A rek bych vúbec diletantské ci nedbalé zacházení s Javascriptem (Flash je pokud vim na JS vybudovaný). To dokáze nejenom zbrzdit provoz a roztopit CPU na plno, ale leckdy i rozhodit sezení prohlízece nebo i celého systému, az k nutnosti rebootu a oprav dat na disku pomocí chkdsk. To pak múze být RAM kolik chce, plní ji to popr. tak dlouho, dokud je kam.
Já dostávám takovéhle hlásky:Původně odeslal 17.10.2016, 15:09 Arnold__Rimmer
pokud to snad je ono. Vetsinou to chce stopnout a nestane se nic, chodim ale na jeden web, kde to proste potrebuje v urcité situaci mu dát víc casu (od té doby, co to tam zenou pres nejaký cloud-servrWarning: Unresponsive script
A script in this page may be busy, or it may have stopped responding. You can stop the script now, or you can continue to see if the script will complete.
Script:
https:\\w ww.XXXXXX.deljsljquery-1.7.1.min.js.pagespeed.jm.Fmv3WDC1m8.js:1
Don't ask me again
Continue - Stop script). Pred casem jsem cet rozhovor s vynálezcem JS a ten ríkal, ze kazdý script, který tohle delá, na tom neco není v porádku.
Nejlepsí je, pokud to funkcnost daného webu pripoustí, JS vypnout úplne - casto se mi to celé pak rozjede jak dábel, kdyz zádný JS nezdrzuje; mnohdy ho pouzívaj jen reklamy, sracicky okolo Fackovací knihy, na kterou nesjsem vúbec zvedavej atd. Je ale bohuzel i nemálo webú, kde pres nej jedou elementární funkce a pak ho holt jen tak vypnout nelze, coz nejvíc stve, kde clovek ze zkusenosti ví, ze se to vsechno dá porídit i jinak - snad to vyzaduje trochu víc odborných znalostí programátora, zato to u uzivatele nedelá problémy, to by ale myslím melo být to hlavní.

Odpověď s citací