Ad. druhý dotaz, nedá se to přímo navolit, power state after power failure, jako je to u osobních počítačů? Mám pocit, že když jsem to zkoumal, tak jsem to někde viděl.
Ad. druhý dotaz, nedá se to přímo navolit, power state after power failure, jako je to u osobních počítačů? Mám pocit, že když jsem to zkoumal, tak jsem to někde viděl.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
Ale ano, tohle se opravdu řeší v BIOSu, akorát to není "last state" ale rovnou "Power-On", jenže když je PC zapojeno přes UPSku a ta je vypnutá, tak ti dál nepošle ani Volt, pokud ji MANUÁLNĚ zapnu, tak se díky nastavení biosu opravdu PC samo zapne, to funguje...
Ale nicméně mám tu nový stav - řešil jsem vše s podporou APC a dva technici mi radili radili až jsem milou upsku vodkouřil)) Teď už nefunguje ani samotná upska
Takže reklamace...
Paul Atreides
NPE-squad.com - Clan Leader
COMP: Win7 x64 prof. | C2D E8400 3Ghz | ASUS P5B DeLuxe | Corsair 6000 MB DDR2 800MHz | ASUS GTX 560 Ti 1GB-DDR5 | SB Audigy SE 7.1 | Seagate 1000GB & 500GB (šuple WD 320GB) | Corsair 520W | 26" LG fullHD 1920x1080px 8ms
NAS-server: Win Home Server 2011 | 1,6 Atom D525 (2 core | 4 threads) | ASrock mini-ITX | 4 GB DDR3 800MHz | Western 1TB GreenPower | Fortron 200W 80-BronzePlus | ftp, web, mumble, vpn, Servio DLNA share system, komplet PLEXI case
NetBook: ASUS Eee1001PQ (violet) | 1,6 ATOM | 1 GB RAM | 250GB HDD | 1024x600 px LCD | baterie 7h :)
FOTO: Olympus E-520 | 14-42 ZuikoDigital | 40-150 ZuikoDigital
Tak to se nedá nic dělat. Snad bude pak vše v pořádku. To nastavení jsem myslel přímo v UPS. Protože jsem kdysi zjišťoval co a jak a našel jsem, že APC používá rozšiřující karty, které přidávají LAN port a správu přes webové rozhraní. Webové rozhraní se liší dle stáří a typu dané rozšiřující karty. Nejsem si tím stoprocentně jistý, ale mám pocit, že jsem tam podobnou volbu, tedy jak se chovat po výpadku napájení, viděl.
Naposledy upravil Jey; 12.07.2016 v 23:45.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
Nevim co zrovna umí měřit tendle model, ale obecně byly Backy vždycky blbý. Navíc ten runtime s jedním snad ani ne 7Ah akumulátorem je tragickej, je dost dobře možný že se to ani nestihlo vypnout.
Smart-UPS mají možnost zapnout se až při určité úrovni nabití, možná to už umí taky.
V každým případě když to vrátíš a trochu připlatíš, tak můžu dodat repasovaný starší Smart-UPS, který jsou i po dekádě pořád trochu někde jinde. Sériovej řadič do PCIe přibalim.
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
Paul Atreides
NPE-squad.com - Clan Leader
COMP: Win7 x64 prof. | C2D E8400 3Ghz | ASUS P5B DeLuxe | Corsair 6000 MB DDR2 800MHz | ASUS GTX 560 Ti 1GB-DDR5 | SB Audigy SE 7.1 | Seagate 1000GB & 500GB (šuple WD 320GB) | Corsair 520W | 26" LG fullHD 1920x1080px 8ms
NAS-server: Win Home Server 2011 | 1,6 Atom D525 (2 core | 4 threads) | ASrock mini-ITX | 4 GB DDR3 800MHz | Western 1TB GreenPower | Fortron 200W 80-BronzePlus | ftp, web, mumble, vpn, Servio DLNA share system, komplet PLEXI case
NetBook: ASUS Eee1001PQ (violet) | 1,6 ATOM | 1 GB RAM | 250GB HDD | 1024x600 px LCD | baterie 7h :)
FOTO: Olympus E-520 | 14-42 ZuikoDigital | 40-150 ZuikoDigital
Spíš si řekni jakej výkon/dobu zálohování potřebuješ, mám tam teď myslim od 450 do 3000 VA.
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
Na aukru jsou ve výprodeji UPS z FAST-COMP.cz. Jsou to Smart UPS 1000VA za 2500, ale nechají se tam dát baterie 1500VA za 1500 a navíc narozdíl od nových APC UPS tam nejede větrák neustále naplno.
Naposledy upravil Jey; 22.07.2016 v 12:27.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)