Velmi rozšířený jev, že si lidi nedokážou přiznat, že by něco mohlo být i jinak, než si myslí a na čem oni staví. »U mě to funguje a víc mě nezajímá. U koho to nefunguje, ten to dělá špatně.« - jeden ze základních bodú internetového (a i jiného) trolení. A i styl programování, který je základem takřka všech tvdošíjných nekompatibilit.
To člověk opravdu žasne, jak si tady Mrtvošrot sám koleduje o takovéhle přezdívky. Takový gigant, systém, kterým zaplaví celý svět takřka jako referenční a který by z principu zas tak špatný nebyl, ale plno takovýhle lajdáckých nedodělkú: Nervující nedostatky, co musely být každému, kdo s tím systémem a jeho základníma aplikacema jenom trochu pravidelnějc pracuje, nápadné snad už v 95kách, z hlediska programování určitě žádná velká věc a oni to nechají beze změny se táhnout minimálně až do 7ček, ne-li ještě dál, jakoby neměli nikoho, kdo s tim sám pracuje jako uživatel
Právě potřeba hromadného přejmenovávání mě přivedla na TCom. V MS-DOSu to funguje, ve Windows ne - kdo to kdy pochopí?![]()

Odpověď s citací