Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 58 z 58

Téma: "Radiator only" thread pro v@dniky - pls. plnte!

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Zebra na radiator

Kdyz si ten radiator chci udelat sam ... a nechci obycejnej ... (rozhodne nebude v case ale venku ... tak aby byl hezkej) Budu potrebovat ty zebra vyrezat z plechu vsechny stejny a ne hranaty... chci obly tvary. Je to vubec technicky mozne? Ciste technicky asi jo, ale jaky za to dam prachy a kdo mi to udela? Nevi to nekdo? Dik za odpovedi.

Standardní

Prokop:
    Přesně tenhleten výměník mám
    Nevíš z čeho je (typ auta) a je dobrej ?

Senior Member Avatar uživatele Klon
    Věk
    37
    Vliv
    278

Standardní

Citace Původně odeslal majk1911
    Prokop:
    Přesně tenhleten výměník mám
    Nevíš z čeho je (typ auta) a je dobrej ?
    Opl Kadett, no je to jeden z nejlepsich co se da sehnat
    e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
    Vodník v rekonstrukci, DIY repro ve výstavbě.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Taky mam ted doma radiator z Opel Kadett. Uz asi tyden ho porad dokla cistim octem a Fixinelou.. musel byt vevnitr strasne spinavej, ale ted uz je to snad ok.
    Chtel jsem se zeptat... jake hadicky se vam na tenhle radiator podarilo narvat? chci na vodnika pouzit 10/14, ale mam celkem obavy, ze je na tohle nenasunu...

Jinak mam sehnany jeste radiator topeni z nejakyho vysokozvyzniho voziky (tusim Toyota).. moc peknej, medenej, jako ulitej na 80x80 vetrak.

Standardní

narval jsem je tam, ale zapotil jsem se, nekde tu na fore psali cim jim pomoct, aby tam sly snadneji natahnout
    AMD Dual core Opteron 170@2600Mhz [260*10] 1,392Vcore, DFI LANPARTY nF4 nF4 SLI-DR, G.Skill 2Gb PC4000 HZ Series Dual Channel kit, BFG 8800 GT @774,1836x2046, Corsair HX620, LOGITECH MX510, SKYSTAR2 satelit, EIZO FlexScan L768 (6.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+)

vodnik: WB set od Pirse poslední revize, expanzka Cape Coolplex PRO 10, radiator Kadett E via Erty na nem Papst 4412 F/2GL, Eheim 1048 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS
    :[

Senior Member Avatar uživatele Klon
    Věk
    37
    Vliv
    278

Standardní Re: Zebra na radiator

Citace Původně odeslal DnF
    Kdyz si ten radiator chci udelat sam ... a nechci obycejnej ... (rozhodne nebude v case ale venku ... tak aby byl hezkej) Budu potrebovat ty zebra vyrezat z plechu vsechny stejny a ne hranaty... chci obly tvary. Je to vubec technicky mozne? Ciste technicky asi jo, ale jaky za to dam prachy a kdo mi to udela? Nevi to nekdo? Dik za odpovedi.
    zalezi na velikosti, materialu a zpusobu vyroby
    taky bych vypustil to o tech oblejch tvarech, bude to dost jebrna je udelat
    jestli chces objel radiator tak si misto radu zapoj hlinikovou konev
    skus se zeptat eRtyho, mozna ti neco sletuje
    e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
    Vodník v rekonstrukci, DIY repro ve výstavbě.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal short24
    narval jsem je tam, ale zapotil jsem se, nekde tu na fore psali cim jim pomoct, aby tam sly snadneji natahnout
    jj, to jsem cetl.. diky. Me dnes dosli hadicky, tak jsem to zkousel... no zapotil jsem se festovne a stejne sem to tam nenarval, budu muset zkusit ty finty s acetonem nebo to trochu nahrat...

Standardní

mraky - pasivni radiatory rules, problem je v tom, ze na to musi bejt navrzeny - tj. zebra TLUSTY a tak 8mm - 10mm od sebe. Jinak jde ucinnost pri pasivnim provozu proste... dohaje
    Vypocty pasivnich chladicu mas tadyhle:
    http://www.frigprim.com/online/natconv_heatsink.html
    (dobre cti a divej se, co zadavas, nez si budes stezovat na divny vysledky )

DnF - RadekB tusim rikal neco o vyrezavani plechu na laseru, tam by slo udelat libovolny tvar, jen nechapu proc...? Chlazeni to urcite nepomuze, to mi ver. Pluchu zeber je dobre mit co nejvetsi - zakulaceni koncu neprospiva.
    Pokud to ma byt externe, tak jsem si vymyslel asik tak neco takoveho:
    http://ax2.wz.cz/pasivni-radiator.gif
    ...proste pridat bocnice, nastrikat je a nedivat se moc dovnitr... Anebo tu med opiskovat?

AD TOPIC: pouzivam dva v serii zapojene medene Aquacool.cz radiatory:
    http://ax2.wz.cz/show.php?p=wc&id=20&c=8&d=1&v=v2
    Ucinnost je pasivne katastrofalne nizka, pri chlazeni CPU (200x12) a GPU (FX5700U 490Mhz) lezou teploty k 65-70 stupnum
    Potrebuji neco custom na pasivni watercooling

(treba podle toho kalkulatoru bude teplotni narust pri 150W oproti teplote prostredi u techhle radiatorku 160 stupnu, to co jsem vymyslel ja bute teplejsi jen 32,5 stupnu nez prostredi - samo pri 150W)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Mizeni ikon ve winXP PRO...HELP!!! PLS
    Založil Fik v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 21.09.2009, 14:01
  2. Pomozte pls s výběrem DF pro kamaráda
    Založil Keyoke v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 44
    Poslední příspěvek: 23.04.2004, 12:46
  3. Kde mam stiahnut drivery na Rivu TNT?
    Založil Rainbow v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 11.04.2004, 19:06
  4. Je tahle CASE dobra pro tuning? kouknete na obrazky pls
    Založil Katalyzator v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 25.10.2003, 15:55
  5. ASUS A7N8X - tipy, problémy
    Založil poussin v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 29.01.2003, 08:19

Pravidla přispívání