Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 49 z 49

Téma: AUDIGY a same problemy !!!

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Já nechtěl osočovat AMD, ale krajně se mi taky nelíbí, když někdo takhle natvrdo osočuje Creativ proto, že si koupil nějaký OEM a chtěl by za málo peněz hodně muziky (za každou cenu).
    Připouštím, že jsem momentálně (v té době) nenašel jiný pádný argument-tak sorry .

Prostě se mi nelíbí, že se tady na foru vrší rady typu Audigy -nikdy a Herkules-super. V té nejnižší třídě 5.1 zvukovek možná, ale nemyslim, že ve třídě Audigy Platinum EX (samo že je tato zvuk.nejvýš ze standartu-ne profi)
    1,8a,512M RAM(RDRAM),MSI 6545(i850),2*Bar.IV(80GB)+WD BB 200GB,Gainward GF4 4800SE XP/GS - 320/720,Plat. EX,DVD-Toshiba 1612,CD-RW (PlexWriter 4012),Creative Inspire 5700

Senior Member VIP Avatar uživatele DeeKay
    Vliv
    315

Standardní

Citace Původně odeslal greenhorn66
    Já nechtěl osočovat AMD, ale krajně se mi taky nelíbí, když někdo takhle natvrdo osočuje Creativ proto, že si koupil nějaký OEM a chtěl by za málo peněz hodně muziky (za každou cenu).
    Připouštím, že jsem momentálně (v té době) nenašel jiný pádný argument-tak sorry .

Prostě se mi nelíbí, že se tady na foru vrší rady typu Audigy -nikdy a Herkules-super. V té nejnižší třídě 5.1 zvukovek možná, ale nemyslim, že ve třídě Audigy Platinum EX (samo že je tato zvuk.nejvýš ze standartu-ne profi)
    v nizsi tride je tu Hercules Fortissimo/Digifire, ve vyssi tride uz se dostavame napriklad ke kartam od Auditraku - Maya44/Prodigy192 atd.
    Mimochodem kvalita ovladacu to je prave ten kamen urazu u creative karet, zkus ovladace z www.kxproject.com ktery me poradil Glassman a pouzivam je na Lajvu a uvidis rozdil i ve zvuku.
    wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
    mobile:
    Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10

CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...

Standardní

Neosočuji Creative, jen jsem popsal svou zkušenost a přidal svůj názor. Myslím, že je dobré mít k dispozici zejména před nákupem, co nejvíce informací, i negativních.
    OEM snad není Creative? S tím jako nemají nic společného? Vyrábí to úplně někdo jinej, v jiný fabrice, jsou na to jiný ovladače? Myslel jsem, že rozdíl mezi OEM a normál, je jen v krabici a dalších drobnostech a karta, že je stejná!? Dva a půl litru mi nepřijde jako málo peněz za zvukovku.
    Rady typu "Audigy -nikdy a Herkules-super" se ti líbit nemusí, ale to že se tu vrší asi něco naznačuje, že?
    Audigy Platinum EX je IMHO normální Audigy se zlacenejma konektorama + nějaký opičky navíc (panel atd.), ale pochybuju, že má jinej DSP chip, lepší součástky nebo lepší zvuk, ale možná se pletu

P.S. Je zajímavé, že s KXProject ovladačemami Audigy fungovala, tak jak měla Inu Creative a jejich pověstné ovladače

Standardní

greenhorn66: Mimochodem máš konkrétní osobní zkušenosti se zvukovkama Hercules, že jsi je tak zkušeně zařadil nejnižší třídy?

Standardní

Citace Původně odeslal HWTest
    greenhorn66: Mimochodem máš konkrétní osobní zkušenosti se zvukovkama Hercules, že jsi je tak zkušeně zařadil nejnižší třídy?
    Zkušenosti nemam a nezařadil jsem je do nejnižší třídy ale do střední mezi standartem (i když zkus si přehrát plnohodnotné DTS na Herc., asi těžko (DTS má standart 96kHz) když má jenom max.48kHz, kdežto moje už obstarožní EX má (po změně ovladačů atd.) max. 96kHz.
    A to zase nevim jistě-má ten tvuj super Herc. plně programovatelný jádro?
    1,8a,512M RAM(RDRAM),MSI 6545(i850),2*Bar.IV(80GB)+WD BB 200GB,Gainward GF4 4800SE XP/GS - 320/720,Plat. EX,DVD-Toshiba 1612,CD-RW (PlexWriter 4012),Creative Inspire 5700

Standardní

Tak pro zacatek bych rad vyvratil, ze za to muze procesor. To je ale pekna blbost. Prvni problem s Audigy bylo tuhnuti compa. To se hadala s grafikou. Ted spadne jen kdyz chci zapsat na disketu. Takze vsechno musim nosit na RW. Menil jsem v BIOSu preruseni a stejne wokna tuhnou...Jinak na zvuk, jak ve hrach tak muziku si nemuzu stezovat.
    P4 1,8A @ 2,44Ghz (az 2,6), GIGABYTE 8IEX,chipset 845E (100 @ 136), 1024MB DDR 333 @ 362MHz, Seagate 80GB, Samsung 957DF 19\", ATI Remote Wonder, ATI RadeOn 8500 by Power Color - Evil Master II, default 275/250 @ 305/270 64MB,SB Creative Audigy, Genius 5.1 Home Theather, TEAC W540E, DVD NEC 5800A. Microsoft SideWinder

Standardní

Citace Původně odeslal Vilca
    Tak pro zacatek bych rad vyvratil, ze za to muze procesor. To je ale pekna blbost. Prvni problem s Audigy bylo tuhnuti compa. To se hadala s grafikou. Ted spadne jen kdyz chci zapsat na disketu. Takze vsechno musim nosit na RW. Menil jsem v BIOSu preruseni a stejne wokna tuhnou...Jinak na zvuk, jak ve hrach tak muziku si nemuzu stezovat.
    to je docela kuriózní problém (nic proti )... Fakt je to zvukovkou??
    -- under construction --

Standardní

Jojo nenadelas nic. Predtim se to hadalo s grafikou (GF2 MX400). Obcas proste comp zatuh. Pomohlo, kdyz se ovladace na audigy nainstalovali pred ovladacema na grafiku V XP je to sranda A ted pada disketovka. Fakt je to zvukarna. KDyz tam nebyla pohoda a kdyz jsem ji tam dal....Jsou mezi nebem a zemi..taky mezi disketovkou a zvukovkou
    P4 1,8A @ 2,44Ghz (az 2,6), GIGABYTE 8IEX,chipset 845E (100 @ 136), 1024MB DDR 333 @ 362MHz, Seagate 80GB, Samsung 957DF 19\", ATI Remote Wonder, ATI RadeOn 8500 by Power Color - Evil Master II, default 275/250 @ 305/270 64MB,SB Creative Audigy, Genius 5.1 Home Theather, TEAC W540E, DVD NEC 5800A. Microsoft SideWinder

Standardní

greenhorn66: Co stála ta tvoje EX? Myslím, že byla "trošku" dražší než moje GTXP ) Tipuju si tak 7k možná víc. Srovnávej srovnatelné prosím ...
    Programovatelností se holedbají už od Live! A co do Live! užitečného naprogramovali? Nic.
    Nevím jestli jádro GTXP je plně (přijde na to, co je plně) programovatelný, ale programovatelný určitě je, z 5.1 ovladačema postupně udělali 6.1 a 7.1 + různý další vylepšení.
    DTS ti přehraje, ale udělá downsampling a to nejspíš ještě softwareově, stejně jako v SW dělá AC3 decoding a DVD Audio decoding (Audigy 2) - to je programovatelnost jak stehno když to stejně všechno udělá procák
    Jak si přehraješ 6.1 nebo 7.1 ch audio na svý EX?

Standardní

greenhorn66: Ještě k plné programovatelnosti - víš proč Audigy neumí HW dekódovat AC3, protože to tam naprogramovat nejde (odpověď přímo od Creativu), stejná odpověď byla, když se lidi svého času dožadovali u Live! HW dekódování MP3, které GTXP umí ) Ono vůbec GTXP má taky pár funkcí, které tvoje EX pro změnu nemá: např. již zmíněné HW dekódovaní MP3, HW 10 pásmovej EQ, integrovanej USB hub
    Koukal jsem po webu a minimálně o tom čipu (CS4630) píšou že DTS Digital Surround™, DTS-ES Extended Surround™ umí, nemám to bohužel na čem vyzkoušet, takže nevím jestli to umí i Hercules, každopádně testy na 96k v RMAA pustit můžu.

P.S. Sorry, že jsem se dotknul božského Creativu

Standardní

greenhorn66: Co stála ta tvoje EX? Myslím, že byla "trošku" dražší než moje GTXP ) Tipuju si tak 7k možná víc. Srovnávej srovnatelné prosím ...
    Programovatelností se holedbají už od Live! A co do Live! užitečného naprogramovali? Nic.
    Nevím jestli jádro GTXP je plně (přijde na to, co je plně) programovatelný, ale programovatelný určitě je, z 5.1 ovladačema postupně udělali 6.1 a 7.1 + různý další vylepšení.
    DTS ti přehraje, ale udělá downsampling a to nejspíš ještě softwareově, stejně jako v SW dělá AC3 decoding a DVD Audio decoding (Audigy 2) - to je programovatelnost jak stehno když to stejně všechno udělá procák
    Jak si přehraješ 6.1 nebo 7.1 ch audio na svý EX?
    Já teda nevim, ale to GTXP před rokem bylo možná tak počatý a ne v prodeji jako EX.,,Srovnávej srovnatelné prosím ..."- s AudigyII.
    Ty 6.1 a natož dokonce 7.1 si dopočítává z bůhví jakýho vzorce(ne jako u Prologicu-tam ta jedna neznámá do vzorce je v záznamu-kde máš ty danou tu jednu neznámou pro 6. a 7.?)-kdepak by asi vzala 6. natož 7. nezávislou informaci (nosnou) na samostatnej kanál-a i kdyby jí měla tak rozhodně není tak výkoná aby si je patřičně vybrala a znovu digit. zakodovala(v reálnym čase)a když Aud.II umí ,,jenom" 6.1 pouze analogově-protože to nestíhá a má lepší a rychlejší převodníky.

Nevim jestli dělá SW AC3 decoding a DVD Audio decoding, když mam na 16% využitých system. prostředků při přehrávání DVD v 5.1DD-nebo, že bych měl tak výkoný proc.

Nepřehraju si 6.1 ani 7.1 protože ty taky plnohodnotně ne.

Standardní

greenhorn66: Ještě k plné programovatelnosti - víš proč Audigy neumí HW dekódovat AC3, protože to tam naprogramovat nejde (odpověď přímo od Creativu), stejná odpověď byla, když se lidi svého času dožadovali u Live! HW dekódování MP3, které GTXP umí ) Ono vůbec GTXP má taky pár funkcí, které tvoje EX pro změnu nemá: např. již zmíněné HW dekódovaní MP3, HW 10 pásmovej EQ, integrovanej USB hub
    Koukal jsem po webu a minimálně o tom čipu (CS4630) píšou že DTS Digital Surround™, DTS-ES Extended Surround™ umí, nemám to bohužel na čem vyzkoušet, takže nevím jestli to umí i Hercules, každopádně testy na 96k v RMAA pustit můžu.

P.S. Sorry, že jsem se dotknul božského Creativu
    V rámci toho dekodování: nevim proč to nejde, asi kvůli různému vzorkování- a ten co chce aby to bylo HW si má koupit PC tak aby nebylo 100let za opicema-aby si to mohlo bez problému dekod. samo.
    Co to má být ten HW 10 pásmovej EQ to jako máš potíky na zvukovce či co?Nebo to má mít 10 dig. filtrů - to by se ti tam asi nevešlo(aby to mělo nějakou kvalitu.
    Já sem rád, že jí mam a nesnášim když o ní někdo tvrdí, že je to šunt, když mě ještě nezklamala.

Standardní

Tak to teda opravdu nevíš, GTXP, původně jen GT se vyrábí již o dost déle, než miňovaný rok ) a v době, kdy byla Audigy novinka GT dostala přívlastek XP, pak časem ještě GTXP 6.1 a nakonec GTXP 7.1 takže ještě jednou, kolik že stála EX?
    Že již existují DVD s 6.1 zvukem, bys měl vědět, když se tady oháníš DTS (mimochodem koukl jsem do fóra, Hercules GTXP DTS opravdu umí), jmenuje se to DTS 6.1ES a konkrétně např. Lord of the Rings Special Edition tím oplývá. Pak tu máme ještě Dolby Digital EX.
    Přijdeš mi vůbec trochu zmatený ve své argumentaci:
    "tak rozhodně není tak výkoná" "a má lepší a rychlejší převodníky" "Nepřehraju si 6.1 ani 7.1 protože ty taky plnohodnotně ne" - to jsou perly. Jak jsi na to přišel? Protože to tak musí být, už jen proto, že ty máš Creative a já jen Hercula? Nebo to máš podložené něčím jiným, než svým přesvědčením, nejlépe fakty?
    HW si má koupit PC tak aby nebylo 100let za opicema-aby si to mohlo bez problému dekod. samo. - pak ale nepotřebuju plně programovatelnej super výkonnej DSP, když to stejně všechno udělá procesor že!?
    ten HW 10 pásmovej EQ znamená, že to dělá DSP (specializovaný HW) a ne CPU skrze ovladače
    mít 10 dig. filtrů - to by se ti tam asi nevešlo - v DSP? to snad ne! Co si myslíš, že ten DSP vlastně dělá?
    Víš ty o tom vůbec něco víc, než že Creative je nejlepší, nejrychlejší, nejsvatější, nedotknutelný, ... a všechno ostatní je horší nebo špatné?

Standardní ... ehm

Clapi, chlapi ... mozno ze sa mylim, ale tak trochu mi diskusia Crtv vs Hrcls pripada zbytocna. Osobne si myslim ze ak raz pouzivam jednu alebo druhu spominanu kartu, tak:
    - chcem pocuvat hudbu
    ... ide?/ano ...dobra kvalita?/ano, pohoda doma to staci
    - chcem hrat hry
    ... idu?/ano ... dobra kvalita?/ano ... 3d efekty?/ano ... ok pohoda.
    - chcem si pozriet DVD-VIDEO (DTS, AC3 zvuk.st.)
    ... ide?/ano ...dobra kvalita/ano, jasne na doma to staci.

To len tak okrajovo simplicitne k tomu ze podla mna obydve karty maju urcity stupen kvality a svojskej jedinecnosti. Myslim ze sa netreba bavit o tom ktora je delo a ktora sunka pretoze to jednoznacne nedokaze povedat nikto, vratane tich ludi ktori mozno zvukove karty recenzuju a testuju dlhsie ako niektori z nas poznaju "kasnu" co sa vola pocitac. Staci si trochu postudovat nazory ludi povedzme z takeho 3dsoundsurge a myslim ze kazdy hned pochopi ze hadam to najdolezitejsie je vybrat si podla seba, ale hlavne podla svojej momentalnej osobnej potreby a potom byt spokojny pretoze si vybral najlepsie. Ale mne to tak pripada ze Vy obydvaja, a to bez urazky, mate jeden spolocny problem a to je ze nieste spokojni. Vedel by som Vam ukazat spustu mladych chalanov ktori by brali hociktoru z Vasich z.k. vsetkymi desiatimi a este by sa nezabudli podakovat a vychvalit ju, Vas, Vasu rodinu a vsetkych potomkov minimalne do tretieho kolena. V kazdom pripade by boli radi ze maju nieco celkom fayn doma co si povedzme niekto iny nemoze dovolit lebo jednoducho na to nema alebo na to nema jeho rodina.
    Schvalne sa tu vyhybam akymkolvek technickym udajom pretoze si myslim ze prave teraz niesu dolezite. Jasne ze kazdy z nas by chcel nieco vylepsit a vedel by presne co by mozno potreboval alebo vyuzil. Ale toto vsetko je zavisle hlavne od konkurencie na trhu od toho ako sa nieco predava a spatne investuje do vyvoja, reklamy atd. treba si budto pockat, alebo byt spokojny teraz. Naco sa babrat v diskusii, ktora prakticky stratila svoj vyznam uz niekde v zaciatku a mozno z pocitov nejakych osobnych vasni sa ju snazit zivit este aspon kym ten druhy neodpadne, alebo sa mu uz proste odche pisat dalej. Ak niekomu nestaci to co ma, musi sa bohuzial poobzerat po niecom inom. Ak ma niekto problem s niecim, musi si to bohuzial vyriesit sam alebo to prenechat na vyriesenie niekomu inemu. A este by som taku radu od mna osobne ... ak viem co chcem, potom viem co od toho mozem konkretne ocakavat ... a potom sa mi nestane ze s niecim niesom spokojny ...
    j a s o m s p o k o j n y ')))
    Have a nice day !

Standardní

Bavite sa tu o 6.1 a 7.1 kanaloch, ale naco mi budu?, takmer ziadne filmy nepotporuju 6.1 o hrach ani nehovoriac...

Ja mam ten najlecnejsi audigy aky existuje ale som maximalne spokojni, pretoze moje poziadavky splna. Dostanem z neho kvalitny 5.1 kanalovy zvuk, Audigy minimalne zatazuje procesor, na rozdiel od inych kariet, co je pre mna hraca a ko pracovnika z 3d grafikou dost dolezite.

Ma mi teraz prist novy PC z novou Audigy, tak uvidime, ci to pojde bez problemov.

2 HWtest pisem audigy, nie Creative. Zatial tu vidim iba teba, kdo atakuje firmu. Nikto tu neuvadza, ze Audigy je najlepsia, najdokonalejsia atd... ako si uviedol. Tento thread je zamerany na vyriesenie problemov z kartou audigy, nie na to, aby tu niekto presadzoval, ze jeho karta je lepsia, ako audigy....
    MT Board : MSI 845PE MAX, Procesor : P4 2,53 Ghz 533FSB, Memory : 1024 DDR 333 Mhz, Video card : Gigabyte MAYA II Radeon 9700 pro, Audio card : Audigy 2, Hard Drives : 2x IBM 40 Gb, 7200 ot. Raid Striped, CD-ROM : MSI rewriter 52x24x52, DVD-ROM : Teac, Repro : Inspire 5100Monitor : LCD Prestigio P174 17\"

3D Mark 2001 SE : 14705 http://service.futuremark.com/compare?2k1=6490144 !NO OC!
    3D Mark 2003 : 5042 http://service.futuremark.com/compare?2k3=765682 !NO OC!

Standardní

Ja sa Audigy nezastavam, ale nechci po mne, aby som ju kritizoval, ked nemam na to dovod...
    MT Board : MSI 845PE MAX, Procesor : P4 2,53 Ghz 533FSB, Memory : 1024 DDR 333 Mhz, Video card : Gigabyte MAYA II Radeon 9700 pro, Audio card : Audigy 2, Hard Drives : 2x IBM 40 Gb, 7200 ot. Raid Striped, CD-ROM : MSI rewriter 52x24x52, DVD-ROM : Teac, Repro : Inspire 5100Monitor : LCD Prestigio P174 17\"

3D Mark 2001 SE : 14705 http://service.futuremark.com/compare?2k1=6490144 !NO OC!

Standardní

Předně: Já jsem naprosto s p o k o j e n ý se svým Herculem!
    Jenže tady se většinou řeší problémy a já narážel na ochotu Creativu řešit problémy s jejich produkty, jejich přístup ke mně jako zákazníkovi a proto je atakuji a myslím, že právem.
    Když máš to štestí a všechno Ti funguje - super, ale když máš problém, tak máš opravdu problém, v mém případě řešitelný jen výměnou karty. Na to jsem chtěl poukázat.
    Audigy, když funguje, je dobrá, stejně jako spousta jiných. Bohužel zrovna u Audigy jsem se setkal se spoustou nespokojených uživatelů a spoustou problémů a myslím, že by to lidé, kteří uvažují o její koupi měli vědět.
    Raydowe:
    Ad 6.1 7.1 - vím o tom, proto také používám 5.1 bedny, ale když už došlo na přebíjení se parametry, tak proč to nepoužít? (dtto DTS)
    Mám ten pocit, že Greenhorn tvrdil, že jeho Audigy je rozdně lepší, má rychlejší, lepší atd. koneckonců přečti si jeho posty.

Diskuse se nám pravda poněkud zvrhla, ale když Greenhorn mi přisel tak hezky zaslepený a já se tak dobře bavil
    Těm, které to štvalo se tímto omlouvám.

Standardní

dobre, tak uz toho nechajte, potreboval by som totis poradit, vidim ze sa obidvaja zrejme rozumiete do problematiky zvuku lepsie ako ja.

mam inspire 5100, a zacali sa mi pacit inspire digital 5500. Ma zmysel predat tie 5100 a kupit 5500? alebo sa jedna len o minimalne zlepsienie zvuku..... 5500 su predsa skoro 3 krat drahsie...

Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Věk
    57
    Vliv
    297

Standardní

Řekl bych, že nejsmysluplnější příspěvek zde je od DeeKaye. Sosám ty KX drajvry a jsem zvědav, jak se to projeví. BTW - úplně první příspěvek je pravdivý. Vůbec memusí být zapojen konektor Subbas/center , pokud nen9 zapnuto CMSS. Bůhví, jak to bedny dělají, ale musí mít v sobě crossover pro rozdělení signálu pro subbas a satelity.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

Standardní

Halen potom to sem urcite hod, nech uz je v tom jasno....bud alebo..

Standardní

Raydowe: Na to existuje asi jediná rada - poslechni si je a podle toho, jak Ti bude vyhovovat zvuk se rozhodni

Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Věk
    57
    Vliv
    297

Standardní

Citace Původně odeslal Raydowe
    Halen potom to sem urcite hod, nech uz je v tom jasno....bud alebo..
    Sosnul jsem, nainstaloval jsem, nefungovalo (asi jsem lama a nerozuměl jsem těm nastavením) Přestaly fungovat všechny features Creative - to je celkem jasný. Nepovedlo se mi to rozběhat 5.1 - šly jen přední satelity a subbas. Takže jsem se pokorně vrátil k posledním ovladačům Creative pro Win XP.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

Standardní

Mě to trvalo jen něco málo přes rok a půl , než mě fungoval zvuk 5+1. Psal jsem do různých fór, ptal jsem se různých lidí a až minulý měsíc mě jeden kamarád vnuknul myšlenku, že to bude v kabelech. Prohodil jsem zapojení kabelu co vede od zvukovky do subwoofru a všechno fungovalo tak jak mělo.

Na konci kabelu, kterej vede z počítače do subowoofru je jeden cinch označenej jako subwoofr, kterej jsem logicky dal do dírky do označenou subwoofru a druhej označenej jako střední reprák jsem dal do dírky pro střední reprák . Jenže na tom subwoofru to bylo špatně popsaný v tom byl celej ten problém

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Citace Původně odeslal greenhorn66

To, ze je neco OEM, neznamena, ze to je neco jinyho, nez full. Creative ma totiz problem daleko horsi nez jen drivers a to problem s dodrzovanim standartu pro komunikaci na PCI. Jenze protoze oni jsou ti "nejlepsi", proto to resi treba via pomoci patchu svych ovladacu aby to chodilo. A muzu rict, ze sem jich videl dost - min 50 kousku a z toho 50% melo nejakej problem, coz mi pride jako pri nejmensim divny.

Tenhle problem se tu totiz objevuje uz dost dlouho - neni to jen Audigy, ale uz daleko driv. Jen se to nekdy projevi vic, nekdy min a u Audigy se to projevuje docela dost. Nedovolil bych si neco oznacit za smejd, pokud s tim nemam osobni zkusenost, ale s timhle bohuzel mam. Se zadnou jinou zvukofkou sem nezazil tolik problemu. Dalo by se skoro rict, ze se zadnou jinou kartou, ale to bych lhal , problemovejsi byly svyho casu interni modemy, kde co kus to originalni postup instalace.

Takze abych to uzavrel, verim, ze nekomu chodi naprosto fpohode a gratuluju mu ke stesti. Sam jsem o ni uvazoval, ale po svych zkusenostech jsem s hruzou upustil od koupe, protoze nehodlam jako kamos resit x mesicu, proc to bud nejede vubec, proc to sumi, proc jedou jen nektery kanaly, proc to v tyhle gamese de a v tamty ne atd. Mozna ze 2ka je trochu lepsi, ale taky stoji vic.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Audigy 1, 2 a par veci okolo ...
    Založil Reth v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 48
    Poslední příspěvek: 16.11.2005, 15:34
  2. Sound Blaster Audigy 2 and Audigy 2 ZS Beta Driver 2.05.000
    Založil .:::iGor:::. v sekci fóra Zvukové karty
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 27.10.2005, 15:19
  3. Audigy - EAX problemy
    Založil butcherson v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3