Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: Neotevírají se soubory .jpg- Některé.

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Standardní Re: Neotevírají se soubory .jpg- Některé.

Citace Původně odeslal zivan Zobrazit příspěvek
    Zkusil jsem i interni prohlizec Altap Salamanderu a ten s tim taky nema problem, ukazuje i typ formatu a ladeni TV je "Exif JPEG", "maledivy" jsou "JFIF 1.1".
    Jak na to koukám, tkví rozdíl nejspíš právě v tomhle. JFIF jsem dosud neznal, ale hledání mi k tomu našlo, především že JFIF znamená »JPEG File Interchange Format«. Tedy očividně to je i není normální JPEG, tudíž vidím jako možné, že většina programú to jako JPEG otevře, některé s tím ale mají problém.

Na https://datei.wiki/extension/jfif jsem k tomu našel stručně tohle (překlad z němčiny):

Bitmap-grafika s JPEG-komprimací; Varianta běžného JPEG-formátu, která používá jen minimální množství dat a múže vyměňovat JPEG-bitstreamy mezi rúznými platformami a užitími.

Ponámka: JFIF-Format se nepouýívá často a nahrazuje se jinými vylepšeními JPEG-formátu.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Tak to vidíš a jinde ze mě dělali blbce (živě.cz) a JackBrno se zviditelnil jako idiot, že nedokáže pochopit odlišnost.

Ještě trochu podrobností. Vezmu TComander v.7.5a, ten to otevře, ale nelze listovat šipkami. TCom v.10.00 s tím nehne. Pouze Pmyš/ Otevřít Jako atd.
    Dnes jsem přišel na další odchylky. Instaloval jsem XnViewMP a v TCom jsem zadal Pmyší Otevřít v programu/ / Zvolit jinou aplikaci a zatrhnul jsem XnViewMP. A chodí to i s listováním v TCom. A pokoušel jsem to ještě dále a zjistil jsem, že již nemohu toto znova udělat, protože mi zmizela volba XnViewMP a je tam pouze volba XnView pro Windows. A zase nebylo možno listovat a otevřel se mi pouze jeden snímek. Tak jsem to zase vrátil a kupodivu se mi nabídla zase možnost navolit XnViewMP a zase lze listovat. Takže takovéto věci se dají někomu těžko vysvětlovat. No, za hodně roků jsem se s tím nesetkal, až při snímání obrazovky z Xiaomi Mi 11. Vychází tohoto telefonu třeba toto: Screenshot_2022-12-16-10-10-03-336_com.android.settings.jpg. Jde to normálně kopírovat přejmenovat, jmenuje se to .jpg, ale je to trochu jiné a některé programy to neskousnou. A nyní hlavně: Prvotní otázka zněla: V čem se liší .jpg. No a úplně nevíme, ale něco víme a víme, že to není tak nějak povrchní záležitost. Xiaomi se mnou mluví ohledně nedostatku možnosti spojení (odblokování) telefonu s PC (není to pouze Robot) a také o nedořešeném hromadném odstraňování telef. hovorů. Hromadně lze odstranit pouze SMS, telefony pouze po jednom. Někdo nedělá v TCom, ale já si nedovedu představit manipulaci se soubory bez tohoto programu. Zprvu jsem si také myslel, že MrkvoSoft je obrovský, ví a umí. Přestože mám 2 monitory jsem byl zahrabaný v oknech. TCom si otevřu 2x a mám 4 přehledná okna a dá se tahal myší i do USB. Úžasné je -Hledání nebo -Soubor/ Hromadné přejmenování (má to i paměť, co se udělalo).

Zdravím, měj se.

Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Citace Původně odeslal Rudaa Zobrazit příspěvek
    ... se zviditelnil jako idiot, že nedokáže pochopit odlišnost.
    Velmi rozšířený jev, že si lidi nedokážou přiznat, že by něco mohlo být i jinak, než si myslí a na čem oni staví. »U mě to funguje a víc mě nezajímá. U koho to nefunguje, ten to dělá špatně.« - jeden ze základních bodú internetového (a i jiného) trolení. A i styl programování, který je základem takřka všech tvdošíjných nekompatibilit.

Zprvu jsem si také myslel, že MrkvoSoft je obrovský, ví a umí. Přestože mám 2 monitory jsem byl zahrabaný v oknech.
    To člověk opravdu žasne, jak si tady Mrtvošrot sám koleduje o takovéhle přezdívky. Takový gigant, systém, kterým zaplaví celý svět takřka jako referenční a který by z principu zas tak špatný nebyl, ale plno takovýhle lajdáckých nedodělkú: Nervující nedostatky, co musely být každému, kdo s tím systémem a jeho základníma aplikacema jenom trochu pravidelnějc pracuje, nápadné snad už v 95kách, z hlediska programování určitě žádná velká věc a oni to nechají beze změny se táhnout minimálně až do 7ček, ne-li ještě dál, jakoby neměli nikoho, kdo s tim sám pracuje jako uživatel

TCom si otevřu 2x a mám 4 přehledná okna a dá se tahal myší i do USB. Úžasné je -Hledání nebo -Soubor/ Hromadné přejmenování (má to i paměť, co se udělalo).
    Právě potřeba hromadného přejmenovávání mě přivedla na TCom. V MS-DOSu to funguje, ve Windows ne - kdo to kdy pochopí?
    Naposledy upravil Mikus; 17.12.2022 v 19:40.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. G-15 (old) nefunkcni nektere G-klavesy
    Založil marrtin v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 17.04.2012, 00:31
  2. UPC - nektere nefunkcni weby
    Založil Jezevec v sekci fóra ISP a jejich služby
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 04.03.2012, 17:31
  3. IE - nezobrazí některě stránky
    Založil dreamboy v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 0