Tak jsem to poskládal. Vše klaplo hned na první pokus. Musím uznat, že kombinace Celer 1,7 + ATI 9000 je poměrně vyvážená, proc je tak akorát ke grafárně, i když mohlo být aspoň 9000pro, ale chtěli ViVo a cena rozhodovala taky. Měl jsem drobný problém s baterií na desce, při prvním startu mi psalo že je slabá a že se chybně načetl BIOS, ale pak se to rozchodilo samo (že by se dobila ??). Trochu mě překvapil chladič chipsetu který jen tak cestoval po desce, při přepravě jim asi upad, přilepil jsem ho zpět a na funkci to nemělo žádný vliv. Prostě za ty peníze co bych chtěl. Dva dny jsem ho nechal vypnutý (neměl jsem čas) a potom ejhle při startu ani nenaběh, jen se mi ze speakru ozývalo pípání které neskončilo dokud jsem ho natvrdo neresetnul. Tak jsem se zhrozil, ale nakonec to naběhlo, vypadá to tak že ta baterka opravdu odešla/odejde, protože BIOS byl resetnutý.
Známý si ho odvezl domů tam ho sestavil a vše mu zatím funguje, jen s tím učením mu to zatím ne na ne vyjít. Manželka s dětma se bijou kdo bude střílet kachny v Morhuhnu
.