Miranda
Trilian
Jiný
1) ASUS M6A
2) Toshiba Portége R600-10U
3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.
PC1 Asus P5B Deluxe/Wifi || INTEL Core 2 Duo E6300 1,86ghz || Kingston 2x1048MB/667MHz || ATI (Sapphire) Radeon X1950PRO Ultimate - 256 MB || chladič Noctua NH-U12F || Aplus Case CS 188AF - černý (black) || Myš Logitech MX512 gaming, Hitachi 320gb 7200 rpm || 21" LCD Samsung 215TW
PC2 Asus A7N8X-E Deluxe, 2600+,AC TC rev 2 || 2x256mb 333Mhz Nanya || Sapphire ATI Radeon 9800 Pro 128mb - LCD Belinea 10 17 35|| 200gb SATA seagate - 200gb seagate - DVD-R Teac DV-W512G || KME6262
Mate nekdo zkusenosti s ICQ6? Par znamych se me ptalo jak aktivovat zobrazeni extra statusu (takove ty kachnicky, jidlo, sledovani TV apod.), nevite nekdo? Instalovat se mi to jen kvuli toho nechce. Diky (v defaultu se jim to pry nezobrazuje, jen standardni online, away, NA, ...)
ICQ5.1build3000 + BannerKiller, uvazujem nad QIP-om.
podpis............................................ ............ načo?
muzu se qiparu zeptat na hlavni vyhody oproti mirande?
Pouzivam oboje a QIP mi pride daleko jednoduchsi. Nema sice tolko pluginov ako miranda , ale zase daleko menej pamete zerie ako miranda.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Mě se hlavně líbilo, že jsem nainstaloval nastavil a od té doby mi to funguje bez problémů. Miranda byla hodně v pohodě, ale měl sem s ní sem tam problémy (neposílání souborů, vytěžování cpu, sem tam po updatu přestalo něco fungovat,...), ale nebavilo mě je už neustále řešit, vím že sem si za to mohl třeba sám, že jsem chtěl zkusit ten novej plugin, tu novější verzi, ale pak mě to už přestalo nějak bavit a neměl jsem na to ani čas si s tím hrát... Podle mě Miranda je pro ty co to baví, si udělat něco přesně podle svýho, skiny do Mirandy jsou skvělý, strašně moc pluginů, ale QIP je prostě jednoduchej, kde se nemusíš o nic starat a je to prostě pro ty co to chcou nainstalovat a fungovat... Imho.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)