Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 36 z 36

Téma: Abit NF7 alebo MSI KT6 LSR?

Standardní

no dobrá
    jinak dodávám, že jsem s těmito s reproduktory měl i realtec a rozdíl je víc enež slyšet...
    Pašák erda.

Standardní

Citace Původně odeslal eraser
    no dobrá
    jinak dodávám, že jsem s těmito s reproduktory měl i realtec a rozdíl je víc enež slyšet...
    Asi jsi nepostřehl, o čem tu mluvím, s analog reprákama to bude skoro buřt, že máš SoundStrorm, ale pokud to jde přes zesík do repráků, tak to už je o něčem jiném, jelikož ten již umožňuje plné využití DD.

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Citace Původně odeslal BeachKEN
    no dobrá
    Asi jsi nepostřehl, o čem tu mluvím, s analog reprákama to bude skoro buřt, že máš SoundStrorm, ale pokud to jde přes zesík do repráků, tak to už je o něčem jiném, jelikož ten již umožňuje plné využití DD.
    svatá pravda..
    Pašák erda.

Standardní Re: Abit NF7 alebo MSI KT6 LSR?

[quote="Zoli"]Caute. Chcem sa spytat, ktoru z nasledujucich dosiek mi odporucate: Abit NF7, MSI KT6 LSR.
    Planujem tam dat barton 2500+ a pretocit na 11x200 (3200+).
    Kazda ma svoje plusy a minusy:

Abit NF7: + moznosti pretaktovania, stabilita, pamatova priepustnost, agp/pci lock
    - zle rozvrhnutie, nutnost kupit 2xram, malo prislusenstva, chyba serial ata,4xusb

MSI KT6 LSR: + dobre rozvrhnutie, serial ata, mnozstvo prislusenstva, 8xusb
    - msi vraj niesu moc na OC, chyba agp/pci lock, este asi nevyladeny chipset/bios

Este by ma zaujimalo ako je to s tym dual channel pri Nforce2. Ak teraz kupim 2x256mb ram
    a v buducnosti chcem upgrade na 1024MB, staci mi kupit 1x512MB a dat ho do bank3, alebo musim kupit
    znovu 2x512MB?[/quote

Mam uz mesic NF7 -S]a Bartona 2500+@3200+ BEZ ZVEDNUTEHO NAPETI! Rozhodne doporucuji NF7-S

Standardní

Citace Původně odeslal BeachKEN
    no já samozřejmě zesilovač mám (to tam bejt musí jinak by to nehrálo víš ) a pořádný bedny mám taky...
    Já to ale mínil na Devianta.
    To tym myslis ze Genius HT 5.1 su slabe repraky ?

Inac nic v zlom - len sa mi nepaci ze kritizujes nieco co sam nemas/nepouzivas ....

Ja som mal moznost fungovat 6 mesiacov na Relateku ALC650 (Epox 8K3A+) a takisto 5 mesiacov na SS (NF7-S) a mam o tom vytvoreny vlastny nazor Z VLASTNEJ SKUSENOSTI ...
    ABIT NF7-S 2.0 ||AMD Mobile Barton 2600+ ||Corsair TwinX 2x512MB ||Inno3D GF 6800 128MB ||
    WD 120GB JB ||NEC DVD-RW ||LG 17" 1710B LCD ||Thermaltake Silent Boost ||

Standardní

Citace Původně odeslal Deviant

To tym myslis ze Genius HT 5.1 su slabe repraky ?

Inac nic v zlom - len sa mi nepaci ze kritizujes nieco co sam nemas/nepouzivas ....

Ja som mal moznost fungovat 6 mesiacov na Relateku ALC650 (Epox 8K3A+) a takisto 5 mesiacov na SS (NF7-S) a mam o tom vytvoreny vlastny nazor Z VLASTNEJ SKUSENOSTI ...
    Nehodlám tady s tebou FLAMEovat, jelikož Genius nepovažuju ani za středně silný repráky, ale hlavně jsou to furt BLBÝ ANALOGY, takže i Creative DIGITAL bude 1000x lepší, už tomu konečně rozumíš? Mícháš tu jablka s hruškama. Ta zvukovka je úplně stejná, akorát tam má přidaný hw DD a AC3 support, ale aby ten zvuk byl slyšet, tak jak má skutečně znít, je nutnej zesilovač, nejlépe s DTS, je to jako by jsi pouštěl THX na ANALOGovejch reprácích, bez podpory THX, takže ten zvuk tam není ani omylem Kup si nějakýho Technicse, Panasonica nebo Pioneera, propoj to s pořádnejma reprákama, ať víš o čem tu mluvím.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

2 BeachKEn:

Ok, beriem ! S tymi reprakmi mas pravdu.Urcire nema vyznam porovnavat repraky roznych cenovych kategorii.

Ale spat k k teme tohto threadu.Pri rozdiele cca 700 Sk medzi NF7 a NF7-S podla mna aj tak nema vyznam kupovat lacnejsiu (SATA aj SS sa mozu neskor hodit - hlavne pre ludi ktory nekupuju dosky kazde 2 mesiace)

Lord_Maxx :

oficialne nForce2 chipsety podporuju v dual channel len 2 moduly zapojene v 1 a 3 slote ALE na toto som sa sam pytal ludi na zahranicnych forach a
    funguje to v DUAL aj v zapojeni 2*256 v 1,2 slotoch a 1*512 v 3
    ABIT NF7-S 2.0 ||AMD Mobile Barton 2600+ ||Corsair TwinX 2x512MB ||Inno3D GF 6800 128MB ||

Standardní

2Deviant: No rozdíl mezi NF7 a Skem je 1000,-, což není zrovna málo, pokud má někdo Audigy nebo ji plánuje koupit, tak už má Firewire i super zvukovku, takže připlácet na Sko je zbytečné, nemluvě o 2SATA, který v použití RAID pole jsou naprosto na ... Raději si za 1000 koupim PCI SATA řadič, kterej je o mnoho rychlejší než ty integ. shity.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Pocuvaj ty niesi ziaden Flamewar ?!

Mne sa zda ze si uplne tvrdohave dieta co musi mat vzdy pravdu.

" Mat vo vsetkom pravdu je spolahlivy znak hluposti "

Moj posledny prispevok - pretoze ja priznam ze sa mozem aj mylit ale to u teba samozrejme nehrozi

Standardní

Citace Původně odeslal Deviant
    Pocuvaj ty niesi ziaden Flamewar ?!

Mne sa zda ze si uplne tvrdohave dieta co musi mat vzdy pravdu.

" Mat vo vsetkom pravdu je spolahlivy znak hluposti "

Moj posledny prispevok - pretoze ja priznam ze sa mozem aj mylit ale to u teba samozrejme nehrozi
    V mém posledním příspěvku není FLAME, ale tvrdá ekonomika, osobně si myslím, že spláchnout 1000,- do kanálu se nechce nikomu, že? A hlavně zakladatel threadu rozvažuje mezi NF7 a MSI, takže asi logicky taky nemá ten 1000,- navíc.

iPad Pro / iPhone SE

Senior Member Avatar uživatele Tantalos
    Věk
    51
    Vliv
    283

Standardní Re: Abit NF7 alebo MSI KT6 LSR?

[quote="Lord_Maxx"]
    Citace Původně odeslal Zoli

Este by ma zaujimalo ako je to s tym dual channel pri Nforce2. Ak teraz kupim 2x256mb ram
    a v buducnosti chcem upgrade na 1024MB, staci mi kupit 1x512MB a dat ho do bank3, alebo musim kupit
    znovu 2x512MB?[/quote

Mam uz mesic NF7 -S]a Bartona 2500+@3200+ BEZ ZVEDNUTEHO NAPETI! Rozhodne doporucuji NF7-S
    Podle všeho bude stačit koupit 1x 512MB a zapojit ho tak, jak píšeš...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Vymenit moju Abit NF7-Sv2.0 za MSI K7N2 Delta 2 Platinum ?
    Založil hyde21 v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 05.04.2005, 19:06
  2. Občasné tuhnutí při bootování na MSI KT6 DELTA LSR
    Založil Josef Žižka v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 10.04.2004, 18:21
  3. problém s bartonem 2500+ a MSI KT6 Delta LSR
    Založil geist245 v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 30.01.2004, 19:57
  4. Thb 1700+ HB na MSI KT3 Ultra ARU a ABIT Kx7333r 166 FSB?
    Založil Lubos Balaz v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 11.02.2003, 11:35
  5. HELP !!! GeForce4 MX440 (Manli) v kombinacii s MSI KT4 alebo
    Založil Milan Gvoth v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 08.02.2003, 11:15

Pravidla přispívání