pouzívat

Citace Původně odeslal Katoo Zobrazit příspěvek
    Pouzívám Mirandu,ale nemyslím si,ze je az tak dobrá
    Co pouzíváte vy?

[edit by marty: hlasovani tu chybi ]
    poizivam QIP 8020b a jsem s nim naprosto spokojeny

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    276

ICQ -> Miranda -> QIP
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Jednoznacne QIP!! mel sem ICQ vsechny mozne verze se vsema ruznyma bannerkillerama pak jsem presel na mirandu a super no a ted jsem ochutnal QIP a uz nevymenim!!!!! bomba!
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

Používám mirandu ani ne měsíc a už mi tak leze krkem,že jsem musel na tuhle diskuzi a zjistit čím jí nahradím.Například u některých kontaktů mi nejde posílat zprávy,furt mi to píše spojení přerušeno,zkrátka shit. Zkusim to qip,to vypadá slibně

Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Věk
    56
    Vliv
    239

Skoda, anketa je sice nova, ale ludia ktory hlasovali v predchadzajucej ankete v nej druhy krat hlasovat nemozu.
    Neslo by to nejako anulovat?
    podpis............................................ ............ načo?

Věk
    43
    Vliv
    359

Vime o tom a na reseni se pracuje, behem dneska bude ta anketa predelana.

Post ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...

OK, omlouvam se za zdrzeni s novou anketou, uz je funkcni pro vsechny. Muzete se na to vrhnout
    Naposledy upravil comm; 27.06.2007 v 21:47.

Standardní Re: ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...

pre mna je nr.1 QIP
    Biostar TForce 550, A64 X2 BE-2400 Brisbane + Scythe Mine Cooler, 2x 1GB A-Data 800MHz DDR2, Gainward 7600GS/256 + Zalman Vf 900Cu, Mamsung 200GB SATA2, DVD, Corsair HX520W

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Vliv
    307

QIP rox Libi se mi na nem extremni jednoduchost a graficka podobnost se starsima ICQ - zadny omalovanky, jednoducha grafika.

PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
    NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
    Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)

(s redukovanými rozměry) Avatar uživatele Behemot
    Vliv
    233

Používám PSI pro jabber. Jabber rulez, ICQ je zlo
    Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    329

Citace Původně odeslal Behemot Zobrazit příspěvek
    Používám PSI pro jabber. Jabber rulez, ICQ je zlo

Aj na mirande ide Jabber , len jedna vec , ako pomohlo tvoje uzasne LOL k tomu , o co dotycny ziada ?

theedge: Tady
    Přiložené soubory Přiložené soubory
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Citace Původně odeslal AjsTi Zobrazit příspěvek
    theedge: Tady
    Uááá díky moc .. přesně tyto jsem měl ale při reinstallu woken jsem je vul smazal. Nikde na netu jsem je nemohl najít, nehapu proc.
    Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
    Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    329

Citace Původně odeslal theedge Zobrazit příspěvek
    Uááá díky moc .. přesně tyto jsem měl ale při reinstallu woken jsem je vul smazal. Nikde na netu jsem je nemohl najít, nehapu proc.
    Mozno pretoze niesu , ale zase od coho mame UjaGugla
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problém s QIP ( icq klient )
    Založil Zetes v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 25.08.2008, 19:58
  2. Miranda - ICQ kontakty
    Založil -- Charlie -- v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 18.10.2005, 23:52

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání