Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: Neotevírají se soubory .jpg- Některé.

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    288

Standardní Re: Neotevírají se soubory .jpg- Některé.

Citace Původně odeslal Rudaa Zobrazit příspěvek
    ... se zviditelnil jako idiot, že nedokáže pochopit odlišnost.
    Velmi rozšířený jev, že si lidi nedokážou přiznat, že by něco mohlo být i jinak, než si myslí a na čem oni staví. »U mě to funguje a víc mě nezajímá. U koho to nefunguje, ten to dělá špatně.« - jeden ze základních bodú internetového (a i jiného) trolení. A i styl programování, který je základem takřka všech tvdošíjných nekompatibilit.

Zprvu jsem si také myslel, že MrkvoSoft je obrovský, ví a umí. Přestože mám 2 monitory jsem byl zahrabaný v oknech.
    To člověk opravdu žasne, jak si tady Mrtvošrot sám koleduje o takovéhle přezdívky. Takový gigant, systém, kterým zaplaví celý svět takřka jako referenční a který by z principu zas tak špatný nebyl, ale plno takovýhle lajdáckých nedodělkú: Nervující nedostatky, co musely být každému, kdo s tím systémem a jeho základníma aplikacema jenom trochu pravidelnějc pracuje, nápadné snad už v 95kách, z hlediska programování určitě žádná velká věc a oni to nechají beze změny se táhnout minimálně až do 7ček, ne-li ještě dál, jakoby neměli nikoho, kdo s tim sám pracuje jako uživatel

TCom si otevřu 2x a mám 4 přehledná okna a dá se tahal myší i do USB. Úžasné je -Hledání nebo -Soubor/ Hromadné přejmenování (má to i paměť, co se udělalo).
    Právě potřeba hromadného přejmenovávání mě přivedla na TCom. V MS-DOSu to funguje, ve Windows ne - kdo to kdy pochopí?
    Naposledy upravil Mikus; 17.12.2022 v 20:40.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. G-15 (old) nefunkcni nektere G-klavesy
    Založil marrtin v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 17.04.2012, 01:31
  2. UPC - nektere nefunkcni weby
    Založil Jezevec v sekci fóra ISP a jejich služby
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 04.03.2012, 18:31
  3. IE - nezobrazí některě stránky
    Založil dreamboy v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 0