Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 61

Téma: ECS jsou s ním problémy??

Standardní

Tak jsem to poskládal. Vše klaplo hned na první pokus. Musím uznat, že kombinace Celer 1,7 + ATI 9000 je poměrně vyvážená, proc je tak akorát ke grafárně, i když mohlo být aspoň 9000pro, ale chtěli ViVo a cena rozhodovala taky. Měl jsem drobný problém s baterií na desce, při prvním startu mi psalo že je slabá a že se chybně načetl BIOS, ale pak se to rozchodilo samo (že by se dobila ??). Trochu mě překvapil chladič chipsetu který jen tak cestoval po desce, při přepravě jim asi upad, přilepil jsem ho zpět a na funkci to nemělo žádný vliv. Prostě za ty peníze co bych chtěl. Dva dny jsem ho nechal vypnutý (neměl jsem čas) a potom ejhle při startu ani nenaběh, jen se mi ze speakru ozývalo pípání které neskončilo dokud jsem ho natvrdo neresetnul. Tak jsem se zhrozil, ale nakonec to naběhlo, vypadá to tak že ta baterka opravdu odešla/odejde, protože BIOS byl resetnutý.
    Známý si ho odvezl domů tam ho sestavil a vše mu zatím funguje, jen s tím učením mu to zatím ne na ne vyjít . Manželka s dětma se bijou kdo bude střílet kachny v Morhuhnu .
    AMD Athlon 1700+@2800+11x200 1,7V | AC Slim Silent Pro 43°C/54°C | 512MB OCZ Basic DDR 3200 | ABIT NF7-S rev.1.1 | Western Digital WD400JB 40GB | Leadtek GeForce 4Ti 4200 64MB 250/500@300/600| DVD Toshiba SD1712 | CD-RW Teac 524 | 17\" DELL repas

Standardní

Baterku koupíš za 20 v obchodě obyčejně je to CR2032
    P4 Prescott 2.8GhzA FSB 640Mhz
    ASUS P4S800 BIOS 1.7 ,
    Barracuda 40GB+120GB, Audigi EZ
    256MB Kingston DDR 400Mhz CL2
    PixelView FX5200 @ 300GPU;435DDR

Standardní

Citace Původně odeslal Aladar72
    Tak jsem to poskládal. Vše klaplo hned na první pokus. Musím uznat, že kombinace Celer 1,7 + ATI 9000 je poměrně vyvážená, proc je tak akorát ke grafárně, i když mohlo být aspoň 9000pro, ale chtěli ViVo a cena rozhodovala taky. Měl jsem drobný problém s baterií na desce, při prvním startu mi psalo že je slabá a že se chybně načetl BIOS, ale pak se to rozchodilo samo (že by se dobila ??). Trochu mě překvapil chladič chipsetu který jen tak cestoval po desce, při přepravě jim asi upad, přilepil jsem ho zpět a na funkci to nemělo žádný vliv. Prostě za ty peníze co bych chtěl. Dva dny jsem ho nechal vypnutý (neměl jsem čas) a potom ejhle při startu ani nenaběh, jen se mi ze speakru ozývalo pípání které neskončilo dokud jsem ho natvrdo neresetnul. Tak jsem se zhrozil, ale nakonec to naběhlo, vypadá to tak že ta baterka opravdu odešla/odejde, protože BIOS byl resetnutý.
    Známý si ho odvezl domů tam ho sestavil a vše mu zatím funguje, jen s tím učením mu to zatím ne na ne vyjít . Manželka s dětma se bijou kdo bude střílet kachny v Morhuhnu .

Mne to robí tiež niečo podobné. Večer vypnem komp a ráno, keď ho zapnem, bios napíše ,že je slabá baterka a je vyresetovaný. Niekedy my to urobí raz za mesiac, inokedy aj niekoľko krát za deň. A to potom vždy musím nastaviť bios. Ináč všetko ide. V baterke to nebude, lebo som kúpil novú a stále robí to isté. Začína ma to otravovať.
    l Intel Core2Duo E8400 l Asus Rampage Formula l < mushkin 4GB XP2-8500 l Asus GTX260 TOP/HTDP l WD Caviar RE3 320GB SATA II 2x Raid0+SCYTHE SCH-1000 Himuro l Thermaltake Swing + Thermaltake Sonic Tower + Zalman Fans l Enermax MODU 425+ l Onkyo TX-SR504E + Jamo E8 series + Jamo Sub 200 + BOSE TriPort Around-Ear l

Standardní

Už mám dost spekulací kolem ECS!!! matsonic,Pcchips,nestabilní: STFU until U get your own experience!
    o pověstech kolem firmy ECS. Ty většinou nevyznívají dobře, což je dáno relativně krátkým působením na našem trhu a podezřele nízkými cenami. Často se stává, že lidé raději koupí dražší desku jen tak pro jistotu. Ale není se čeho obávat! Netvrdím, že jsou bezchybné, ale jak jsem koukal na opravy chyb v BIOSech jiných desek a požadavku uživatelů na další (dnes už je asi nemožné zajistit, aby všechno fungovalo se vším co je vyrobeno; když vyjde BIOS, se kterým vaše zařízení funguje, asi nebude fungovat zase něco jiného), série K7 je na tom nejlépe. Firma ECS působí na OEM trhu o trochu déle a o mnoho úspěšněji než třeba zbožňovaný Asus. Poměrně pozdě opustili svoji dominantní oblast východní Asie. Na náš trh domácích uživatelů se vrhla až před dvěma roky s kapacitami, získanými koupí PCCHIPS. Byli první, kdo vypustili desky s novými SiS chipsety, které to po stránce výkonu nandaly konkurenci. V historii počítačů se jen tak nestane, aby někdo nabídl nejlepší produkt za nejméně peněz. ECS se to povedlo a dnes už jsou i na našem trhu největšími favority pro Pentium4 i K7.
    K7S5a je jedna z nejlepších desek v historii PC (vzhledem k ceně). Ale jen při synchronním taktu. To není problém ECS ale SiS735.Neříkám že SiS je špatnej, takový chybky sou vedle VIA prkotiny. A intel je předraženej. ECS koupily PCChips, nic víc nic míň. Když prodejce mluví o problémech ať mluví konkrétně! Proč maj ty desky v nabídce když jim nevěří Raději děte na net a přečtěte si zkušenosti uživatelů- to dá mnohem víc. ECS rocks! a převálcuje všechny protože vítězí ten lepší.

Senior Member Avatar uživatele Spajky
    Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal Puťas
    Už mám dost spekulací kolem ECS!!! matsonic,Pcchips,nestabilní: STFU until U get your own experience!
    o pověstech kolem firmy ECS. Ty většinou nevyznívají dobře, což je dáno relativně krátkým působením na našem trhu a podezřele nízkými cenami. Často se stává, že lidé raději koupí dražší desku jen tak pro jistotu. Ale není se čeho obávat! Netvrdím, že jsou bezchybné, ale jak jsem koukal na opravy chyb v BIOSech jiných desek a požadavku uživatelů na další (dnes už je asi nemožné zajistit, aby všechno fungovalo se vším co je vyrobeno; když vyjde BIOS, se kterým vaše zařízení funguje, asi nebude fungovat zase něco jiného), série K7 je na tom nejlépe. Firma ECS působí na OEM trhu o trochu déle a o mnoho úspěšněji než třeba zbožňovaný Asus. Poměrně pozdě opustili svoji dominantní oblast východní Asie. Na náš trh domácích uživatelů se vrhla až před dvěma roky s kapacitami, získanými koupí PCCHIPS. Byli první, kdo vypustili desky s novými SiS chipsety, které to po stránce výkonu nandaly konkurenci. V historii počítačů se jen tak nestane, aby někdo nabídl nejlepší produkt za nejméně peněz. ECS se to povedlo a dnes už jsou i na našem trhu největšími favority pro Pentium4 i K7.
    K7S5a je jedna z nejlepších desek v historii PC (vzhledem k ceně). Ale jen při synchronním taktu. To není problém ECS ale SiS735.Neříkám že SiS je špatnej, takový chybky sou vedle VIA prkotiny. A intel je předraženej. ECS koupily PCChips, nic víc nic míň. Když prodejce mluví o problémech ať mluví konkrétně! Proč maj ty desky v nabídce když jim nevěří Raději děte na net a přečtěte si zkušenosti uživatelů- to dá mnohem víc. ECS rocks! a převálcuje všechny protože vítězí ten lepší.
    No,ono ECS jsou levne taky kvuli tomu,ze neplatis znacku.Vona treba vyroba desky vod asusu vyjde treba jen o petinu draz nez ECS ale asus ma holt renome a zato se musi platit,s tim nic nenadelas.Ja osobne,jak sem tady uz hodnekrat rek,nemam duvod menit desku-jede fpoho,vykon dobrej a az budu chtit novej proc,tak flashnu bios a jede se dal

Standardní značka

vzhledem k tomu že Asus a ECS letos prodali skoro stejně desek a ECS vydělala víc nevěřím že by se platilo za jméno. Někdo má prostě pod čepicí.

Standardní Re: značka

vzhledem k tomu že Asus a ECS letos prodali skoro stejně desek a ECS vydělala víc nevěřím že by se platilo za jméno. Někdo má prostě pod čepicí.
    ECS pod roznymi dalsimi znackami (napr. PC Chips, Mercury) predala podstatne viac dosiek ako ktokolvek iny.
    Vyraba napriklad vsetky dosky predavane pod znackou Abit - ECS je ich zmluvnym partnerom.

Standardní problémy s ECS K7S6A ?

Těchhle desek jsem našrouboval do sestav přes 70 kusů !!! Jedna byla vadná od výroby a u dalšího kusu se projevil problém s integr. zvukovou ... Stabilita a bezproblémovost samozřejmostí. Pokud měl někdo z Vás problém s touhle deskou, asi to bude rukama, nebo jste si vybrali mezi dalšími komponentami podobné sračky jako 3DClub, Jetway, InnoVision, Joytech apod. Podle mých zkušeností je malá šance narazit na vadný kus! Dobrá zkušenost po výměně grafiky to potvrzuje.

Standardní

Tiez si myslim ze ECS je za tu cenu solidna doska.
    Sam uvazujem o ECS s cipsetom SiS 746FX (konkurent nForce2)
    Stoji 1990,- Sk!!!

Inac je fakt ze ECS je najvacsi vyrobca PC komponentov na svete!!!Nevyraba len MB ale aj grafiky a ostatne veci,len u nas moc nejsu.
    hp pavilion zt3020

Standardní

Citace Původně odeslal GsPiDeR
    Mam doma K7S5A asi rok a nemel jsem s ni nikdy zadnej problem. Cena, stabilita bez chyby. Horší pretaktovatelnost. Jinak uplna spokojenost.

dneska jsem si koupil ecs L7S7A2L tak jsem zvedav co to bude ma to sis746 ne FX tak uvidim
    ECS L7S7A2 XP 1700+/2200+(10*190), 512 DDR333, 60GB Baracuda IV, 40GB Seagate,
    Asus 48*24*52,R9100/295*285/128MB, DVD ROM, LCDHWMonitor + Case tun.

Standardní

Citace Původně odeslal Mikhaill
    Tiez si myslim ze ECS je za tu cenu solidna doska.
    Sam uvazujem o ECS s cipsetom SiS 746FX (konkurent nForce2)
    Stoji 1990,- Sk!!!

Inac je fakt ze ECS je najvacsi vyrobca PC komponentov na svete!!!Nevyraba len MB ale aj grafiky a ostatne veci,len u nas moc nejsu.

fak ma FX dnes jsem si ji koupul ale je bez FX
    ECS L7S7A2 XP 1700+/2200+(10*190), 512 DDR333, 60GB Baracuda IV, 40GB Seagate,
    Asus 48*24*52,R9100/295*285/128MB, DVD ROM, LCDHWMonitor + Case tun.

Standardní

neni to FX a ani nebude... pristi zastavka je SiS748
    [dance before the police come]

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

chysta ECS neco s SiS748 ... lebo Iwill uz dosku s tymto cipsetom ma !!! ...to by som este tyzden pockal...
    Abit NF7-S, XP1700+@2400+(10x200) 1,78V, pasiv Tt SilentTower, Sparkle 6600 +pasiv Tt Schooner, 2x512MB DDR400CL2,5 , 80GB Seagate Barracuda PATA, CDRW Teac552, DVD Teac, DVDRW NEC3520A, mod. Eurocase, mod.zdroj 400W+120cmFan, Eizo L568

Standardní

Citace Původně odeslal Marcelino
    chysta ECS neco s SiS748 ... lebo Iwill uz dosku s tymto cipsetom ma !!! ...to by som este tyzden pockal...
    iwill ji sice mam, ale rekl bych ze je to jen sample...

jinak nevim kde by se v CR dala sehnat deska od iwillu, ja tu firmu mam moc rad a desku sem od nich mel doma jen jednu, driv je v Brne prodaval ARIES, ale ted nevim... kurwa...

Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Věk
    46
    Vliv
    295

Standardní

Postavil jsem už pár PC s deskou K7S5AL a nemůžu si stěžovat...Jedou docela dost stabilně(Mimo jeden již zmiňovaný problém s baterii(mj,. výměna taky nepomohla) a u jedné desky většího šumu u AC97(ale co taky čekat od integrované zvukovky). Můžu jen doporučit.
    Desky ECS se za posledné rok a půl hooodně spravily..... SiS chipsety samozřejmě taky!!
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

Standardní

SiS rulezz!

Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal gl_st0rm
    SiS rulezz!
    Tak tak,nechapu lidi,co si myslej,ze kdyz je to levny,ze to nemuze bejt dobry

Standardní

Citace Původně odeslal SPYKER
    SiS rulezz!
    ja spis nechapu vyrobce...! proc kurwa neudela treba ASUS board se SiS746, 746FX a nebo 748! mrdky!

zato board s KT400 ma kazdej... sux!

Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal SPYKER
    SiS rulezz!
    ja spis nechapu vyrobce...! proc kurwa neudela treba ASUS board se SiS746, 746FX a nebo 748! mrdky!

Coz to je fakt,takovej SIS 745 sem videl jen u 3 desek-MSI,ECS a ASUS,SIS746 zatim jen u 2-ECS a MSI.......
    To je fakt naprd........

Member
    Vliv
    277

Standardní

Chlapi ako je to stov kvalitov a stabilitov mojej dosky(dole) mam hu vimeniť alebo nie abi mi ten skurweny flaspoint išiel
    AMD 2500+@3200+ (1.8V),Speeze CooperEagle,GYGABITE, 1024 RAM, MSI 6600 GT TD 128 MB ,LCD HYUNDAI Q15,WIN XP HOME +SP2,zdoj ENERMAX 353W,prip DSL 1024,DVD-RW TEAC,HDD HITAHI 7K250 120Gb a kopu dalších haraburd.

Standardní

Citace Původně odeslal intel
    Chlapi ako je to stov kvalitov a stabilitov mojej dosky(dole) mam hu vimeniť alebo nie abi mi ten skurweny flaspoint išiel
    Můžeš upřesnit svuj problém?

Member
    Vliv
    277

Standardní

Pozry sa na www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=25321
    AMD 2500+@3200+ (1.8V),Speeze CooperEagle,GYGABITE, 1024 RAM, MSI 6600 GT TD 128 MB ,LCD HYUNDAI Q15,WIN XP HOME +SP2,zdoj ENERMAX 353W,prip DSL 1024,DVD-RW TEAC,HDD HITAHI 7K250 120Gb a kopu dalších haraburd.

Standardní

Asus prece dela ASRock

Standardní

Pozry sa na www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=25321
    A co s tim ma spolecnyho deska? Ja myslim ze nic, mozna spatny ovladace na integrovanou zvukovku.
    Asus P5B Deluxe/WiFi, Intel Q8300@7.5x440=3300MHz VCc1.15V, Speedstep enabled, CM HyperTX, 58oC IntelBurnTest pri 24oC okoli, 2x2048 DDR2 800 Geil(@866 5-6-6-15, 1.80V), HDD 3xSamsung F1 1TB, Gigabyte NX88T zalman, LCD FSC S20-1W, CM Centurion 532, PSU Seasonic 400W, UPS CyberFort 350

Standardní

Jestli se počítač restartuje všeobecně při větším zatížení a nejen při OFP tak bych skusil jinej zdroj. Co grafika/procesor/paměti - jsou přetaktované?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Pomokřený notebook vodou.Co s teď s ním?
    Založil Seagate v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 25.07.2005, 17:32
  2. ASUS a jeho problémy ... ??? Nic takového !!!
    Založil Freeze System v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 05.06.2003, 19:26
  3. ECS K7VZA 3.0 a problemy s novým BIOSem
    Založil CizaD v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 12.03.2003, 11:07
  4. [b]Ecs L7VTA problémy s instalaci WinXP[/b]
    Založil Hliza v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 11.01.2003, 21:20
  5. Jaké jsou správné otáčky větráku na CPU